Er is iets gaande, na de paus in 2013, nu de Keizer van Japan

De Japans Keizer Akihito vermijdt netjes het woord ‘aftreden’, maar hij wil het wel. Op 8 augustus 2016 spreekt Akihito (82) het Japanse volk toe. Het is zeer ongebruikelijk. Volgens de Japanse grondwet mag de keizer het woord “aftreden” niet eens gebruiken. Net als de paus, wordt de Keizer van Japan geacht in functie te blijven tot het overlijden.

 

Keizer Akihito is de 125e keizer van Japan. Hij is de enige regerende keizer ter wereld. De positie van een keizer in Japan is traditioneel meer vergelijkbaar met een religieus leider (zoals de paus) dan met een regeringshoofd. Hij heeft geen politieke macht.

 • Op 8 augustus 2016 (221), vraagt de Keizer van Japan begrip voor zijn hoge leeftijd. Het moet gezien worden als een verzoek tot aftreden. Premier Abe gaat dit overdenken. Op 8 augustus is het de 221e dag van het jaar in schrikkeljaar 2016.
 • Op 11 februari 2013 (112) maakte Paus Benedictus bekend, dat hij op 28 februari 2013 zou aftreden. Hij was de tweede paus die bij leven vrijwillig aftreedt (Paus Celestinus deed dit 722 jaar geleden ook, in het jaar 1294).

Het is de tweede keer (sinds deze keizer in 1989 de troon besteeg), dat hij het Japanse volk toesprak. De eerste keer was in 2011, na de tsunami en zogezegd de nucleaire crisis.


 

ps. Op de 8e dag van de Joodse maand Nisan (de 7e maand, maar 8e in een schrikkeljaar) reed Jezus op een ezel Jeruzalem binnen. Het was die dag, dat hij de geldwisselaars en handelaren uit de tempel verjaagde. Dit was voor de Joodse Raad destijds mogelijk de aanleiding om Jezus bij Pontius Pilates als “probleem” te presenteren, dat moest worden opgelost (wat tot de kruisiging leidde).   

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, international, Rome and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Er is iets gaande, na de paus in 2013, nu de Keizer van Japan

 1. waterman10 says:

  Koning………..keizer………….admiraal…………..popla kennen ze allemaal.
  Je zal maar zonder zitten.
  HISTORY OF THE IMPERIAL SYSTEM
  http://www.univie.ac.at/rel_jap/k/images/8/8a/The_Emperor_of_Japan_as_Deity_(Kami).pdf

  Wat nou wel vreemd is: De oudste zoon van keizer Akihito dus eerste troonopvolger genaamd kroonprins Naruhito en zijn vrouw kroonprinses Masako hebben geen zoon. Alleen dochters.
  Dus mocht Naruhito de nieuwe keizer worden heeft Japan geen mannelijke erfgenaam meer.
  Volgens de zeg maar keizerlijke protocollen mag het keizerrijk alleen maar voortgezet worden via de mannelijke stam.
  In dit geval zou de andere zoon van keizer Akihito genaamd prins Akishino getrouwd met prinses Kiko (burgelijke naam Kiko Kawashima) de troonopvolger worden.
  Waarom?
  Omdat Akishino en Kiko wel een zoon hebben. Hij heet prins(je) Hisahito.

  Dus goed opletten de komende tijd,want men is in Japan bezig om de keizerlijke wet te gaan veranderen zodat toch Naruhito de nieuwe keizer van Japan zal gaan worden.
  Na Naruhito zal zijn dochter Aiko namelijk het keizer stokje moeten overnemen.
  Of het Japanse volk dat accepteerd is dus afwachten.
  Oh,en de mainstream media laat dit niet zien.
  Misschien weten ze het wel allemaal zelf niet,hehehehe

 2. waterman10 says:

  Oh en Masako Owada is de dochter van de rechter Hisashi Owada. Bij die rechter kom je uit bij Rockefeller en dus het gehele addergebroed.
  Met Naruhito als keizer zal Masako Owada dus keizerin worden.
  En voila……………de khazaarse maffia infiltrante is binnen. Dus ik ga haar nu agent Masako noemen.
  Met agent Masako aan de Japanse keizerlijke macht heeft de kabal die ook Amerika in de tang heeft weer meer voeten in het zand in de uitlokkende oorlog tegen China en Rusland.
  Om deze propaganda poppenkast te zien hoef je alleen maar naar de Korea propaganda te kijken.
  Er moet vanalles gelogen worden om maar steun te vinden bij de bevolking om een oorlog tegen Rusland en China te rechtvaardigen.
  De wortel van al het kwaad ligt bij de oorlog ophitsende bankenmaffia.

 3. waterman10 says:

  China en Rusland zijn anti maffia luciferian all seeying eye dollar.
  China en Rusland zijn via de Brics bezig om een currency te lanceren die niet gedekt wordt door gebakken lucht maar door de hoeveelheid goudvoorraad.
  Ghadaffi wilde dit ook en zie wat de Rockefellers en Rothschild’s met Libië toen gedaan hebben.
  Heel de watervoorziening die Ghadaffi voor de bevolking had laten bouwen werd vernietigd door de NATO in opdracht van de luceferiaanse vrijmetselarij die de marsorders van Rockefeller en Rothschild maffioso krijgen.
  Mede door deze club psychopaten stort de wereld zich in wereld oorlog 3 en mede door de liegende media genaamd tv-krant-radio wordt de hele wereldbevolking op een verkeerd been gezet als het om informatie gaat.
  U bent gewaarschuwd!

 4. waterman10 says:

  Vandaag is het 71 jaar geleden…….Nagasaki en het bombardement uitgevoerd door Amerika met de Rothschild/Rockefeller kabal bankiertjes natuurlijk weer achter de gordijntjes.

  Maar aan dit bombardement ging heel wat anders vooraf. Het zou ook een “vergeldingsactie” zijn op de gestagede aanval op pearl harbour.
  U weet wel,net zoiets als 9-11 en de twin towers. De kabal financiert zelf een false flag en geeft dan een ander land de schuld ervan. Kunnen ze in dat ander land ook oorlogje spelen. En U weet….oorlog is money voor de kabal.

  October 7, 1940: The Day That Should Have Lived in Infamy
  Pearl Harbor was an inside Job FDR not only knew about the attack in advance, but that his administration did everything it could to cause a Japanese attack on America
  https://truth11.com/2010/10/17/pearl-harbor-was-an-inside-job-fdr-not-only-knew-about-the-attack-in-advance-but-that-his-administration-did-everything-it-could-to-cause-a-japanese-attack-on-americ/

  • maudoortwijn says:

   Als Nagasaki en Hiroshima nep waren, dan wist Japan ervan. Dan deed Japan mee. Kan een neutronenbom in 1945 per vliegtuig gedropt worden? Nee? Dan heeft Japan geholpen met het genereren van de neutronenbom hoax. Het staat nog steeds op mijn lijst van acties die ik eens moet uitzoeken. Helaas, tot op heden geen tijd voor gehad. Ik zou graag weten wat er waar/onwaar is in deze.

  • Geuz says:

   Hiroshima en Nagasaki waren ontstoken vanaf de grond, de bommen waren magnesium licht bommen. Pedro Arrupe was betrokken bij die ontsteking, de Jezuïeten beweerden gered te zijn door een wonder door Maria.
   – Eric jon Phelps

   Referenties:
   http://aalbionic.yuku.com/topic/169/t/The-Cold-War-By-Eric-Jon-Phelps.html#.V64-gymJBD0

 5. waterman10 says:

  Roosevelt was een joodse freemason dus heeft alles geweten.
  http://whale.to/b/freemason.html
  Hij heeft mee gespeeld en was dus daarmee ook schuldig.

  Uitgerekent een van de grootste freemason varken ter wereld zelf en tevens smerigste laffe rat zei ooit het volgende:

  Die vent had ze niet allemaal op een rijtje volgens mij.
  Als niet freemason maar als freemason exposer wordt je natuurlijk wel niet gewaardeerd.
  De leugenaars/freemasons kunnen immers de waarheid niet verdragen van een wakkere.

 6. waterman10 says:

  Zulke geschiedenisles geven ze mensen niet in het hedendaagse onderwijs.
  British Secret Service Agent Mao Zedong!!
  The Gang of 4 British spies were: Winston Churchill, Adolf Hitler, Joseph Stalin, and Mao Zedong!!
  After the defeat of the British-German coalition in World War I, bulldog Winston Churchill decided to try again. This time he was confident of success because he planned on opening a second front against Russia in the East. That second front was the island nation of Japan.

  A great Chinese patriot and devout Christian named Dr. Sun Yat-sen threatened to undo all his careful planning for another world war. Sun Yat-sen was about to enter Peking in triumph, and be acknowledged as the President of a united nation. Instead, he enter as a sick man on the point of death–poisoned by British Secret Service agent Morris “Two-Gun” Cohen.
  In 1922, Winston Churchill dispatched Secret Service agent Morris “Two-Gun” Cohen to assassinate President Sun Yat-sen.
  Judas Cohen was able to ingratiate himself with the President of China and became his “bodyguard.” Sun Yat-sen died of “poisoning” soon afterward.
  http://www.reformation.org/british-secret-service-agent-mao-zedong.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.