WTC 7: Het rode bakstenen gebouw neer op 9/11

 

Er klopt weinig aan het officiële verhaal van 9/11 oftewel 11 september 2001. Dat er iets niet klopt, is het meest makkelijk aan te tonen met gebouw WTC 7, het 3e gebouw dat neerging op 11 september. Op de foto hierboven, ziet u WTC 7 links achter de Twin Towers (de rode bakstenen gevel).  [numerologie: 3, 7, 9, 11, 17, 21]

Geen vliegtuig. Geen duidelijk oorzaak. Brand. Een gecontroleerde neergang. Alsof er explosieven in het gebouw waren aangebracht. Het gebouw viel keurig verticaal naar beneden, bovenop het eigen fundament. Het gebeurde om 17.21h. lokale tijd, hoewel de aanslagen rond 9.00h in de ochtend hadden plaatsgevonden.

Het gebouw WTC7  was ontwikkeld door Larry Silverstein en opgeleverd in 1987. WTC 7 was gebouwd bovenop een ondergronds elektrisch onderstation. Het was 190m hoog en had 47 verdiepingen. In 1988 tekende Salomon Brothers een lange-termijn huurcontract en werden zij de belangrijkste huurders. Salomon Brothers huurde de 19 topverdiepingen voor 20 jaar. [Overigens werden de aanslagen zogezegd ook gepleegd door 19 kapers, zodat het getal 19 vaker terugkomt in 9/11.]

 

Larry Silverstein (eigenaar of WTC 7) geeft zelf toe (video hieronder), dat hij besloten heeft om op 11 september 2001 het gebouw WTC 7 gecontroleerd naar beneden te halen (ipv de brand te laten woeden). WTC 7 is dus daadwerkelijk gecontroleerd naar beneden gehaald. Echter, een gecontroleerde afbraak (waarbij het gebouw verdieping voor verdieping recht naar beneden valt) vergt weken voorbereiding. Dit is precisiewerk. De steunbalken (structures) worden vernietigd, meestal lager in het gebouw. Hierdoor vallen de hogere verdieping recht naar beneden op de lagere verdiepingen. Het is precisiewerk, wat weken of maanden kan duren. Alleen dan valt een gebouw netjes op de eigen fundamenten. Op 11 september 2001 gebeurde dit, bewust en zogezegd onverwacht. Besef, tot op dat moment was het nog nooit voorgekomen, dat een gebouw met de omvang als het WTC 7, ooit ergens door brand in elkaar gestort was. Het was niet iets wat men zou moeten verwachten.

 

 

The aanslag op 11 september 2001 was een valse vlag. De omvang van het bedrog is dermate groot, dat dit een wereldwijde covert operation moet worden genoemd. In feite is dit bekend bij alle grote nieuwszenders en politici. Media doet mee. Hulpdiensten doen mee. Financiële wereld doet mee. Geheime diensten doen mee. Het is een wereldwijde oorlog van het systeem tegen gewone burgers.


 

ps. Op 9 Aw gedenken Joden de “Verwoesting van de Tempel” met een Vastendag. Het is de 9e dag van de 11e maand in de Joodse jaartelling, dus 9/11. Het gaat zowel om herdenking van de verovering en verwoesting van de eerste tempel van Salomon, als ook de latere tweede tempel van Herodes. Overigens adoreren Vrijmetselaars Koning Salomo. Het getal 7 verwijst naar de Vrijmetselaars. Hetzelfde geldt voor de rode baksteen.

pps. De lobby van de 7 WTC had drie muurschilderingen van Al Held: The Third Circle, Pan North XII en Vorces VII, geschilderd in 1989. Ik kan deze muurschilderingen nergens meer vinden online. De schilder is overleden op 76-jarige leeftijd. Hij werd gevonden in zijn eigen huis in het zwembad, vlakbij Camerata, Italië, 27 juli 2005. Men gaat uit van een natuurlijke dood.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international, Maatschappij, New York, NWO and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to WTC 7: Het rode bakstenen gebouw neer op 9/11

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. waterman10 says:

  The plan was designed to appear to be an Islamic terrorist attack yet functioned perfectly as an enormous, gigantic bank robbery.
  http://www.rense.com/general73/confess.htm

 3. waterman10 says:

  Missing Gold
  A King’s Ransom in Precious Metals Seems to have Disappeared
  http://web.archive.org/web/20031211032008/http:/911research.wtc7.net/wtc/evidence/gold.html

  Nu moet ik zeker oppassen dat ik niet de stempel “verward” ga krijgen als het aan de GGZ brainstormers ligt en ik misschien afgevoerd wordt in een psycholance.

 4. KK says:

  Silberstein is an English name meaning Silversmith.

 5. waterman10 says:

  Het waren listige dieven en blijven listige dieven. Van Silverstein tot aan Rothschild
  De Rothschild’s zullen gaan proberen om de Nederlandse pensioenpot via de crown city london over te sluisen in hun beheer. De Nederlandse pensioenbeheerders zullen er met open ogen in trappen. Mark my words………ze zullen de pijn pas gaan voelen als het te laat is en ineens beseffen dat alles verdampt door een geplande beurscrash van de Rothschild’s.
  Nog even en een Nexit kan niet meer
  http://guldentijd.nl/index.php/2016/06/20/nog-even-en-nexit-meer/

  • maudoortwijn says:

   Ook dat zou niet onverwacht zijn, maar is een geplande actie. “Onze” systemen werken juist mee aan onze beroving, dat is het probleem.

 6. waterman10 says:

  Wij zien het met onze voorkennis gebeuren Maud, maar de Nederlandse burger zoals jij,ik en nog meer wakkeren is de macht ontnomen om het te verhinderen.
  De verraders luisteren niet meer naar mensen zoals wij.

 7. waterman10 says:

  Torenflat in brand, en niet zo maar een klein brandje.
  Je zal er maar in wonen. Hoe kan er zo’n enorme brand ontstaan ? Moet haast wel gepland zijn. Door wie?
  Wat mij wel opvalt is dat het gebouw niet instorte. De brand is blijkbaar nu geblust.
  Ik plaats het onder dit topic opdat mensen eens hun hersens gaan laten werken waarom gebouw 7 wel instorte nadat er een enorme brand was.

 8. waterman10 says:

  Peaky The Roadman says the London tower block fire was No accident

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.