De media zegt niet eens dat het allemaal Bavaria is

Duitsland is getroffen door meerdere aanslagen in een week tijd. Dat bericht komt aan. Luid en duidelijk, hoewel niet echt duidelijk. Luid: Duitsland. Wat men niet zegt is dat de aanslagen plaatsvinden in Beieren. Beieren, dat is Bavaria. Het Zuiden van Duitsland.

Alleen Reutlingen is niet gelegen in Bavaria, maar daar 60km vandaan (wel Zuiden van Duitsland, net onder Stuttgart). Overigens wordt deze laatste aanval in Reutlingen niet gezien als een terreuraanslag, omdat het om een ruzie tussen twee bekenden ging.

 

Foto links is de trein naar Würzburg. Foto rechts de dader van Ansbach. De kleuren zijn rood, zwart en wit, met een vleugje blauw. Dat zijn de kleuren van de Vrijmetselarij.  

Bavaria is toevallig ook de regio waar de Illuminati zou zijn opgericht door Adam Weishaupt op 1 mei 1776 in Ingolstadt (Bavaria). Dit geheime genootschap was gebaseerd op principes van de Vrijmetselarij, maar behoorde daar niet toe. Adam Weishaupt was overigens opgeleid door de Jezuïten. Behalve occulte/mystieke doelen, had de Beierse Illuminati ook expliciet politieke doelen. Voor mij is duidelijk dat de aanslagen van de afgelopen week plaatsvinden in de regio rondom Ingolstadt, Beieren.

De reacties van de overheid op de aanslagen, zijn vooral gericht op de inzet van meer gewapende overheidsdienaren op straat en bij het openbaar vervoer. Dat is wat ze willen!

“Wel kondigde de Duitse regering maandag meer veiligheidsmaatregelen op stations en vliegvelden aan. Daarnaast zal er meer gecontroleerd worden langs de landsgrenzen.”

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, hoax, international, ISIS, Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De media zegt niet eens dat het allemaal Bavaria is

  1. Pingback: Reutelingen attack July 24 2016 (deel 2) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.