Op 26 juli was er een gijzelingsdrama in een kerk in Frankrijk.

Priesrer Hamel _90520544_mediaitem90520543Tijdens een mis op dinsdagochtend in Frankrijk, zijn de aanwezigen van die mis door twee mannen gegijzeld. Twee priesters, drie nonnen en twee gewone kerkgangers (Guy en Jeanine) waren op dat moment aanwezig. De keel van één van de priester (Jacques Hamel, 85 jaar, foto rechts) is doorgesneden. Priester Hamel is overleden volgens alle bronnen.

Een andere kerkganger, gepensioneerde van de lokale papierfabriek genaamd “Guy”, werd gedwongen de moord op Jacques Hamel te filmen. Daarna is hij zelf neergestoken in zijn rug, nek en arm. Zijn vrouw “Jeanine” was ook in de kerk op dat moment.

Eén van de twee nonnen kon ontsnappen en alarmeerde de hulpdiensten. De twee gijzelnemers zijn omgebracht bij de reddingsactie. Zij zijn dood geschoten door de politie.

Getuigen die buiten stonden, zouden kogelschoten hebben gehoord in de kerk. Onduidelijk is, wat het tijdstip is waarop deze schoten werden gehoord. De twee daders van de aanval zouden namelijk gewapend zijn met messen en mogelijk een handpistool. Het is onduidelijk of dat handpistool daadwerkelijk geladen was.

De gijzeling begon om ongeveer 9.45h. Zij zouden om ongeveer 10.45h geprobeerd hebben de kerk te verlaten met de gijzelaars. Op dat moment zijn de gijzelnemers dood geschoten.

Locatie

media_xll_8923163Wederom wordt de locatie niet letterlijk gezegd. Het gaat om “een kerk in Saint-Étienne-du-Rouvray” (Normandië). Ik heb de kerken in die plaats bekeken en concludeer dat het deze kerk is geweest: link  Église Saint-Etienne. De kerk staat vlakbij de spoorlijn, maar verder zie ik niets opvallends aan de locatie. De Seine stroomt er niet ver vandaan.

Daders

FRANCE-ATTACK-CHURCH

De daders zijn zogezegd terroristen en ISIS-sympathisanten. Beide hebben recent (maar niet tegelijk) geprobeerd om via Turkije naar Syrië te reizen, maar werden tegengehouden door Turkse autoriteiten. Beide werden gevolgd door autoriteiten vanaf het moment dat ze poogden naar Syrië af te reizen. Het gaat om: Adel Kermiche (19) en Abdel Malik Petitjean (19). Met zijn geblokte shirt.

Abdel Malik Petitjean had tot drie maanden geleden een baan op een nabijgelegen vliegveld op de bagage-afdeling. Iedereen vraagt zich af hoe dat nu kan en maakt zich zorgen. Ik vraag me af hoe serieus je als terrorist bent, wanneer je niets doet met een baan op de bagageafhandeling van een vliegveld, maar wél een kerk binnenloopt op een rustige dinsdagochtend. Ze waren gewapend met messen.

Paus Franciscus

Paus Franciscus heeft zich reeds uitgesproken over het geweld in Normandië. Paus Franciscus is “geschokt” door de “barbaarse moord” op de Franse priester Jacques Hamel (84). Dat heeft de Vaticaanse woordvoerder pater Federico Lombardi s.j. dinsdag gezegd.

De wereld is geshockeerd, dat dit gedaan is in een kerk. Opnieuw heb ik geen bewijzen gezien. Dit zijn geen tijden om iemand te geloven, puur omdat het een huis van God is. Dit is de eerste aanslag, waarbij ik geen overduidelijke hints zie, dat het een hoax is.


ps. 26 juli is de feestdag van de Heilige Joachim en Anna, de ouders van Maria (moeder van Jezus). Zij zijn de beschermheiligen van de huisvrouwen en de bejaarden. Om hier duidelijk over te zijn: de naam Guy is niet afkomstig van Joachim en Jeanine niet afkomstig van Anna.

pps. Op 26 juli in 1581 schreef Nederland wereldgeschiedenis met het Plakkaat van Verlatinghe als onafhankelijkheidsverklaring en de oprichting van een republiek. In de nacht van 26 op 27 juli 1998 verdween Ilona (Sandra) Kalk in Hoogezand. In de nacht van 26 op 27 juli 1995 verdween de Groningse Antoinette Bont. Beide zijn later vermoord terug gevonden op 31 juli van datzelfde jaar.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Rome and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Op 26 juli was er een gijzelingsdrama in een kerk in Frankrijk.

 1. waterman10 says:

  Vorig jaar heb ik gelijk na die Saint-Quentin-Fallavier “aanslag” geschreven dat het een propaganda stunt was van NWO kabal…………….fearporn industrie.

  Die fotoshop van dat hoofd is alleen al het bewijs daar van.

  Waar is die film van ene zekere “Guy” ?
  Of moet de NWO kabal die nog in Hollywood monteren?

 2. waterman10 says:

  Er is ook een zogenaamde selfie om het ook allemaal echt te laten lijken.

 3. waterman10 says:

  France church attack. Waar zijn de CCTV beelden van die kerk?
  Die zijn bewust uitgezet,anders zouden we er op kunnen zien dat het FAKE was allemaal.

 4. waterman10 says:

 5. waterman10 says:

  Zuster Danièle maakte de gijzeling in de kerk van Saint-Étienne-du-Rouvray van dichtbij mee. Aan France 2 vertelde ze erover.
  Danièle was een van de mensen die werden gegijzeld tijdens de ochtendmis in de kerk in Saint-Étienne-du-Rouvray, een plaatsje in de buurt van Rouen. Ze zag hoe de twee mannen inbraken in de mis en vervolgens priester Jacques Hamel belaagden: “Toen ik ze binnen zag komen, dacht ik: nu is het afgelopen. Ze dwongen hem te knielen. Toen we het mes zagen in de rechterhand, wisten we dat er iets ging gebeuren.” Volgens de zuster filmden de mannen hun daad. Ze vervolgt: “Ze namen het woord en spraken in het Arabisch. Ik weet niet zo goed wat ze vertelden, maar ze riepen ‘Jullie christenen, jullie onderdrukken ons’. Maar Jacques aanvallen, dat is pas laf.”
  Jacques verdedigde zich nog, voordat de mannen toesloegen. Danièle: “Hij probeerde het, maar hij was toch in de tachtig. Hij begreep goed wat er ging gebeuren.”
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/599122/599122.html

  Lees ik dit goed?
  Volgens de zuster filmden de mannen hun daad. Ze vervolgt: “Ze namen het woord en spraken in het Arabisch.

  Maar ik lees toch op jouw blog:
  Een andere kerkganger, gepensioneerde van de lokale papierfabriek genaamd “Guy”, werd gedwongen de moord op Jacques Hamel te filmen. Daarna is hij zelf neergestoken in zijn rug, nek en arm. Zijn vrouw “Jeanine” was ook in de kerk op dat moment.

  Dus aan de ene kant wordt beweerd dat een kerkganger gefilmd heeft (gedwongen)
  En aan de andere kant wordt beweerd dat de mannen ( de zogenaamde “aanslag plegers”) gefilmd hebben.
  Als je het mij vraagt weet niemand meer hoe ze hoax tot werkelijkheid kunnen spinnen.
  Iedere afgelegde verklaring kan zomaar een leugen zijn.Zeker als verklaringen elkaar tegenspreken. In tijden van financiele problemen zijn mensen bereid om voor wat euries een lulverhaal van de NWO kabal scriptschrijvers op te hangen. Dat is wat ik ervan denk.

  • maudoortwijn says:

   Dat viel me ook op. Er waren 2 belagers. Op het moment dat de priester vermoord wordt, moet op zijn minst 1 daarvan bezig zijn met de moord. Ook hield op dat moment een belager de andere bezoekers van achter hun rug onder schot, terwijl zij gedwongen werden te kijken naar wat er met de priester gebeurde. Dan wordt op datzelfde moment ook door de belagers een film gemaakt van de moord op de priester. Doe dat maar eens met 2 belagers, terwijl er 6 andere aanwezigen zijn in de kerk op dat moment (die onder schot werden gehouden in hun rug). Direct nadat de moord gepleegd is, werd tegen Guy gezegd dat hij de dode priester moest filmen bij het altaar, wat hij deed. Daarna kreeg deze Guy ook steekwonden toegebracht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.