Vandaag deed Arkin nóg een brief door de brievenbus, bij mij thuis.

Maakt u dit zomaar mee? Nee zeker. Niet normaal. 

Beste lezer, ik krijg dus vanuit twee “trajecten” psychiaters en psychologen achter me aan. In theorie zou dit onafhankelijk van elkaar zijn, maar u en ik weten beter. Het eerste traject komt vanuit de GGD, aangestuurd door de politie vanaf dag 1. Het tweede traject komt vanuit het OM, om te toetsen of ik wel toerekeningsvatbaar ben, wat betreft de valse aangifte van Marijke S.

Arkin is ingeschakeld door de GGD

dsci2415Er is bij mij geen enkele indicatie dat ik psychische zorg nodig zou hebben. Ik ben geen gevaar voor mijzelf. Ik ben geen gevaar voor anderen. Op beide vlakken heb ik ook geen historie (geen klappen uitgedeeld, geen automutilatie oid).

En weer staat er psychiatrische zorg voor mijn deur. Ze doen een brief door de bus. Overmorgen staan ze er wéér! Huisbezoek. Ik dacht dat ze geen geld hadden in de zorg?

Het is niet de eerste keer. Hier, hier, hier en hier etc.

Waarom is dit?

 • Hendrik B. en Marije R.. De achternamen zijn al niet neutraal.
 • Volgens de brief is er geen CC. Dat geloof ik niet.
 • Ze schrijven letterlijk: “Ik wil u nogmaals benadrukken dat wij niet aan waarheidsbevinding doen maar uw kant van het verhaal willen horen.”  Ze schrijven het!

Geen van deze professionals heeft de brief willen ondertekenen. Het is ook niet geschreven op postpapier van de instelling. Alleen de enveloppe. Niet eens een kenmerk. Hoe nemen ze dit schrijven op in hun administratie? Niet? Dus ze komen wel persoonlijk langs, maar er is nog geen kenmerk aan de brief toegevoegd? Hoe professioneel is dat?

Beste B. en R., er is psychisch niets mis met mij. Ga werken waar je nodig bent! Oh, en aanstaande donderdag is het 25-08 en niet 25-07. Wie is er hier in de war?


ps. Arkin zit aan de Klaprozenweg 111 in Amsterdam. Ook de klaproos is een bekend symbool van Vrijmetselaars, in de kleuren rood, zwart en wit (met groen). Ik weet niet waar het voor staat. Het is een (mooi) onkruid, dat ondanks ontberingen door vecht langs snelwegen en in kale velden. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, gang stalking, GGZ, Maud Oortwijn, Politie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Vandaag deed Arkin nóg een brief door de brievenbus, bij mij thuis.

 1. Jimmy is Back says:

  Zorg dat je niet thuis bent, dan kunnen ze niets zeggen en niets doen. Het moet niet gekker worden. Gelukkig heb je nu een naam bij een brief.

 2. AIBVD says:

  “Geen van deze professionals heeft de brief willen ondertekenen. Het is ook niet geschreven op postpapier van de instelling. Alleen de enveloppe. Niet eens een kenmerk. Hoe nemen ze dit schrijven op in hun administratie? Niet? Dus ze komen wel persoonlijk langs, maar er is nog geen kenmerk aan de brief toegevoegd? Hoe professioneel is dat? Beste Boon (kan inderdaad zijn dat deze lafbek ook nog eens onder een alias crimineel langs de deuren vergangstalkt Maud!) en Rozendal (ze bivakkeert bovendien 24/7 op zichtafstand van je?!), er is psychisch niets mis met mij. Ga werken waar je nodig bent!”

  PS: Mijn advies is dan ook om via deskundige juridische hulp zo snel als maar mogelijk een professionele tuchtklacht tegen deze welhaast on-Nederlands psychiatrische macht verkrachtende maffia praktijken van zowel fysieke als mentale mishandeling te gaan indienen! Uiteraard gepaard gaande met een zeer forse en bij voorbaat al in een gewonnen uitspraak (kan mensenrechtelijk juridisch gesproken gewoonweg niet meer anders Maud!) verkerende letselschade claim. Ontbeer je daar de kracht of middelen voor, dan zou ik mij of uit de onderduikende voeten maken, dan wel je persoonlijke welbevinden daar aan de Nieuwe Prinsengracht met alle middelen die je nog kan aanwenden in alle opzichten te gaan barricaderen. Wat is dit land tegenwoordig toch tot een onleefbaar & open sinaasappeltjes monarchen gesticht (equivalent van bananen rep.) afgericht zeg…

 3. AIBVD says:

  Wat trouwens mijn wenkbrauwen eveneens deed fronsen is dus waar een ‘verwijzende’ GGD ‘psychehater’ als Mw Heus zijn ‘behandelende autoriteit’ vandaan haalt als hij of zij tegelijkertijd niet eens beëdigd dan wel geëquipeerd binnen de Zorgkaart Patiëntenfederatie Nederland geboekstaafd blijkt?! Echt Maud, met al mijn goede intenties raad ik je hierbij nogmaals een juridisch goed onderlegde aanklacht aan. Want deze zwaar onprofessionele mondsnoerderij dient uiteraard alleen nog maar via ontmaskerende onderzoeksmethodes, met daarna voorzeker de ontluisterende resultaten als uitkomst, van al haar intimiderende machtsmisbruik verschoond te zijn! Het liefst met direct financiële, strafrechtelijke dan wel politieke consequenties naar allen toe die zich via deze ongewenste maffiapraktijken denken te kunnen verrijken. Mij doet deze op springen staande GGZ beerput zich namelijk voor als een altijd vanzelfsprekend uitbetalende juridische piece of cake. ‘Jammer’ daarom dat je mij (of beter gezegd wie doe je eigenlijk nog wel in oorlogsnaam?!) hoe dan ook verder nooit meer mot dan wel durft te vertrouwen…

 4. waterman10 says:

  Laat je toch niet weer uit de tent lokken@Maud door een brief.
  Gewoon je eigen ding blijven doen.

 5. HET_SYSTEEM says:

  Er zitten veel dissidenten in de psychiatrie.

  En de patiënten daar, de meesten, collaboreren met het systeem.
  Een deel van het personeel is wel om te praten, maar een meerderheid van het personeel zijn gevaarlijke psychopaten, die folteren met elektroshocks, een uitgebreid arsenaal aan giffen toedienen, drugs die soms verslavend zijn, sofistisch opgestelde leugens en isoleercellen, sancties. Als Psychiatrisch patiënt, wat niet vrijwillig is in vele gevallen, verlies je al je burgerrechten. De TV propaganda waar mensen verward van raken wordt daar dagelijks gebombardeerd op de patiënten, iedere afdeling gebruikt een TV om mensen zieker te krijgen. Het voedsel daar is zoveel mogelijk genetisch gemanipuleerd, aspertaam en witte suiker, meestal weinig ventilatie.

  Wees blij dat je zo intelligent bent daar weg te blijven, mevrouw Oortwijn, want ik ken verschillende mensen die daar overleden zijn. Een vriendin van mij zit daar heden met een RM, Rechtelijke machtiging betekend dat. Ze zit daar met regelmaat al sinds ze 19 jaar is. Ze is nu bijna 50, maar ze een een gewone vrouw die evenzo normaal is als andere mensen.
  Niet te helpen, want ze weigert mijn hulp.
  De reden dat ze daar niet weg kan komen, is omdat haar moeder de leugens van de psychiatrie gelooft.

  Veel mensen daar plegen zelfmoord.
  De psychiaters zijn niet in staat om iemand te genezen.
  Waar ze wel in staat toe zijn, is erg veel geld te verdienen met drugs. Oxazepam, Xysozenol, Ceresta, Cisordinol, Haldol, enz. Die vriendin van mij krijgt cisordinol, een medicijn dat zo gevaarlijk is, dat het verboden in in de VS. ‘s Ochtends om 7.30 komt een team thugs dat in haar achterste spuiten. Hier in Nederland. Justitie haalt weinig uit, want die spuiten krijgt ze op last van Justitie, een rechter (=krommer).

  Van een Deense psychiater leerde ik, dat de handleiding die al dat personeel gebruikt DSM 4 heet, dat dit een moderne vorm is van de Maleus Malificorum, aldus die psychiater. Sinds kort is er een DSM 5 uitgegeven, daarmee kan iedereen op de planeet geestelijk gestoord verklaard worden.

  Filosofisch is het natuurlijk zo, dat men niet kan bewijzen dat een geest ziek kan zijn. Een geest heeft geen temperatuur die men kan meten met een thermometer, er komt geen bloed uit een geest zoals bij een wond, de geest heeft geen huid die verkleurd, bulten ontstaan ook niet. Psyche is Grieks voor geest, die hele psychiatrie is gebaseerd op leugens. Ze maken slechts mensen ziek, dat heeft politieke doelen. Een geest kan gedesorienteerd raken door verkeerd informatie, maar ziekte is een eigenschap die een geest gewoon niet heeft. Geestesziek bestaat niet, het enige wat bestaat is veel geld door oplichterij. Geld verdienen met martelen en moorden, dat is de kip met gouden eieren van de psychiater.

  Ik ben ooit kort daar in vrijwillige therapie geweest, op advies van een psycholoog, maar ben daar niet meer welkom, omdat ik hun leugens kan doorzien en dat dan bespreek met personeel en patiënten. Het is daarom erg arrogant dat ze een zo intelligente vrouw als jij durven te benaderen.

  Wat AIBV ook al zei, op een of andere manier moet je jezelf verdedigen, want dat tuig zit niet stil, en gaat op zoek naar manieren om je op te sluiten en zo je heldere onderzoekende geest te vernietigen.

  De laatste keer dat ik een psychiater aan de deur kreeg, 10 jaar geleden of zo, was die zo geschrokken, dat ik er geen last meer van heb. Ik bedoel, als je jezelf leert te verdedigen, dan durven ze je dergelijke brieven niet te sturen. Maar als je al 4 brieven kreeg, dan zijn ze niet bang van jou. Wat ik goed vond werken ter verdediging, is het personeel dat daar werkt dat niet corrupt is, te attenderen op de misdadige valse religie die bedreven wordt door deze sekteleiders van de universiteit. Er zijn ook psychiaters die boeken hebben geschreven over de misdaden die de psychiatrie beoefend, daar kan je zeker ook je licht opsteken.

 6. mr.Ethos says:

  Volgens mij is Arkin gewoon op declaratie jacht.Sinds een paar jaar willen ze ineens veel vaker met me afspreken en ze proberen me alsmaar over te halen om aan cursussen ‘gebakken lucht’ deel te nemen en dan blijkt achteraf dat het vele honderden euro’s heeft gekost.Ze willen absoluut geen inzage geven in wat ze precies declareren.Ze verwijzen je daarvoor naar de verzekeraar en je digiD, maar er staat geen omschrijving in digiD alleen een datum.En de verzekeraar stuurt me terug naar Arkin voor meer info over de declaraties.Er is ook een reorganisatie geweest, ze hebben heel veel jonge mensen [bijna nog kinderen] aangenomen die de hele dag alleen maar lijstjes en protocolletjes zitten af te werken is mijn indruk.Zoveel mogelijk afspreken en declareren maar!Ik heb me laten uitschrijven bij deze Arkin maffia, ik voorzie een massale vlucht uit de geestelijke gezondheidszorg.

 7. Pingback: De GGD, schijnt een lichtje op mij | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 8. Pingback: Wat krijg ik op Prinsjesdag in de brievenbus? Een brief met aankondiging vervolging. Het komt voor de rechter. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 9. AndyDandy says:

  Drs Mary Heus. Nieuwe Achtergracht 100. GGD.

 10. Pingback: Twee trajecten met de psych’s, maar echt niet onafhankelijk van elkaar. ;) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 11. Marco says:

  Ik heb mega veel problemen met hetzelfde als hierboven. Marije Rozendal heet ze, wil mij kapot hebben geen idee waarom. Politie aangifte wilde ze doen, is ze tegengehouden door politie. Love police ! De vrouw heeft mij te grazen al drie jaar gelukkig had ik het gemeld bij politie aan het begin vd ellende. Werd uitgelachen natuurlijk bij politie mega grote problemen daardoor maar nu gelukkig maar, want stel ik had het niet gedaan en niet gemaild met politie dan had ze me nu klem gezet en was ik de afgrond in no way out en mijn moeder net overleden plotseling. Ik was net op tijd anders in grote problemen met politie door haar en dan mam overleden. Ik kan niks doen tegen Marije Rozendal, nou ja, nu dan wel, omdat mam is overleden en ik nu wel aangifte kan doen tegen Rozendal. En ik doe het, sluit jullie aan. Dossier Rozendal ligt bij politie IJtunnel vraag naar Joke Aafjes en haar rechercheur refereer naar Arkin mv Rozendal en men weet genoeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.