Mijn tandarts stond wekenlang met naam en toenaam in de Telegraaf. Maakt u dat mee?

In 2013 stond mijn tandarts in alle dagbladen, omdat één mevrouw geklaagd had over de behandeling van haar gebit. In de Telegraaf stond mijn tandarts met naam en adres en al. Die man moet door een hel zijn gegaan. Achteraf vraag ik me af, of mijn tandarts wellicht wél een betrouwbare tandarts was. Deze media-aandacht was nogal overdreven, voor één klagende mevrouw. Het is toch geen consumentenprogramma? Ondertussen zijn alle problemen in zijn praktijk opgelost volgens de wensen van de inspectie.Telegraaf: Amsterdamse tandarts moet praktijk sluiten

Telegraaf 08 JUL 2013: AMSTERDAM – Tandarts Van der Laan in Amsterdam moet per direct zijn praktijk sluiten. De tandheelkundige zorg liet zoveel te wensen over, dat er een acuut risico bestond voor de patiëntenzorg. Dat heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) maandag bekendgemaakt.

 

Pas als de praktijk weer aan de eisen voldoet en de tandarts verantwoorde zorg kan leveren, mogen de deuren weer open. Bij een inspectiebezoek eerder deze maand vertoonde de Amsterdamse praktijk ernstige tekortkomingen. Op diverse punten werd niet aan de wettelijke eisen voldaan.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Media and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.