Nederland telt 3 artsen per 1000 inwoners, maar…

In Nederland zijn er 3,3 artsen per 1000 inwoners. Dat gaat om zowel huisartsen als specialisten. In steden zijn er meer dan in dorpen (vanwege de ziekenhuizen en medische opleidingen). Academisch opgeleiden (zoals ik) zullen meer artsen in hun omgeving hebben dan gemiddeld, omdat het beroep een universitaire opleiding vereist.

 

Sinds de middelbare school kom ik overal artsen tegen.

 • In 3 VWO zat ik in de klas bij Daphne, wiens vader tandarts was.
 • In 4 VWO zat ik bij Geschiedenis naast Claartje, wiens vader huisarts was.
 • In 5 VWO zat ik ineens veel in de klas bij Karlijn, wiens vader óók huisarts was.
 • In de vakantie van 4 VWO naar 5 VWO mocht ik voor het eerst een week kamperen in Friesland. Het waren 4 klasgenoten, waarvan één de dochter van een arts in Raalte. Zij had het initiatief genomen en mij gevraagd of ik met hen een weekje weg wilde.
 • Mijn broers woonden in Groningen samen in een huis. Hun vriendenkring bestond uit max. 8 studenten Economie. Eén daarvan was de zoon van een chirurg.
 • In de mentorgroep van studentenvereniging Cleopatra (10 studenten in de groep) zaten (we werden ingedeeld) twee studenten Geneeskunde. Dat was 1992-1993. Ik ben sinds 1994 geen lid meer van Cleopatra.
 • Bij studentvereniging Cleopatra werd ik gevraagd voor een dispuut. Hierin zaten 15 meiden. Eén van de 15 meiden was de dochter van een huisarts. Een ander dispuutslid studeerde Geneeskunde. Deze laatste kwam al jarenlang niet meer bij het dispuut, tot ik lid werd. Sindsdien was ze regelmatig wél aanwezig op de weekendjes weg.
 • Tijdens de studiereis naar China in 1994, reisden we na de studiereis (als vakantie) met 5 studenten een maand lang door China. Eén van de 4 was kind van een huisarts.
 • In de periode 1993-1996 sprak ik af en toe af met Karianne, die ik kende van een studentenflat. We zijn in 1995 zelfs samen op vakantie geweest. Haar moeder was verpleegster geweest (en haar vader overigens leraar).
 • In 1995 werd ik lid van Basketbalvereniging “Groene Uilen” in Groningen. Ik zat met 10 meiden in een team. Eén ervan studeerde Geneeskunde. Zij trok veel met me op.
 • In 1998 deed ik 2 weken vrijwilligerswerk in Nepal. De groep bestond uit 10 vrijwilligers. Van slechts 2 vrijwilligers weet ik wat de vader als beroep had. In beide gevallen was dat “huisarts”.
 • Eind 1999 begon ik als consultant bij Gemini consulting. De mentor die ik kreeg toegewezen, blijkt Geneeskunde gestudeerd te hebben, maar werkte daarna in het bedrijfsleven bij Procter & Gamble en later Gemini consulting.
 • In Amsterdam woon ik aan de Nieuwe Prinsengracht. De woonboot tegenover mij (pal tegenover mijn voordeur) werd niet lang daarna gekocht door een chirurg (die overigens het broertje is van een middelbare school klasgenoot van me).

Artsen volgen mij kennelijk.

 

In bijna iedere groep waar ik “lid” van werd, zat iemand die studeerde voor arts óf afkomstig was uit een artsengezin. Dat gebeurde vooral bij groepen waar ik was ingedeeld door derden. Het is meer dan de gemiddelde 3 artsen op de 1000 mensen in Nederland. In Nederland is 28% van de bevolking hoger opgeleid (HBO/Universiteit). Het is fair te zeggen, dat dit de mensen zijn waarmee ik meer omga. In mijn omgeving zouden ongeveer 1 op de 100 mensen arts moeten zijn. Statistisch gezien klopt het niet, als ik alsmaar ingedeeld wordt in een groep/team, waarin iemand arts is of uit een artsenfamilie komt.

Eenzelfde analyse zou ik kunnen doen voor het beroep leraar, want deze was ook bovengemiddelde vertegenwoordigd in mijn omgeving (schoolklas, mentorgroep, studie, projectmanagers bij Gemini consulting, etc.). Denk je in wat dat betekent, als leraren en artsen geheime agenda’s dienen, die gezonde mensen helpen kapot maken!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, gang stalking, Maatschappij, Maud Oortwijn, NWO and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Nederland telt 3 artsen per 1000 inwoners, maar…

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Geuz says:

  Goed artikel weer.

  Waar ik opgroeide, gingen de kinderen die naar het VWO gingen studeren op het Gymnasium van de Paters Norbertijnen. Paters van Berne noemden die zich. Nog steeds meen ik, ze houden Ecumenische samenkomsten met de Gereformeerden van het PKN. Ook daar waren van de namen al “Cleopatra” in plaats van studentenvereniging Jesaja of studentenvereniging Hosea, Studentenvereniging Jeremia. Althans, de Pater Norbertijnen vertellen dat ze Christenen zijn, maar geven geen Grieks uit de Bijbel, maar uit de heidense geschriften van de Grieken, waarvan hun helse heidendom getuigd in de Bijbel.

  Mozes vluchtte voor de Egyptenaren, zo begin de Bijbel. Want genesis was het eerste boek van Mozes. Nu dan moeten we vluchten voor de Egyptenaren van het VWO en universitair onderwijs, die heidense namen als hun predicaat niet enkel schuwt, maar zelfs een studentenvereniging Hosea zou schuwen. Honderden profeten in het Oude testament, maar de universitair geschoolde vandaag erkend slechts de profeet Mohammed.

  Is dat niet ernstig?
  Grieks wordt gedoceerd in West Europa dankzij Desiderius Erasmus. Erasmus ontcijferde de Griekse taal door de Griekse Bijbel, de grondtekst, te vertalen. Dat was het begin van de beschaving, want voor de prestatie Erasmus hadden we de duistere middeleeuwen. Het Koine Grieks is de taal waarin de bijbel geschreven is. Als met met de Bijbel de kinderen Grieks leert, dan kan met Godsdienstonderwijs achterlaten, want de volwassenen daarna kennen de Bijbel teksten vanuit de grondtekst. Nu niet, nu kennen ze heidense verhalen van Zeus en Dian uit de grondtekst, terwijl de katholieke theologen uit de middeleeuwen Plato en Aristoteles gebruikten voor hun theologie, niet de Bijbel.

  Je bent gebrainwashed door de Contrareformatie Maud, zoals alle voormalige VWO studenten.
  De vader van een vriend van mij was protestant, wilde zijn zoon niet baan Gymnasium Bernrode, maar naar een Atheneum waar geen paters waren. Helaas was dat niet gelukt.

  Heidens opgeleide intellectuelen, enige dissident daarin wordt vermoord.
  http://thefreethoughtproject.com/5-holistic-heath-doctors-dead-5-missing-month-run-ins-feds/
  http://www.collective-evolution.com/2015/07/28/8-doctors-now-dead-holistic-alternative-authorities-point-to-murder-suicide-but-why/
  http://www.collective-evolution.com/2015/08/25/10th-holistic-doctor-found-murdered-in-home-what-is-going-on/
  http://www.nltimes.nl/2014/07/18/first-chamber-senator-witteveen-flight-mh17/
  https://harrieverbon.blogspot.nl/2014/09/willem-witteveen-mh17.html
  https://newrepublic.com/article/118775/joep-lange-aids-researcher-who-died-crash-was-hero

 3. waterman10 says:

  Ik zou maar niet alles geloven wat op dat plaatje hierboven staat@Geuz
  Hij als president was natuurlijk ook zelf mede schuldig door zijn volk het slachtveld op te sturen.
  Dat deden en doen die vrijmetselaartjes allemaal,keer op keer.
  Hoeveel volgelingen in het leger heeft nu die debiel Obama wel niet?
  https://stevenhager420.wordpress.com/2013/10/02/masonry-is-a-key-to-the-jfk-assassination/

 4. Vogeltje wat zing je laat says:

  “Men will always be mad, and those who think they can cure them are the maddest of all.”
  ― Voltaire

 5. Vogeltje wat zing je laat says:

  Verder wil ik nog gezegd hebben, dat de VS juist minder katholiek is als Zuid-Amerika en Zuid-Europa. Dus de katholieken hebben niet alle ellende vanuit de VS veroorzaakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.