Zelfmoord-bomaanslag bij festival “Ansbach Open”

Ansbach, gelegen in Beieren oftewel Bavaria (waar de Illuminati oorspronkelijk zijn opgericht). Op zondagavond 24 juli heeft er een bomaanslag plaatsgevonden. Het gebeurde vlakbij het festivalterrein van “Ansbach Open”. De Syrische asielzoeker wilde met de bom naar binnen, maar had geen ticket. Hem werd daarom toegang geweigerd.

  • Dus wel een mooie rugzak kopen en een heuse bom, maar niet even online kijken naar “Ansbach Open”, waar ze duidelijk aangeven hoe je toegangstickets kan verkrijgen? Bovendien was zondag de slotavond van het driedaagse festival. Is de man niet even in de dagen ervoor wezen kijken hoe dat werkt bij de ingang?
  • Het festival vond plaats aan de Reitbahn in Ansbach. Er waren die avond 2500 mensen. Het terrein is gelegen naast het gebouw van de regering van Mittelfranken (deelstaat van Beieren, waarin o.a. de plaatsen Ansbach en Neurenberg liggen).
  • De bom zou tot ontploffing zijn gebracht op 24 juli om 22.00h. bij een wijnbar. De dader is dood en er zijn 12 gewonden (1.12).
  • Hierop zijn volgens de Bayerische Rundfunk wel 200 politieagenten en 350 hulpverleners op de been gebracht. Van de explosie heb ik tot op heden weinig gezien, maar er is voldoende mankracht op de been om het serieus te laten lijken.
  • De dader is een Syrische vluchteling die afgewezen was. Zijn verblijfplaats was op dit moment Hotel Christl (een meisjesnaam met als oorsprong een verwijzing naar Christus). Het hotel is gelegen aan de Richard-Wagner-straBe.
  • Er is op de mobiel van de dader een video met een afscheidsboodschap gevonden, waarin hij aangeeft zichzelf als ISIS-strijder te zien. ISIS is een hoax. Hun gewelddadig gedrag is deels toneel en deels echt (zo hou je de mannen gemotiveerd).

Hieronder een foto van de dader (Mohammed Deleel?) en een foto van zijn rugzak. Ik zie weer de kleuren rood, zwart en wit (Vrijmetselaars). Ik zie geen hard bewijs van een bomaanslag. Tot op heden zie ik geen fysieke schade aan gebouwen of menselijk leed dat ‘t verhaal kloppend maakt. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international, ISIS, Maatschappij, vluchtelingen and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Zelfmoord-bomaanslag bij festival “Ansbach Open”

  1. Pingback: Zelfmoordaanslag in Ansbach, waar was die bom dan? (deel 2) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  2. Pingback: De media zegt niet eens dat het allemaal Bavaria is | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.