Vandaag na lange tijd een raam open.

Sinds januari 2014 woon ik in de kelder van mijn huis in Amsterdam. De kamers boven verhuur ik. Waarom vraagt u zich af? De kelder kan ik volledig afsluiten en is een soort van safe room voor me. De kamers boven verhuur ik, omdat ik de hypotheek moet betalen. En omdat ik de kosten van het doen van onderzoek moet ophoesten (maar het is nooit genoeg… nog steeds niet).

Is dat comfortabel? Nee.

 • de ruimte is ongeveer 1,75 m. bij 4,00 m.
 • Een kleine matras op de grond, want een matras van 200cm past al niet.
 • Eén raam met zelfgemaakte luifels en geen echt uitzicht.
 • Een vochtige kelder met schimmel in alle hoeken.
 • Onvoldoende opslagruimte en die is zéér provisorisch (propvol).

Ik zal eerlijk zijn: ik had me het leven wel anders voorgesteld.

Vanaf de lagere school werkte ik in de zaak van mijn ouders. Bij de CITO-toets stelden ze vast, dat ik hoogbegaafd was en daarom word ik sindsdien (blijkt achteraf) gevolgd door instanties. Omdat ik er goed uitzag vroeger en het sociaal ook leuk deed, dachten “ze” op het VWO, dat ik wel iemand zou zijn die je alles kan laten oplossen. Dat gaat mis.

Communisme heeft gefaald, dat is bekend. Een maatschappij willen “maken”. Een leven van een ander willen vormgeven. Dat kan niet. Je moet het ook niet willen. Als je dat wel wil, dan is er mijns inziens wat mis met je. Het gaat ook per definitie mis. Kijk eens! 

Dit is wat er met vrouwelijk talent gebeurt, als je een clubje achterlijke kerels teveel macht geeft. Die weten van gekkigheid niet wat te doen en richten dus alleen schade aan. Terwijl allerlei kerels dure hoax banen invult, omdat ze leuk meedoen met criminele activiteiten en verder nietsdoen, zit vrouwelijk talent (met meer in de mars) thuis, met doehetzelf-en en schoonmaakazijn de schimmels in het huis te bevechten. En ja, ik mag het hoax banen noemen, als professoren nooit publiceren en partners van consulting firms geen projecten verkopen. Dat zijn nepbanen, in ruil voor corruptie. Meer kan ik er niet van maken. We zijn als land per direct beter af, als dat soort gasten thuis gaat zitten.

Nog een argument tegen de monarchie. Zo’n Willem heeft meer macht dan ie aankan.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, gang stalking, Maatschappij, Maud Oortwijn, opleiding and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vandaag na lange tijd een raam open.

 1. AIBVD says:

  Met je eens dat om tussen het raamambtenaarschap succesvol naar de top omhoog te kunnen vallen je tot aan het pensioen een iedere ‘collega’ die niet binnen dat profiel bereid is zich een slag in de rondte te kunnen likken, verraderlijk achter de elle bogen buiten de pikorde van een rasechte NSB apparaat onderdanig collaborerend maar weg hebt te pesten. Het is daarom ook onaanvaardbaar om je leefomstandigheden tussen al die beschimmelde rommel in dat keldertje verder nog naar een enigszins te behapstukken niveau te kunnen opheffen Maud. Weet niet bij wie en onder welke omstandigheden je je hypothecaire voorwaarden hebt ondergebracht, maar als jij daar in dat ‘safe house’ opgesloten tot je totaal aflossing aan de GGD of andere incasso gespuis denkt te kunnen ontkomen, vrees ik dat je met een restschuld ver buiten die Amsterdamse grachtengordel meer kans hebt om levend te kunnen wegglippen aan je zelf verkozen dan wel openlijke gevangenschap! Waarbij je dus niet ondergedoken van de ellende in een ziekmakende & bedompte kerker vooralsnog wel verder fatsoenlijk aan een nieuw begin kan gaan opbouwen. Kijk Maud, je kan doodgaand van de stres & zwelgend in het slachtofferschap het eigen gelijk uiteindelijk wel mogen ‘krijgen’, je moet er toch niet aan denken dat je dat pas tegen DEZE belediging bereid bent te gaan incasseren, puur en alleen omdat diezelfde galbakken die je dat allemaal hebben aangedaan hun onaflosbare schuld met wat toegeworpen aalmoezen mogen afkopen? Als je dat trouwens wel wil, dan is er ook volgens mij heel wat mis met je… Het gaat dan ook juist vooral daarom per definitie mis! KIJK EENS?

 2. Kaskaas says:

  Als ze maar lang genoeg wachten dan zijn ze helemaal van je af. Je bewijzen worden door de schimmel aangevreten en zelf ga je ook snel ziek worden. Wat een teringzooi is het in dit land. Verkeerde mensen hebben macht. Een hele kliek rondom de hofhouding heen, die alleen maar groter wordt, als een kankergezwel. Alle Koningshuizen zijn Illuminati en Vrijmetselaars. Dat maakt een land helemaal rot op alle uithoeken en in alle riolen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.