De foto suggereert dat deze midden op zee is genomen…

Verdrinken er vluchtelingen op zee? Het zou de globalisten worst zijn. Zij willen de-populatie van de wereldbevolking en het liefst zo snel mogelijk. 

De foto is niet genomen midden op zee. De vluchtelingen verdrinken niet. Het is relatief ondiep. Hier kan je staan (zie groepje rechts in de foto). Het is allemaal nep. Propaganda.

migrants-at-sea

Verdwijnen er kinderen in de stroom vluchtelingen? Ja, natuurlijk. Er is vraag naar kindervlees. Met open grenzen krijgen kinderhandelaren en orgaanhandelaren vrij spel. Onbegrensde massa-immigratie betekent een slechte registratie van wie waar is (en wie waar verdwijnt). Daar maak ik me zorgen over. Het is ongecontroleerde emigratie.

  • De foto’s zijn grotendeels in scene gezet.
  • Het gaat de globalisten ook niet om het belang van deze mensen.
  • Men wil zoveel mogelijk onrust in Europa.
  • Men wil zoveel mogelijk ongecontroleerde emigratie, want dan kan je alles doen.
  • Als alle grenzen open zijn en er veel geweld/terreur is gezaaid tussen bevolkingsgroepen, dan moet er wel een Wereldregering komen. Dat is het!

Het Midden-Oosten wordt gedestabiliseerd. De grenzen naar Europa zijn open gegooid. We worden in de media gefêteerd met hoax (namaak!) aanslagen van moslims. Dat kan alleen maar tot meer ellende leiden. Ze creëren zo een snelkookpan.

ps. Ook ik denk dat het beperken van de populatie mensen op aarde geen slecht idee is. Maar dat is iets wat je op alle werelddelen tegelijk moet doen én met zachte hand (zoals beperken kinderbijslag tot 2 kids, aanbieden van geboortebeperkingsmiddelen, opzetten pensioensysteem, voorlichting, verbeteren kwaliteit medische zorg om kindersterfte te beperken etc.).  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Pedonetwerk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De foto suggereert dat deze midden op zee is genomen…

  1. Geuz says:

    Marinus van der Lubbe was niet degene die de Rijksdag in brand had gezet in 1933, maar de Duitsers hadden door dat verhaal een reden om Nederland binnen te vallen, en zo te helpen met de bombardementen op Rotterdam.
    http://www.welt.de/geschichte/article141349436/Das-Raetsel-um-den-Reichstagsbrand.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.