De foto’s van Vluchtelingen in de media

Een klein compilatie. Wat zien we?

 • Overvolle boten met mannen.
 • Verdrietige kinderen.
 • Rood, blauw, zwart, wit
 • Geblokte outfits.
 • Spoorlijnen.

Google gerust zelf om te zien welke foto’s er bovenkomen. Besef dan, hoe het kan dat de gehele media en politiek alleen maar praat over hoe zielig de vluchtelingen zijn. Hoe hebben ze zoveel mensen kunnen overhalen om mee te doen? Ambtenaren? Politiek? De zogenaamde vluchtelingen? Het is een megavolksverhuizing. Oorlogen zijn er om begonnen. Dat heeft gevolgen voor Europa en voor het Midden-Oosten.

 

Het is een toneelstuk, maar dan met grote gevolgen. Er moet en zal een New World Order komen, al moeten hele volksstammen van huis en haard ontheemd worden.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in EU, Maatschappij, NWO, Spoor, vluchtelingen, Vrijmetselaars and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to De foto’s van Vluchtelingen in de media

 1. Jimmy is Back says:

  • st13v13 says:

   Nog effe, ze hebben me ook in de foto geplaatst, ik wist wel dat ze me gingen checken, ik sta in de rechterboven hoek foto 7, tweede van rechts ,… ok … liever vluchteling dan honden te moeten pijpen zoals Monique Kleeman doet … plus, zo dom zijn ze dan, men kan pas ergens van vluchten, als men ergens thuis was, en ik …. mijne dames en homo’s, heb me nooit ergens thuis gevoeld, heb nooit geen thuis gehad.echt, zo zie je maar hoe arrogant ze zijn … Nomaad,zigeuner … ok, maar k’ga niet op de vlucht voor volgende homo’s en wijven die paarden pijpen, alsublieft zeg, en als ze me niet aankunnen, smijten me ze in den bak… net zoals in de lagere school …. ” ik ga me vader halen ..” ik terug: ” ”beter uw moeder dan heb ik er ook wat aan”, lol. maar toch bedankt, zie je … bewijs genoeg hoor! Ik denk dat ik deze site effe blijf volgen …. laat ze maar komen…

  • st13v13 says:

   Pink Floyd is 1 van die early N.O. set ups om de jeugd toendertijd, te misleiden, met hun prisma logo’s. Al hebben ze een paar goede nummers, … na 40 jaar muziek als beroep, heeft iedereen vast wel een paar goeie nummers, … alleen ik misschien niet,lol, maar dat is zelf bewust ze hebben genoeg gejat van me …. Eric van Eerdenburg, de enige reden dat ik uberhaupte reageer, is omdet ik weet dat ze alles van me lezen ik ook maar intik.
   Het gaat wel over (reageren, … tijds verkwisting, reageren en er niets aan doen, wil ik zeggen, heel’t internet staat er vol van).

 2. waterman10 says:

  Mensen komen er nog wel achter wat die NWO precies is.
  Er geen weg meer teug.
  Kijk goed naar die foto van dat meisje.
  Ze rent weg van een occulte masonic vloer.
  Zeer wijze keuze van haar.
  Hoe dan ook,mensen die wegrennen uit hun land doen dit niet zomaar.
  Zij krijgen de kans niet om iets op te bouwen in hun geboorteland.
  De kabal weet dat chaos het beste is uit te lokken door verschillende culturen en verschillende religies met elkaar te mengen.
  Een portie false flag/hoaxes en media verdraaingen doen dan het laatste beslissende zetje.
  De kunst is om het hele zieke spel te doorzien en om jezelf proberen te blijven.
  Liefde en waarheid zit immers in je en dat is wat de kabalmeesters willen vernietigen.
  Geef ze geen kans en laat ze in hun leugens wegzakken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.