Waar zitten de gaten in het riool en wanneer werden die gedicht? (deel 3)

Het riool aan de Nieuwe Prinsengracht. Nederlanders vertrouwen op betrouwbare infrastructuur. Dat is onterecht. Er komen buizen uw huis binnen en daar heeft u zelf geen controle over. U vertrouwt op Waternet, Nuon, KPN en de gemeente etc. Riool is verplicht!

Mijn VVE wist hiervan en werkte er aan mee. De ergste vorm van criminaliteit! 

DSCI0422 gaten 1 en 2 DSCI0423 gaten 3 en 4 en 5

Hierboven ziet u twee foto’s die een overzicht geven van de kelder onder een deel van het huis. De linkerfoto is het hoofdriool aan de voorkant van het huis, de rechterfoto het hoofdriool aan de achterkant van het huis. Toen ik het huis kocht, was alles perfect en waterdicht. Nu zitten er gaten. Ronde gaten. En op plaatsen waar je die niet verwacht.

Riool in kelder voorkant huis

Op de foto boven links, zijn twee pijlen aangebracht. Hier zitten twee gaten aan de bovenzijde in het riool. Beide zijn afgedicht met plastic tape (niet door mij). Een onderhoudsman van de VVE heeft deze gaten afgedicht, in de tijd dat ik voor het eerst kamers in mijn huis verhuurde. Ik verhuurde aanvankelijk eerst de kleine kamer aan de voorkant en de grote kamer aan de voorkant. In die periode zijn dus de twee gaten aan de voorzijde van het huis (in de kelder) afgedicht. Op de twee foto’s onder is te zien hoe ik de tape eraf wikkel, om een foto te kunnen maken van het gat eronder.

DSCI0433 gat 1 DSCI0452

Riool onder slaapkamer achter

Op de rechterfoto boven, is het riool aan de achterzijde van het huis te zien. De rode horizontale pijl wijst naar een locatie waar voorheen een gat zat. De twee foto’s onder laten de reparatie van dat gat zien. Deze slaapkamer achter, was tot anderhalf jaar geleden mijn slaapkamer. Het gat daar is door hen gedicht, kennelijk nadat ik besloot ook deze kamer te verhuren. Zij hebben dan opnieuw in mijn huis ingebroken: zwarte lijm gebruikt en daarover een dunne metalen buigbare plaat geplakt (zie twee foto’s onder).

DSCI0425 gaten 3 DSCI0426 gaten 3

De huurder van de kleine kamer achter heeft daardoor nooit last gehad van lachgas.

Gaten riool bij kelderkamer 

Sinds anderhalf jaar woon ik in de kelder van het huis en verhuur ik alle kamers boven om voor mij inkomsten te genereren (nee, geen uitkering voor mij!). De rioolafvoer bij de kelderkamer is te zien op de foto helemaal boven rechts, met links bovenin op de foto twee pijlen. De ene pijl (blauw) wijst naar de afvoer onder de keuken (wat direct boven de kelderkamer is). De oranje pijl laat een buis zien die (links) door de kelderkamer gaat.

Hieronder twee foto’s in de keuken onder de gootsteen. Ook hier is een reparatie geweest van de keukenafvoer. Ik heb deze niet gemaakt. Het materiaal dat hier gebruikt wordt, is nog niet zo lang in de handel. Iemand heeft dus buiten mijn weten om eerst gaten geboord in de afvoer onder de keuken en later deze afgedicht, opnieuw zonder mijn medeweten. Deze reparatie is in de tijd gebeurd, vlak nadat ik mijn kelderluik (toegang tot de kelderkamer) beveiligde met diverse sloten.

DSCI0444 gat 4 DSCI0445 gat 4

In de hoek van mijn kelderkamer loopt een stuk rioolbuis, hoewel er geen echte afvoer is van afvalwater in mijn kelder (ik heb er geen wasbak oid). Dit is op dit moment nog de enige plek in het huis, waar gas vanuit DSCI0450het riool mijn eigen woongedeelte in kan. Met een spiegel is te zien hoe de twee buizen niet op elkaar aansluiten. Overigens wordt deze buis niet langer gebruikt als riool voor het huis. Het is in feite een “loze buis” geworden…  Dit is wat ze doen, met medeweten van heel politiek Den Haag. Waarom? Dan kunnen ze makkelijk al uw rechten schenden, zonder dat u iets merkt!

Het is mis in NL. Als u gelooft dat politie waakt of dienstbaar is: think again!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in AIVD, regio Amsterdam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Waar zitten de gaten in het riool en wanneer werden die gedicht? (deel 3)

  1. ronnydriessen2015 says:

    Maud, je zegt dat lachgas alleen werkt een halve meter boven de grond. Daarboven is het dus veilig. Waarom ga je dan in de kelder slapen en niet boven?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.