Simon Wiesenthal Centrum jaagt op “Einsatzgruppen” met de kleuren rood-zwart-wit.

NOS: Namen doodseskaders nazi’s achterhaald

Ze waren de grote vrees van Joden in de Tweede Wereldoorlog: de zogenoemde ‘Einsatzgruppen’; de doodseskaders van de nazi’s. Het Simon Wiesenthal Centrum heeft nu de namen van 80 mensen opgespoord die deel uitmaakten van deze Einsatzgruppen en de lijst met namen doorgespeeld aan justitie. Dit waren paramilitaire teams die iedereen, die vijandig stond ten aanzien van de Duitsers, moesten opsporen en uitschakelen.  

Dat is het bericht dat de wereld inging in 2014.


 

Overigens kan je op basis van lidmaatschap van een dergelijke organisatie alleen ten tijde van oorlog niet zeggen dat iemand crimineel is, zelfs als dit een liquidatieteam zou zijn. Je moet aantonen dat de slachtoffers onschuldige mensen zijn, waarvoor een opdracht tot liquidatie ook een misdaad is ten tijde van oorlog.

Tweede Wereldoorlog 

Ik heb reeds een eerder artikel gewijd aan de symbolen van de nazi´s. Op basis van de symboliek alleen moet eenieder kunnen zien, dat de opkomst van de Duitsers in WO2 geen puur Duitse aangelegenheid was. De Tweede Wereldoorlog is bewust gecreëerd door globalisten. Hitler was zelf een Vrijmetselaar en deels Joods. Het paste in hun eigen agenda. Na de oorlog mocht Hitler daarom met pensioen in Argentinië en Chili. Zoek dat laatste gerust op, de man heeft een fantastisch pensioen genoten in Zuid-Amerika.

 

Symboliek in de jacht op ‘Einsatzgruppen’ 

In 2002 kondigde het Simon Wiesenthal Center aan om (nog eenmaal) de laatste vrij lopende nazi’s te vervolgen (de laatste die nog in leven zijn). Het Simon Wiesenthal Center is een internationale Joodse organisatie, die zegt mensenrechtenorganisatie te zijn. Zij richten zich met name op het vervolgens van nazi’s en op het beïnvloeden van het publieke debat over de Tweede Wereldoorlog (specifiek de holocaust) en hedendaags antisemitisme. Het hoofdkantoor in Los Angeles (vlakbij Hollywood) en er zijn kantoren in New York, Toronto, Miami, Jeruzalem, Parijs en Buenos Aires.

In 2002 werd een actie aangekondigd om extra aandacht te geven aan het vervolgen van de laatste oorlogsmisdadigers, een programma dar zich richtte op Estland, Letland en Litouwen en op Oostenrijk en Duitsland. Mij is onduidelijk waarom de focus een geografische was. Als je daders wilt opsporen, dat is de namenlijst van lieden waarvan schuld “bewezen is” het uitgangspunt, lijkt me. Die wonen niet allemaal in één gebied.

 

 

In 2014 werd nogmaals aandacht gevraagd in de media voor deze zoektocht naar leden van Einsatzgruppen. Het materiaal kwam ik recent onder ogen. Er is om onduidelijke redenen gekozen voor de kleuren rood, zwart, wit (de kleuren van het Nationaal-Socialisme). Verder…

 • Ik zie drie spoorlijnen.
 • Ik zie de poort van Auswitz.
 • Ik zie de kleuren rood, zwart en wit.
 • De ronde (cirkel is symbool) plakzuil bij de spooorlijn.
 • Het woord SPÄT is dominant (S=Satan; P=6; A=piramide, T=rechte hoek).

Dit zijn allemaal symbolen van Vrijmetselaars. Waarom zou je daarvoor kiezen? Zij staan hier kuist kritisch tegenover. De nazi’s kritisch naar de Vrijmetselaars. Simon Wiesenthal weer naar de nazi’s. Waarom zien we dan wéér diezelfde beelden en kleuren?

Auswitz

Hieronder de twee meest bekende foto’s van Auswitz. Drie spoorlijnen die leiden naar een poort. De poort met de tekst “Arbeit macht frei”. De tekst betekent “Werk maakt vrij”. Maar de woorden afzonderlijk kan je ook interpreteren als klein hints naar de Vrijmetselaars (Frei=vrij; Macht=macht; Arbeit? bei=bij, dus creatief vertaald bijenwerk, Ar=paardenslee). Macht, “vrij” zijn, en een bijenkorf zijn symbolen van de Vrijmetselaars. Hetzelfde geldt voor spoorlijnen en poorten en paarden. Dat vinden ze leuk.

Ik maak mij zorgen over die symboliek. Mogelijk zijn velen zich er niet van bewust. Maar er zijn overeenkomsten in symbolen te zien. Waarom?

WO3

Vergezocht? Albert Pike (1809-1891) heeft als 33e graads Amerikaanse Vrijmetselaar de plannen voor het veroorzaken van WO1, WO2 en WO3 uit de doeken gedaan. Omdat vele Vrijmetselaars in overheidsfuncties en media zitten, is zo’n plan uit te rollen, alsof Europa een communistische staat zou zijn. Je hoeft als overheid slechts het volk te negeren en de media aan te sturen, om je eigen gang te kunnen gaan. Herkenbaar?

Netanyahu himself heeft in 2015 de discussie aangezwengeld, over wie de aanstichter is geweest van de holocaust. Waarom zou die? Geen reden kan je bedenken? Omdat het plan voor WO3 is, om Joden en Christenen samen tegen de Islam te laten vechten. Daar zijn ze mee bezig. Alle ellende die recent over Europa gespoeld wordt, is om die reden opgezet.

Just in case you are wondering. I do believe it is acceptable to question the holocaust to see what exactly did or didnot happen. My personal opinion is that something terrible happened in WW2, against Europeans and against Jews. What exactly happened needs to be examined by various parties (backgrounds), since else we run the risk the stories told become just politics. I do not accept expression of hatred based on ethnic backgrounds. I do accept that facts need to be studied, again and again. 


 

Simon Wiesenthal Centre 

Geopend in 1977 en vernoemd naar Simon Wiesenthal. Het hoofdkantoor van het Simon Wiesenthal Center zit in Los Angeles aan de straat Dr Roxbury nummer 1399, in het Harry and Jeanette Weinberg Building. Het is 2km van Hollywood. Het formele adres is eigenijk de achterzijde van het gebouw. De vooringang is gelegen aan de W. Pico Boulevard (Pio Pico) in Los Angeles, een bekende boulevard. Aan de overkant van de boulevard zit het Museum of Tolerance (foto rechts) op West Pico nummer 9786.

 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in NWO, Politie, Politiek, Spoor, Vrijmetselaars, WO2 and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

36 Responses to Simon Wiesenthal Centrum jaagt op “Einsatzgruppen” met de kleuren rood-zwart-wit.

 1. waterman10 says:

  Veel ware joden en ware christenen beginnen dit spel door te zien.
  Als de ware moslims dit nu ook nog door beginnen te krijgen hebben die satanische bilderberg luciferianen geen poot meer om op te staan.
  Ze kunnen nog wel “aanslagen” uitvoeren als laatste strohalm,maar ook daar vallen hun leugens dagelijks door de mand.

 2. waterman10 says:

  Het gaat nog veel verder.
  De ware christen laat zich door niets misleiden en blijft sterk in zijn geloof en in zijn schoenen staan. Dus ja,deze christen is wakker en daarom wordt getracht de wakkere christen in een hoek te duwen.
  For if our eyes have been opened to this reality that we are each being led astray by all these ‘truthers’, then we also know that flat earth has also been carefully crafted to be spread amongst the people of the world as yet another tool to deceive and confuse.
  http://wordywindbag.com/christian-conspiracy-summaries/76-christians-and-flat-earth.html

  De volgende moslim is dus beslist zeker niet wakker en moet blijkbaar desinfo verspreiden.
  Sorry voor de wel wakkere moslim.
  Muslim scientist says world is flat and the sun revolves around the earth because Quran says so.

  Ga toch weg man.

  • waterman10 says:

   Ik ga weer een stapje verder met het exposen van zogenaamde zichzelf noemende waarheid schrijvers in de alternatieve media.
   Als je waarheid wil schrijven dan moet je ook de volle 100% waarheid uitdragen.
   Wat heeft iemand eraan dat er minder dan 100% waarheid geschreven wordt?
   Het is algemeen bekend dat de zionisten in de geschiedenis heel veel fabeltjes hebben verzonnen.
   Verzonnen om o,a, zichzelf te kunnen verrijken over de rug van de inslapende burgers en om ze weg te houden bij de Schepping. Er zullen vast en zeker nog meer redenen zijn.
   Maar hoe is het dan mogelijk dat een schrijver die zogenaamd fel tegenstander is van die grote zio-leugenfabriek ,dagelijks zijn lezers wel bestookt met platte aarde artikelen?
   Dit zou de wakkere lezer eens juist aan het denken moeten zetten uit welke hoek die schrijver komt.
   Die platte aarde theorie is namelijk door zionisten bedacht.
   Dus wat zal die theorie dan zijn? Werkelijkheid of verzonnen?
   Natuurlijk laat die platte aarde schrijver niet het achterste van zijn tong zien,want anders stort de geloofswaardigheid van zijn desinfo blog in en blijven zijn matrix “fans” weg bij hem.
   Wilbur Glen Voliva Founder Of Zion City (Flat Earth City) — You Will Not Believe This!!
   http://www.thegeocentricgnostic.com/?p=2833

   Hoe lang blijft die matrix zion platte aarde leugen nog voort bestaan?

  • waterman10 says:

   Masonic zionists like Wilbur Voliva created this fraud

   Je kunt niet zogenaamd 50% exposen en de andere 50% desinfo brengen.
   Dan ben je namelijk geen waarheidschrijver maar hobbel je wat achter de leugen aan.
   .

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. waterman10 says:

  Iets anders.
  Waar zijn de volgende straatmafkezen in Frankrijk mee bezig geweest?
  Dit is blijkbaar vorige week gebeurd in de nacht van woensdag op donderdag 28 july

 5. waterman10 says:

  Over “Einsatzgruppen” gesproken:
  The new face of anti-terror policing in London
  http://remnantofgod.org/blog/index.php/2016/08/04/video-revealed-the-new-face-of-anti-terror-policing-in-london/

 6. waterman10 says:

  Wat ik zo vreemd vind is al dat bloed op dat tentje.
  Alsof het er bewust op is gesmeerd. Fake bloed.
  Hoezo?
  Op plaats delict wordt alles afgezet en vaak wordt er een tentje over het “slachtoffer” geplaatst.
  Waarom zouden investigators bloed van het “slachtoffer” uitstrijken op het tentdoek?
  Serieuze investigators gaan toch wel wat professioneler te werk zou je mogen verwachten.
  Dus ook die Israëlische jonge vrouw/getuige Darlene Horton met haar door de zio illuminati geschreven verhaaltje ,roept bij mij vraagtekens op. Het lijkt op de zoveelste act om maar die politiestaat te kunnen hersenspoelen en realiseren.

 7. waterman10 says:

  Ik moet mij even corrigeren. De naam Darlene Horton had ik verward met Yovel Levkowski.
  Darlene Horton is het “slachtoffer” in deze act.
  De Israëlische crisis actrice is Yovel Levkowski.
  Zij moest volgens script de hele stabbing act aan de pulp media zien te verkopen door zogenaamd ook “slachtoffer” te zijn die het overleefd heeft.
  Sappige verhaaltjes verkopen immers beter zodat ze sneller geloofd worden door de steeds meer angstig gemaakte Europeanen.

 8. waterman10 says:

  Dus een jongen van 19 jaar heeft al 3x zelfmoord ideeën gehad en denkt dan ineens,weet je wat……….ik ga een oud vrouwtje op straat neersteken met een keukenmes.
  Toevallig wandelt er een jong onschuldig Tel Aviv dametje en denkt,goh ik ga die jongen even helpen want die wordt aangevallen door een omaatje??????????
  Maar wat “beseft” die jonge dame dan ineens?
  Het omaatje is niet de “aanvaller”maar “slachtoffer”. Die jongen is de “aanvaller” en steekt nu ook ineens de jonge dame. De jonge dame is volgens haar eigen zeggen ook “getuige” hoe het omaatje sterft onder haar eigen ogen.

  Als je dit verhaal leest dan zit hier niet veel logica in. het zou zomaar een mooi script kunnen zijn voor een zaak die nooit 100% bewezen kan worden.
  Wie weet gaat Bollywood er wel ooit een film over maken.

  http://www.mndailynews.com/trending/36604-russell-square-knifeman-tried-to-kill-himself-three-times-this-year.html

  Opmerking:
  Als je die foto van het “slachtoffer” op de stoep bekijkt heeft het niet veel weg van een echt persoon wat daar ligt.
  Het met bloed besmeurde tentdoek moet nog een geloofwaardig smoesje voor bedacht worden.
  Ze kunnen smoesjes bedenken wat ze willen,het crisismanagement is zo amateuristisch dat ze toch keer op keer weer door de mand vallen met hun acts en leugens.
  Ik kijk nog liever naar de Benny Hill show.

 9. waterman10 says:

  Het wordt steeds gekker.

 10. waterman10 says:

  Peekay Truth Shut Down By Zionist Mossad Agent Richard Gutjhar

  Richard Gutjhar is een RAT

 11. waterman10 says:

  PEEKAY TRUTH: France TRUCK Attack What Will the Scriptwriters Come up With Next?

  Russel square steek incident was ook een ACT en dus FAKE

 12. waterman10 says:

  Via omweg
  PEEKAY TRUTH: How ‘Gutless Dick’ Terminated ‘Peekay Truth’

 13. waterman10 says:

  Terrible Tim Hits “The Ballad of Peekay vs Gutless Dickjahr”

 14. waterman10 says:

  The Gutjahr Deception Like Benoit Bringer and Martin Boudot Gutjahr hoax on FRA

 15. waterman10 says:

  Niet één vandaag , maar drie vandaag
  Richard Gutjahr and Einat Wilf Talk About Youtube Exposing Them

 16. waterman10 says:

  Peekay Truth vs Gut(less)jahr…We All Must Unite to Win the War for Truth

  Fuck you kabal.

 17. waterman10 says:

  Youtube…You are a Complete Joke

  Het is niet de eerste keer dat de kabal hem probeert te breken door zijn channel te censureren.
  De kabal schijt in z’n broek voor waarheid en dat ze exposed worden met hun psy op operaties.
  Waarheid geeft nooit op en de kabal verliest uiteindelijk.

 18. waterman10 says:

  De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen…………die uiteindelijk gestaged zijn.
  Wanneer iets gestaged wordt zie je vaak mensen rond rennen die hun verstand blijkbaar verloren zijn en niet meer zelf nadenken. Dat komt omdat het dan chaotisch is. Ook zie je mensen die duidelijk zichzelf hebben verkocht om als acteur mee te doen aan een drill. Of deze mensen zichzelf ook bewust zijn dat ze in feite meewerken aan een false flag/hoax? Misschien achteraf wel,maar ze zullen dat dan nooit openbaar toegeven uit angst voor vervolging.Het zou zomaar kunnen.
  De Engelse term hoax betekent bedrog. Een hoax is een term die gebruikt wordt bij valse-vlag-aanslagen waarbij geen daadwerkelijke slachtoffers zijn gevallen, maar alleen crisisacteurs worden gebruikt om deze slachtoffers te spelen, zoals de schietpartij op de school Sandy Hook. Maar in feite is elke valse-vlag-aanslag een hoax, omdat er bij elke aanslag dingen in scene zijn gezet en de bevolking ontzettend voor de gek wordt gehouden.
  http://www.ellaster.nl/2016/07/19/blauwdruk-valse-vlag-aanslagen/

 19. waterman10 says:

  Clinton Body Count +5 in Just 6 Weeks

 20. waterman10 says:

  The Clinton Meltdown – Is Hillary Possessed and Does Bill Have Dementia ? Check It Out

  • 🌺 says:

   Ik blijf dit shockerend vinden.
   Ik vind het geen epileptisch beeld. Dit lijkt op iemand die bezeten is door een occulte entiteit. Of gehypnotiseerd word door iemand. De man rechts van haar vind ik een vreemde uitstraling hebben. Het hele clubje om haar heen reageert niet op normale wijze.
   Behalve de vragenstellende reporter blijft iedereen stoïcijns grijnzen. Alsof ze dit al verwacht hadden.

  • waterman10 says:

   Je beschrijft dat de man rechts van haar een vreemde uitstraling heeft.
   Zo te zien heb je gelijk.
   Die kale gladjanus houd een apparaatje in zijn hand om het interview op te nemen.
   Maar omdat die eruit ziet als een gladjanus vermoed ik dat hij een geheim agent is.
   In dat apparaatje zit CIA techniek verwerkt om via straling een korte pulse naar de hersenen te sturen van Hillary. Daarom zie je Hillary precies op dat moment met haar hoofd zo raar schudden.
   Het blijven allemaal rare gevaarlijke psychopaten, die met apparaten van de industrial military complex werken.
   De Clintons zijn puppets die bespeeld worden.
   Maar met Trump is het ook niet anders. Alleen hebben ze hem een totaal ander script gegeven.

 21. 🌺 says:

  ik bedoel eigenlijk die vent die, voor ons rechts, maar voor Hillary zelf, links schuin achter haar staat.. Die kijkt vreemd(haast hypnotiserend) naar haar terwijl ze schud. Die donkere kortharige vrouw aan haar andere zijde reageert eveneens onnatuurlijk, reageert nl totaal niet op wat gebeurt.
  Als ik iemand(in mijn geval een gehandicapte) moet begeleiden buiten, observeer ik hem of haar constant en zou ik schrikken als er een epileptische aanval plaatsvind, en evt fysiek ondersteunen.
  Het is dus geen epilepsie! Dan zou Hillary ook niet in staat zijn om überhaupt te lachen,cen het voorval te verdoezelen.

 22. waterman10 says:

  Alfred Schaefer zit nu zonder computer. Zelfs zijn documenten zijn hem afgenomen door de einsatz gruppe
  http://www.renegadetribune.com/glaring-hypocrisy-interview-police-seize-holocaust-911-truther-alfred-schaefers-computers-papers-etc/

 23. Freedom2016 says:

  we do not forgive we don’t forget

 24. waterman10 says:

  Juist Maud.

 25. Pingback: I agree, the Stones’ Sympathy for the Devil is likely an antisemitic song. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.