Rihanna confirms Orlando #StuntBackSunday

Singdownloader Rihanna is working for the Illuminati, as most people know. She is allowed to become famous, because she does not mind working for them. So what does she do, exactly a week after the Orlando shooting on Sunday the 12th of June 2016? She posts on Instagram a bikini selfie (June 19) with the hashtag #StuntBackSundays, because she is told to do so.

 • The colours are red, black, white and blue, the Masonic colours.
 • Her Isis tattoo is visible. I already explained how Isis is part of the Masonic cult.
 • Like Paul de Leeuw, she refers to the number 23, painted in sun protection on her body. We already realized the number 223 has been mentioned a lot in the Orlando shootings of last week.

I am only wondering why I always see Orange in the background.

.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in English language, international, ISIS, Maatschappij, Media, NWO, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Rihanna confirms Orlando #StuntBackSunday

 1. liesbeth says:

  Dat is toch echt geel hoor…

 2. waterman10 says:

  Ik zie ook geen oranje maar geel. Maar ik begrijp Maud wel,want met die kleur oranje is ook iets mee. Ander topic hier misschien ooit.
  Egyptian Goddesses, like Isis, were painted in a yellowish color indicating an indoor lifestyle, out of the sun
  http://www.landofpyramids.org/isis.htm

  13 opmerkelijke feiten over isis. Ze pleegde trouwens incest door met haar broer Osiris te trouwen.
  Verder,die Egyptenaren uit het verre verleden hadden toch wel vreemde aanbiddingen als je het mij vraagt.

 3. Jessy says:

  Beste Maud,
  Ook het Album Anti van Rihanna is Rood/ wit met een half naakt kind. Ze heeft een kroontje op en een onscherpe afbeelding in het haar. Wat mij echter opvalt is dat op de achtergrond teksten in Braille staan… Zou je ernaar willen kijken wat daar de boodschap van is

 4. Vincent says:

  Maud, jij bent één van de meest getalenteerde personen die ik in mijn leven ontmoet heb. Waarom in godsnaam hou jij je hiermee bezig? Geen vraag aan jou, maar een vraag aan de elite. Als iets heel duidelijk is, dan is het dat de ambtenarij, politiek en koningshuis meer schade toebrengen aan Nederland, dan ze ooit aan waarde toevoegen. Ze breken alles af. Als jij 22 jaar wordt kapot gemaakt, dan is dat krankzinnig. Je schrijft een leuk blog en het is beter dan de andere blogs maar het is heel ver beneden je niveau. Hoe hou je jezelf gemotiveerd? Als dit je leven is. Hoe kan je na deze periode nog ooit ergens werk vinden wat passend is bij je achtergrond. Het is letterlijk onmogelijk. Wie is zo achterlijk dat ze jou hierin hebben gegooid. Is er niemand meer in dit land met verstand boven het gemiddelde, die werkzaam is in de politiek of ambtenarij? Het is werkelijk krankzinnig.

  Wat gaan we straks doen? Topsporters inzetten als orgaandonor? Promovendi inzetten om kwartjes te tellen op de WC (22 jaar lang!). Ik kan er niet uit. Ik kan er echt niet uit. Straks denken die lui ook nog dat ze wel de juiste vrouw hierin gegooid hebben, want je leeft nog enzo. Mijn god, mijn god. Het is een wonder dat je geen zelfmoord gepleegd hebt. Wat heeft je doen besluiten te blijven leven? Ik bedoel, dit leven kan jou niet iets bieden. Een Micha Kat heeft nog wel wat uitdaging hier en daar, want dat was ook een talenman/schrijver. Voor jou is het echt andere koek. En je krijgt nooit meer een loopbaan zoals je anders zou hebben gehad.

  Toekomst met heel veel geld, zodat je ergens anders overnieuw kan beginnen? Maar dan nog. Mensen gaan je herkennen als je een beetje doorbreekt in Australië. Als je nu kapster was geweest, dan kan je met een smak geld een gelukkig bestaan elders opbouwen.

  Ik vraag me af hoe dit afloopt. Als het al afloopt. Want die illuminati zijn natuurlijk zo sloom als maar kan. Jij en ik willen dat projecten in max 2 jaar afgerond zijn met succes, maar zij klooien overal het liefst zo lang mogelijk over, want dan halen ze slapend de miljarden binnen en zien ze zichzelf als lange termijn strategisch enzo. Pfffffff. 22 jaar, denk je in. Hoe lang zou jij nemen om zo’n project te draaien? Ach, ze moeten Griekenland en Oekraïne nog leegzuigen. Ook moet Irak zo afgebroken zijn, dat niemand dat land meer wil…. Pfffff. Wat een ellende met die illuminati.

 5. 27 Club says:

  Guatanamo Bay is a recruiting tool for ISIS?
  Thats the answer to the question: How could international secret services set up ISIS?
  Not possible? Well, they recruit at Guantanamo Bay.
  These men can not be hunted later on in life when ISIS is brouht down, because they were in Guantanamo Bay, officially. Likely they get a compensation for Guantanamo Bay… (ISIS work).

 6. 27 Club says:

  It is all bullshit.
  It is not moslims against Christians/Jews.
  It is Freemasons against Christians (Western Europe).
  Many moslims and jews are on the side of the freemasons.
  Of the Christians, maybe 2% are Freemasons.
  Jews, near to 80%.
  Moslims, maybe 5%, but refugees in the West? 50% freemasons.

 7. 27 Club says:

  hee is this Jamie Lee Curtis? Nope it is not.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.