Het Hilton in Amsterdam: Lennon, Bruinsma, Brood en vele andere cases (kliekjes)

Waarom werd gekozen voor het Hilton in Amsterdam, dat vraag ik me al jaren af.

 • John Lennon en Yoko Ono (25-31 maart 1969), de eerste openlijke globalisten.
 • Klaas Bruinsma (27 juni 1991, mogelijk een hoax), zogezegd de eerste maffiabaas.
 • Herman Brood (11 juli 2001, 117), de laatste waarvan je zelfmoord verwacht.

HiltonhotelIk kan over ieder van deze zaken enkele artikelen schrijven. Soms twijfel ik aan de dood van alle drie, maar misschien is dat ook wel overdreven. Laat ik eerst eens verkennen, de vraag die vreemd genoeg als eerste bij me opkwam: Waarom het Hilton in Amsterdam? Het is een prima hotel, maar er is wat mij betreft ook niet echt iets bijzonder aan.

Wat heeft het Hilton in Amsterdam? 

 • Gelegen aan de Apollolaan, aan het eind van de Minervalaan. Geopend op 9 mei 1962. Het was de eerste grote internationale hotelketen met een vestiging in Nederland.
 • Het is gebouwd in een V-vorm. Als de V ergens symbool voor staat, dan kan dat Vrede zijn, maar net zo goed Victorie, Vrijmetselaars of het duivelse getal 6.
 • Het Hilton heeft aan de achterzijde een jachthaven en dat maakt het uniek. De jachthaven ligt precies in een knik van het Noorder Amstelkanaal, tussen twee bruggen (Willem Witsenstraat en Breitnerstraat).
 • Er gaan verhalen over de bar bij het Hilton hotel, omdat daar de penoze van Amsterdam regelmatig zou verpozen -toen het nog barretje Hilton heette- met Amsterdamse zakenlieden samen aan de bar.
 • Het Hilton in Amsterdam is sinds 2015 een Rijksmonument (dat verbaasde mij ook).

Netwerken in barretje Hilton 

Volgens bepaalde bronnen was het barretje Hilton (1975-1995) een ontmoetingsplek waar bepaalde lieden regelmatig kwamen, zoals Klaas Bruinsma (IRT-affaire), Prins Bernhard senior (NWO-agent in hart en nieren), Ed Maas (Pim Fortuyn), Cor van Zadelhoff (Vluchtelingencrisis), Jaap Kroonenberg (Max Hasveld dus Rob Scholte), Freddy Heineken (ontvoering en Sjoerd Kooistra), maar óók de Heineken ontvoerders. U denkt dat dit soort mensen mekaar niet kent. U denkt dat zij daarom nooit een geheim programma stiekem samen uitrollen, in opdracht van een internationale “New World Order”? U denkt dat dit soort lieden sowieso niet stiekem 30 jaar vooruit zal plannen hoe zij: a) zich samen kunnen vermaken, b) veel gaan verdienen zonder werkelijk waarde toe te voegen en c) tegelijk een prachtig land even verkwanselen? Ondenkbaar is dat? Ja, ondenkbaar.


 

apollo_8ps. Apollo was de god van het licht. Hij zou zogezegd iedere dag met een rijwagen met vier paarden de zon door de hemel voortslepen van zonsopgang tot zonsondergang. Apollo was tevens de god van de muziek, een schutter van zilveren pijl en boog, de god van de genezing, en de god van de waarheid. Daarnaast is hij de god achter het orakel van Delphi. 

pps. De god Apollo komt als symbolische verwijzing op indirecte wijze terug in een aantal andere onopgeloste zaken, zoals de Parnassiamoorden in Den Haag (7 doden tussen 2007-2014) en de moord op Manuel Schadwald (1994). De naam Apollo (ook naam boot) was het codewoord in de Zandvoortse kinderpornozaak. 

ppps. Mogelijk is er nog een zelfdoding geweest in het Hilton hotel en wel op 30 april 2012 rond 23.00h. Er zijn die nacht in ieder geval ambulance en politiewagens uitgerukt naar het Hilton. Ik noem dit, omdat het gaat om de Walpurgisnacht. Van de zaak zelf weet ik niets, helaas. De viering van de Walpurgisnacht gaat overigens over de vruchtbaarheid en over de dunne scheiding tussen leven en dood. Het is een voor-christelijk feest, wat vooral nog in Noord-Europa wordt gevierd.   

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Het Hilton in Amsterdam: Lennon, Bruinsma, Brood en vele andere cases (kliekjes)

 1. waterman10 says:

  De hele wereld heeft zich laten misleiden door apollo.
  Lucifer doet zich vaak mooi voor en vermomd zich in verschillende gedaantes. Net als een cameleon. Geen woord waarheid zal uit zijn mond komen.
  http://herescope.blogspot.nl/2013/06/the-second-coming-of-apollo.html

  Ps,heb je de speech van Hillary Clinton gehoord?
  Ze praat ook mooi weer om zieltjes te winnen.
  Maar die domme suffe Amerikaanse Hillary prijzers die zich weer de oortjes laten kietelen door die NWO vrouw beseffen niet dat zij over lijken gaat en een mensenleven niets waard is in haar satanische oogjes,
  The Scary TRUTH About Hillary Clinton (Hillary Clinton illuminati Witch Exposed Full Documentary)

 2. waterman10 says:

  En Trump is niets anders.
  Denk niet dat Trump het allemaal goed voor heeft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.