The Western world is brainwashed, with emotional events

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, gang stalking, hoax, NWO, UN and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to The Western world is brainwashed, with emotional events

 1. Kaskaas says:

  Die kinderen kunnen er ook niets aan doen. Vrijmetselaars richten hun jongen vanaf de geboorte af, om levenslang rotzooit te zaaien. Die doen alles voor een kwartje. Alles. Het maakt echt niet uit. Zo lang zo mee mogen doen met pedofeestjes en lustmoorden, dan doen ze de rest van hun leven alle vuilnis die iemand zegt wat ze moeten doen. Zo zijn ze afgericht. Dat leren ze nooit meer af. Zielig ja. Maar wat doen we als maatschappij straks? We moeten dat toch ergens lozen op een manier die nog humaan is. Als circusdieren, waar je niets meer mee wilt.

  Afmaken is beneden ons maatschappelijk peil. Maar je kan ze moeilijk in het echte leven los laten, want dan hebben we er nog steeds last van. Gevangenis is te duur, want ze zijn met best veel. We zullen dus speciaal goedkope gevangenissen moeten bouwen voor vrijmetselaars. Groepsgevangenissen, zodat ze zich onderling kunnen organiseren, maar met een hele grote muur erom, steviger dan de Berlijnse muur. Muur. Vinden ze zelf leuk en fijntjes.

 2. Jimmy is Back says:

  Wat betreft intellectuele en morele ontwikkeling zitten ze op het niveau van de apen. Ze gaan evolutionair terug in de tijd. Maar het zijn wel perfect afgerichte circus-aapjes. Ze weten perfect hoe ze moeten doen alsof het echte mensen zijn. Ze weten vaak beter hoe te doen of ze echte mensen zijn, dan de echte mensen. Dat kan verwarrend zijn., Maar wat er echt in de bovenkamer zich afspeelt, dan is niet hoger ontwikkeld dan een gemiddelde baviaan. Je moet ze dus ook niet meer ruimte geven dan een circus aap of een dierentuin aap.

 3. Geuz says:

  Vice Magazine valt u aan met agressieve middelen, mw. Oortwijn.
  https://www.vice.com/be/article/hebben-mensen-die-in-complotten-geloven-een-psychische-stoornis23
  Deze laster campagnes door Vice Magazine zijn zeer ernstig.

  • maudoortwijn says:

   Het artikel is gepubliceerd op 23 februari (223) om 11.00am. U weet genoeg.

  • maudoortwijn says:

   “Je mag nooit een diagnose stellen op basis van wat iemand zegt,” vertelt van de Ven. “Dat is maar goed ook, want dan krijg je Russische toestanden. Maar ik luister er wel naar. Als iemand zegt: ‘ik word achtervolgd door die twee mensen’, dan check ik dat. Ten eerste om te kijken of iemand hallucineert, maar ten tweede om te kijken of iemand niet gewoon gelijk heeft. Iemand zei ooit dat hij langzaam een punthoofd kreeg, en daardoor niet goed meer kon ademen. Dan denk je al gauw: die is het spoor bijster. Maar diegene bleek gevaarlijke poliepen in z’n neus te hebben.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.