Zelfmoordaanslag in Ansbach, waar was die bom dan? (deel 2)

Het vorige artikel geeft een goed overzicht van wat er gebeurd is, behalve dan, dat we niet precies weten wat voor bom er dan afging en wáár dan precies. Waarom weet ik dat niet?

Omdat ik er geen feiten over heb gehoord of gezien. Om de waarheid te achterhalen, zal ik dus moeten speculeren en zelf op onderzoek uit moeten gaan. Is er dan geen media? Nee.

 

Op basis van de foto’s die ik online kan vinden, krijg ik de indruk, dat dit de plek is waar de bom zou zijn afgegaan. Deze foto’s verraden de precieze locatie. De locatie moet links achter de auto’s verscholen liggen.

Wat hebben we verder gehoord over waar de bom zou zijn afgegaan?

 • Vlakbij de ingang van het festival Ansbach Open (Reitbahn straBe).
 • Bij een wijnrestaurant.

Verder wordt ons niets verteld.

Op de rechterfoto hierboven, zie ik Grean&Bean op de muur. Dat is een koffietent, gevestigd vlakbij de ingang van het festival. Echter, geen wijn en gesloten na 18.00h.

 

Van alle foto’s die ik tot op heden gezien heb, is er geen die bij mij de indruk wekt dat er een bom is afgegaan op die locatie. De tabascoflesjes staan nog op de wankele tafeltjes.

 

Als ik de plattegrond bekijk, dan zou de bom moeten zijn afgegaan bij hotel Schwarzer Bock en/of het aanliggende restaurant (wat mogelijk bij het hotel hoort). Daar lijkt het op. Hopelijk horen we snel waar deze bom dan zogezegd is afgegaan, want ik zie het niet.

Onderstaande twee foto’s zijn van de website van Schwarzer Bock. De naam heeft voor mij een occulte klank, maar dat hoeft voor de eigenaren niet zo te zijn natuurlijk. De ligging van dit hotel-restaurant is enkele meters terug van de straat, dus nét uit het zicht. Het logo is een steenbok met een ruwe steen, in het zwart.

Alle foto’s die ik gezien heb van de “aanslag”, daar zie ik eigenlijk geen schade op.

 

Ik zie een overdaad aan “hulpverleners”. Wat ze doen is mij niet duidelijk.

 

Ik neem aan dat we nu weer een enorm media-offensief krijgen, om vooral vluchtelingen niet de schuld te geven. Zo wordt iedereen tegen mekaar opgezet. Degenen die alle lieve verhalen geloven en de hele wereld willen helpen. Degenen die hun land willen beschermen tegen de boze Islam. En dan de groep die wakker is en ziet dat de globalistenkliek al die tegenstrijdigheden zélf opzet. De overheid doet dit: a) Zij zetten de grenzen wagenwijd open. b) Zij organiseren hoax aanslagen, waarvan ze weten dat het publiek de moslims de schuld zal geven. Het is één grote hypocriete teringzooi.

We moeten uit de EU en de grenzen sluiten. Immigratie kan best, mits gecontroleerd en in een mate die nog goed is voor het eigen land. Al die nep-aanslagen, daar doen alle politici wereldwijd aan mee, inclusief (maar niet alleen!) moslimlanden. Ik ben er klaar mee.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, EU, international, ISIS, Politie, Politiek, vluchtelingen and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Zelfmoordaanslag in Ansbach, waar was die bom dan? (deel 2)

 1. Andre A says:

  Are you fucking kidding me?
  Schwarzer Bocke?!!!
  En dan noemen ze het niet in de media “een wijn restaurantje”.
  Een bok als symbool voor de duivel. Zwart. Steenbok nog wel.
  Aan de Pharrstrasse numero 31. Oftewel de parochiestraat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.