Mag ik wat vragen? (voor de lezers die me persoonlijk gekend hebben de afgelopen 30 jaar)

 1. FerskaatMP_15MiljoenMensen.jpg.154x154_q100_cropJullie hebben allemaal gezien wat mij wordt aangedaan, de één heeft wat meer directe ervaring dan de ander. Zou je dit voor jezelf willen? Nee? Waarom dan wel tegen een medeburger? Waarom werk je mee aan een systeem dat een willekeurige burger in gang stalking gooit, enkel en alleen voor het vermaak van een clubje ambtenaren? Als je dit niet voor jezelf wilt, dan moet je niet toestaan dat een willekeurige burger hierin gegooid wordt. Sta jij het wel toe, dan is dat een standpunt tegen de universele rechten van de mens. Ook die van jezelf!
 2. Selectie? Ik deed het in alle opzichten goed. Wat voor samenleving creëer je, als burgers die het goed doen en hard werken ter vermaak kapot gemarteld worden? Welk signaal geef je af? Wat doet dat met de economie en het welzijn? Wil je dit voor je land? Dat niemand meer de kop erbovenuit wil steken? Ga maar eens in Oost-Duitsland vragen wat dat doet met een land. In STASI-Duitsland ging het economisch en qua welzijn niet goed. Herstel daarvan kost decennia.
 3. Hoe gek ben jij, om ernstige strafbare feiten te plegen tegen een medeburger, zonder enig idee te hebben van oorzaak, aanleiding, resultaat of doelstelling? Eén of andere charlatan zegt, dat je iemand moet stalken óf helpen ontvoeren óf drogeren óf in elkaar slaan …  en dan doe je dat maar? Zomaar? Dan ben je knettergek.
 4. Wat doet dit met jouzelf? Je bent medeplichtig aan één van de ergste misdaden gepleegd in de afgelopen 100 jaar in ons land. Het is een georganiseerde wijze van gang stalking, dus een mededader is medeplichtig aan alles wat er dan gebeurt. Wil jij medeplichtig zijn aan iedere misdaad die er tegen mij is gepleegd de afgelopen 30 jaar? Nee? Dan had je nergens aan mee moeten doen én mij moeten waarschuwen.
 5. Afbraakbeleid van Nederland. Genocide op het eigen volk. Waarom zou je mee willen werken aan een organisatie, die (dat moet eenieder beseffen) als doel heeft Nederland en het Nederlandse volk af te breken? (Dit speelt ook in andere landen). Het is tegennatuurlijk. Dan is er iets ernstig mis met je. Erger dan NSB-ers.

Ik durf te stellen dat de kinderen van het gezin Oortwijn in Heino tot de meest kansrijke kinderen uit het dorp behoorden, hoewel onze ouders niets voor ons deden. We presteerden top op school, hadden geen centje pijn na een 70-urige werkweek in de zaak, en sociaal konden we prima meepraten met iedereen. Ik deed vervolgens drie academische studies parallel aan elkaar! Mijn ouders betaalden mijn studie niet eens. Ga maar eens rondvragen wie dat ook gedaan heeft. Dan word ik zonder enige reden of aanleiding het riool in gegooid. Waarom? Omdat mijn moeder knettergek is en mijn vader simpelweg frietjes bakt? Kennelijk. Beste boerenzonen en werknemers van Heino en andere dorpen, bedenk eens wat “ze” (die zelfverklaarde nepelite) echt van jullie denken!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, gang stalking, Maatschappij, Maud Oortwijn and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Mag ik wat vragen? (voor de lezers die me persoonlijk gekend hebben de afgelopen 30 jaar)

 1. waterman10 says:

  Aan wie vraag je dit,Maud? Aan alle lezers hier?
  Ik zelf voel mij namelijk niet aangesproken dat ik mee help aan de vernietiging van ons land en onze manier van samenleving.
  Ik werk iedere dag en zorg dat goederen op tijd worden afgeleverd aan winkels ect ect.
  Ik sta er iedere dag vroeg voor op en kom laat weer thuis.
  Ik baan mij een veilige weg door het drukke verkeer met vaak files,maar ben nooit een ander mens tot last. Ga maar eens een dag in mijn schoenen staan op de werkvloer en je zult zien wat zelfbeheersing en effectief werken is.
  Als ik in levende lijve getuige ben van onrecht spreek ik recht ongeacht dat ik soms wel de huid wordt volgescholden. Uiteindelijk wordt er naar mij geluisterd en los ik een probleem ter plaatse op zonder dat er geweld aan te pas is gekomen.
  Wat kan ik nog meer doen?
  Niet genoeg?
  Was het niet verbeter de wereld,begin bij jezelf? Het juiste voorbeeld geven?
  Stay human!

  • maudoortwijn says:

   Het was niet voor jou bedoeld! Niet! Vragen gericht aan degene die me kennen en wél meegedaan hebben de afgelopen jaren. Ik weet dat zij stiekem op mijn website komen (en niet reageren).

  • liesbeth says:

   Ik vermoed dat er ook veel mensen slachtoffer zijn van gang stalking zonder dat ze het zelf beseffen.De motivatie om hier aan mee te doen,ook als ze het “target” niet persoonlijk kennen,zouden kunnen zijn;
   _het gevoel hebben ergens bij te horen
   _uit angst om niet zelf slachtoffer te worden
   _uit jalouzie
   _om een minderwaardigheids complex te compenseren of juist uit “ubermensch” gevoel tov het “target”
   _Als (sadistisch) spel zien en spelen
   _geldelijk gewin ? stijging op de maatschappelijke ladder
   _Als onderdeel vd satanistische werkwijze/club waar toe zij behoren,bewust of onbewust
   _Als puur evil/psychopatisch een ander kwaad doen/schade toe brengen

   Het is ook een groot mind control onderdeel (soc.enginering) waar hele beroeps groepen aan onderhevig zijn.
   Op internet is er met name uit de VS ,en in mindere mate uit NL info over gang stalking,en het is gewoon bizar om te lezen hoe ver en georganiseerd dit is.Zo ver dat de
   slachtoffers niet geloofd en weg gezet als “gekken en fantasten ” worden.
   Precies de satanistische/psychopatische werkwijze; de boel omdraaien en ridiculiseren,de leugen als waarheid presenteren,etc,etc.

   Ruim twee uur geleden is hier de (jubileum) 4-daagse al begonnen en komen er 50.000 lopers voorbij. Morgen bij de rituele intocht op de “via Gladiola” zal Willem-Alexander aan
   wezig zijn…

  • Derechos Humanos says:

   Hallo Maud. Dank je voor je site. Ik denk ook dat stalkers stiekem op mijn video’s, etc. komen kijken.

 2. waterman10 says:

  Oke,ik zie het.
  Ik heb jou ook nooit gekend en ken je ook nu niet.
  Ik vind het wel heel vervelend voor je, de manier waarop je behandelt werd in je leven en wellicht tot op vandaag nog.
  Ik zelf heb ook zo verschillende tegenslagen in mijn leven moeten verwerken.
  Geef nooit op kan ik je alleen maar aanraden. Dan komt het uiteindelijk altijd goed.
  Er zijn goede mensen met goede bedoelingen,maar helaas ook mensen met kwade bedoelingen.
  Mijn bedoelingen zijn altijd goed ook al lijkt de wereld om mij heen soms verrot.

 3. Freedom2016 says:

  Maud heb je weleens over deze persoon gehoort?

  http://ageoftruth.dk/rauni-kilde/

 4. FHGF says:

  Hitler was a Freemason, so all WO2 was serving a globalist agenda. Thats it. Germany has been really good at serving the globalist agenda, given WO1 and WO2 and what Merkel does now.

 5. Jimmy is Back says:

  Sorry, maar hoe langer ik erover nadenk, hoe belachelijker alles wordt.

  1. Ze hebben dus 5 jaar gedaan over de selectie van JOU!
  Krankzinnig, een sollictatieproces duurt normaal max 3 maanden. Ok, doe er dan een jaar over, ,maximaal. Hoe gek ben je om 5 jaar nodig te hebben? En dan val je dus een generatie jonge meiden lastig gedurende 5 jaar, want het heeft gevolgen voor al die meiden op school die ze bekeken hebben. Tuurlijk, dat snapt iedereen. Hoe kan je als school een vrouw selecteren en dan 5 jaar lang al die vrouwen achtervolgen. Er is dus een generatie mannen op je middelbare school geweest, die niet anders weten, dan dat vrouwen opgejaagd mogen worden, als onzinreden.

  2. Vervolgens selecteren ze niet het meisje dat het meest geschikt is… Of die het t meest verdient… Nee ze selecteren de vrouw waarvan een flink aantal mannen denkt: daar wil ik nog wel 10 jaar achteraan lopen. Kortom, de laatste vrouw die het verdient. De leidraad voor selectie wordt ineens…. wat vinden de mannen leuk om te volgen, ipv geschiktheid nav criteria. Jij had de pech idioten in je omgeving te hebben die een gang stalking traject met jou wel leuk zouden vinden. Ze doen er 5 jaar over en selecteren dan niet op “geschikt voor de job” maar op “:welk gevoel geeft het de selecteur”. Alles behalve professioneel (en zwaar crimineel, das duidelijk).

  Hoe gek zijn ze daar in Raalte ??? Logisch dat je die mensen niet meer ziet. Als je zo behandeld wordt, omdat je het gewoon harstikke leuk deed!!! En bovendien, gasten die selecteren op “dromen die ze voor zichzelf hebben” ipv de taak die ze hadden, dat zijn niet de beste gasten.

 6. Bonusje says:

  http://revolutionaironline.com/amnesty-international-medeplichting-aan-misbruik-en-marteling-van-kinderen/comment-page-1/#comment-5668
  14 juli op 17:35
  Bonusje zegt:

  “and the Cult Awareness Network (CAN) ”

  Hier bij kun je denken dat ze het ontstaan van politieke burgelijke religieuze filosofische wetenschappelijke etc bewegingen moeten monitoren en rapporteren waarbij dan massamoorden als met waco onder voorwendselen dan het gevolg gaan zijn of zoals de SOPN bijeenkomst op nieuwspoort door alexander pechtold en 20 van zijn agenten om zeep werd geholpen en Nederland geen enkel oppositionele partij heeft .. zelfs amnesty niet dat nog wel hielp de balkan in de fik te steken met opzetten vijandelijkheden

  http://revolutionaironline.com/amnesty-international-medeplichting-aan-misbruik-en-marteling-van-kinderen/comment-page-1/#comment-5664
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil20.htm
  Ted L. Gunderson, a retired FBI Senior Special Agent insists there are two types of investigative operations in the U.S. intelligence agencies, overt and covert. He says, “The overt operations involve investigators who respond to various federal violations of the law such as bank robbery, kidnapping, extortion, etc…” But the “covert operation” says Gunderson “involves those who never identify themselves and are involved in harassing and targeting citizens…”

  So, if Citizen Corps is the current major operational vehicle for this program, then FEMA, federal and local law enforcement (with full support of the entire community), are directing these persecution campaigns on the local level. And this unseen unit, which operates beyond the public front, is responsible for conducting, framings, murders, staged accidents, torturing people with Directed Energy Weapons, blacklisting, and mocking people with V2K – all done under the banner of national security.

  Who created the Hidden Evil? The creators of this program have enough global influence to initiate policy in all NATO nations. They also have the authority to issue worldwide stand-down orders on organizations like the Red Cross, ACLU, Amnesty International, etc. And they have the money to finance it.

  The ACLU and Amnesty International Will Not Intervene
  Even though both organizations acknowledge receiving many complaints, they have offered little or no assistance to targeted people.

  Obviously, the top leadership in both organizations has been told to stand down while terrorists and undesirables are dealt with.

  This excuse has been used countless times throughout history,

  “we need to temporarily suspend civil liberties for some people in order to protect the state.”

  What this means is that those in charge of the dictatorship are doing their roundup.

  This is standard dictatorship installation. National Security is very likely the reason used to keep these organizations from assisting targeted people. This program thrives so the elite can target anyone who they either dislike or think is a potential threat to their control.

  The government can’t control it, because those who created it control the government, and use government agencies as instruments of persecution.

  Compare this to the group stalking program used in Germany, where the definition of “enemy” increased as time went on.

  “The number of informal collaborators, or IMs (inoffizielle Mitarbeiter), exploded over the years,” declared Fulbrook.

  Remember, the Stasi and their colossal network of citizen informants existed to keep the criminals who ran the state in control.

  According to CNN, this happened until about 1/3rd of the population was targeted in some manner.

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil28.htm
  Denial and Fear
  This is a topic that people may not want to believe, even though it is true.

  Most people don’t want to face the horror of acknowledging that something like this is going on. They don’t want to entertain the possibility that, yes – it’s happening again, their own government has turned into a monster.

  When you make someone aware of the possibility that their government has been hijacked and has sinister plans for the population they’re presented with a choice. They can believe you and have their world turned upside down. Or they can deny that it exists. Some people don’t have the constitution to acknowledge insanity of this magnitude.

  This type of denial is probably an unconscious protection mechanism that activates in order to prevent a nervous breakdown.

  According to Dr. Goleman, this denial may have, at some point, assisted in our growth.

 7. Wat jij opnoemt betekend dat je in het “Targeted individual” programma zit. Een groep mensen probeert je richting de mentale zorg te krijgen en te zorgen dat je geestelijk word bestempeld zodat ze je daarvanuit verder kunnen martelen en ermee weg kunnen komen. Luister niet naar de onzin die ze vertellen, ze zijn zelf niets waard. Als ze echt zonder jou medewerking konden en hun boobytraps die ze opzetten zouden ze meteen man tot man op je afkomen en het afhandelen maar ze draaien en lullen eromheen, ze willen zeker weten dat ze kunnen winnen het is zielig.
  Ambtenaren die burgers als spionnen inzetten voor gangstalking straat theater en v2 met neuro en bio feedback. Ze denken hierdoor dat ze heel wat zijn, maar als je eens kijkt wat voor mensen het zijn het is tuig en kneuzen bij elkaar. Ze zijn gewoon jaloers en willen je leven verzieken. Probeer eens een groep te joinen zoals het Targeted Individual groep op Facebook voor meer info.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.