Willem-Alexander sprak zich uit voor BREMAIN

Willem-Alexander heeft in Brussel gezegd, dat de Engelse roos in de EU hoort. 

bexitking-300x187Ik vind Willem-Alexander om veel redenen niet geschikt als Koning, maar nu komt er nog een reden bij. Openlijk een politiek standpunt innemen over de eigen voorkeur voor de uitslag van een volksreferendum, dat gehouden wordt in een ander (bevriend) land. Dat is dan wéér een reden erbij om openheid te vragen aan Willem over de financiële belangen van zijn familie in o.a. de bancaire sector. Het is bekend dat banken baat hebben bij de EU.

 

Een video van de uitlatingen van Willem-Alexander in Brussel.

http://europa.eu/!NF63xw

Koning Willem-Alexander heeft in een toespraak voor het Europees Parlement in een recent verleden zich uitgesproken tegen een eventuele Brexit. Willem-Alexander wees erop dat Groot-Brittannië thuishoort in de Europese Unie: “Het Europese boeket is niet compleet zonder de Spaanse anjer, de Franse fleur-de-lys, de Griekse acanthus, de Deense margriet, de Duitse korenbloem, de Oostenrijkse edelweiss, de Kroatische iris en de Nederlandse en Hongaarse tulpen. En niet zonder de English rose.”  Overigens hebben de roos, de fleur-de-lys, de edelweiss, en de iris ook een occulte betekenis.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Brussel 22/3, EU, Koningshuis, Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Willem-Alexander sprak zich uit voor BREMAIN

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. . says:

  Beyondthematirix.nl
  “drunk-junckerDe Brexit heeft tot nu vooral geleid tot goed geacteerde boosheid van dronkemans Jean-Claude Juncker en een hoop ‘boeh’ geroep richting Nigel Farage. Boris Johnson neemt niet de leidersrol op zich die hij zou moeten nemen en er is een machtsstrijd gaande in de Labour Party. Jeremy Corbyn weigert af te treden. Wat vooral opvalt, is dat George Soros en andere grootgraaiers blijken te hebben gespeculeerd op een Brexit.
  Opmerkelijk feitje is dat de Brexit exact 7 jaar, 7 maanden en 7 weken na de financiële crisis van 2008 valt. Misschien kunnen we wel stellen dat het op zijn minst ruikt naar coördinatie.

  Het lijkt erop dat deze Brexit voorlopig niets anders moet geven dan een machtsvacuüm in Groot Brittannië en een gat van 10 miljard in het EU budget, dat natuurlijk ergens vandaan moet komen. U mag raden bij wie. Eerder deze week schreef ik dat de Brexit wel eens tot een zware economische depressie zou kunnen leiden, maar wat ik natuurlijk over het hoofd gezien heb, is dat centrale banken een soort wonderbaarlijke oliekan hebben, waardoor ze ongelimiteerd geld bij kunnen drukken. We zullen zien hoe het effect zal zijn op de economie.

  Mijn verwachting is dat we een soort België scenario gaan zien in het VK. Regeringsleiders die over elkaar heen tuimelen en maar niet tot een regering kunnen komen. Ik weet niet meer hoe lang het geleden is en hoe lang dat allemaal duurde bij de zuiderburen, maar het was een beetje een zootje. Als we dat nu in de nasleep van de Brexit campagne kunnen verwachten in Groot Brittannië, dan komt de feitelijke uitvoering van zo’n Brexit natuurlijk in het geding. En dat gaat dan waarschijnlijk zorgen voor een onmogelijke positie in onderhandelingen met de EU. En mijn vermoeden is dat dit ook de reden is dat Boris Johnson zijn keutel ingetrokken heeft.

  Als nu in heel Europa dit soort machtsvacuüms ontstaan, is er straks een extra reden om vanuit Brussel te roepen: “Jongens, dit gaat zo niet langer! We moeten af van die landelijk democratieën, waar maar steeds lastige referenda uit voort komen en waar rechtszaken (zoals in Oostenrijk) leiden tot het moeten overdoen van verkiezingen. We gaan de EU wel ‘meer democratisch’ maken, maar nu gaan we orde op zaken stellen.” En als dat gepaard gaat met wat economisch slecht weer of mogelijk zelfs een depressie, dan werkt dat natuurlijk wel een beetje mee om die dictatuur nog steviger te vestigen. Problem, Reaction, Solution.”

  Bron linkvermeldingen: knack.be, nos.nl, nu.nl, alt-market.com, timeanddate.com, money.cnn.com, nos.nl, nu.nl

 3. Pingback: Koningshuis neutrale bindende factor? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.