Een wisseltruck of eigen stijl? Diana, Els, Durdana en Dascha. #4544

Kleren maken de man. Lady Diana, Durdana Putker, Els Borst en Dascha Graafsma. Helaas zijn er ook echte slachtoffers, die u niet ziet in de media. 

Lady Diana 

These are the last pictures of Lady Diana. She is going up to their hotel suite in The Ritz. The pictures are taken by a camera in the elevator.

After having dinner in their hotel room, they leave again to the car, to drive towards their apartment (where they will never arrive).

Somehow Diana decided to change her outfit in between, even though they did not intend to go out afterwards. Notice how her clothes look similar, but with opposite colours. Very Freemasons. It is like they are saying: everything is 1984. And we suspected that already.

Els Borst 

elsborstOp 8 februari 2014 is Els Borst overleden, is ons als tragisch nieuws medegedeeld. Het weekend ervoor was ze nog op een D66-congres in Amsterdam (foto rechts, hieronder). Ze draagt een rode coltrui en een zwart jasje. De foto links is van het D66-congres in 2010, het congres waar de dood van Van Mierlo werd herdacht. Daar draagt Els Borst een zwarte coltrui en rood jasje.

Ze draagt wel vaker zwart met rood. De twee foto’s die verder het meest gebruikt zijn sinds haar dood, ziet u hieronder. Ook hier zien we een outfit dat op elkaar lijkt, alleen de kleuren zijn verwisseld.

Veel mensen hebben een voorkeur voor de kleur van hun kleding. Echter, deze terugkerende kleurkeuze van Els Borst is opvallend. Het zijn niet de kleuren van D66 en ze staan een oudere dame met grijs haar niet bijzonder flatteus. Wél zijn het de kleuren van de Vrijmetselaars. De kleuromwisseling suggereert dat ook dit verhaal 1984 is.

Durdana Putker

Ook in de behandeling van de zaak Durdana Putker (uit Heino) bij John van den Heuvel in “Vermoord in het buitenland”, zien we een dergelijk fenomeen. Durdana is zogezegd vermoord door piraten, als zij met haar man een wereldreis maakt op hun zeilboot.

De zoon van Durdana bezoekt met zijn vriendin de Rosario eilanden waar de moord zou hebben plaats gevonden. Op een middag dragen zij beide een blauw shirt met witte stippen/motiefjes. Noem het gerust matching outfits. De dag erop zitten zij samen bij de eindverantwoordelijke leidinggevende van de politie in die regio. Hij draagt (toevallig) ook een blauw shirt met witte stippen, als hij in gesprek is met het drietal zoon Putker, diens vriendin en John van den Heuvel. De zoon en vriendin dragen op datzelfde moment de witte shirts. De vriendin van zoon Putker draagt zelfs een wit shirt met blauwe stippen. Wederom een wisseltruck. [klik op de foto’s, het is helder]

De zaak Durdana Putker is een vreemde zaak. Ik heb mijn vraagtekens.

Dascha Graafsma

Ook in de zaak van Dascha Graafsma zag ik dit fenomeen. De twee foto´s die het meest bekend zijn van Dascha, laten een omwisseling in kleur zien. Zwart en wit.

 

Lisanne en Kris in Panama

Lisanne Froon en Kris Kremers zijn verdwenen tijdens een wandeltocht in Panama. In tegenstelling tot wat de media suggereren, is er te weinig van hen terug gevonden om te concluderen dat ze daadwerkelijk zijn overleden. Allemaal vraagtekens.

Als ik naar de ouders van Kris en de ouders van Lisanne kijk op TV, dan zie ik wat vreemds in de gezichtsuitdrukking van de Kremers. Ook hun kledingkeuzes is “andersom” (rood/blauw en blauw/rood). Omdat Kris een gestreept outfit had in de kleuren rood, zwart, wit en blauw (Vrijmetselaars), roept de rol van de familie Kremers bij mij vragen op.

 

Het kan soms toeval zijn, maar het is voor mij reden om extra op te passen.


 

Het toeval wil, dat ik bij al deze vier cases, me al eerder had afgevraagd, of er geen grote wisseltruck is toegepast, om ons te misleiden, linksom of rechtsom. Dat gevoel kreeg ik al, nog vóór mij deze kledingkeuzes opvielen. Ik hou alle opties open en wil slechts de waarheid. Dan krijgen zij ook rust. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, international, Lady Diana, Maatschappij, regio Den Haag, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Een wisseltruck of eigen stijl? Diana, Els, Durdana en Dascha. #4544

 1. Boosahhhaaafff says:

  Durdana is een afvalhoer, afvalhoer, afvalhoer… Durdana is een afvalhoer, goed dat we daar vanaf zijn. Lelijk gedrocht. Oh kijk eens, ik draag een lelijke blouse met witte stippen, maar de mensen snappen het niet he, wat ben ik slim he. Kijk mij eens met mijn dikke reet en mijn lelijke kop en mijn achterlijke zuigverhaal vet op de TV. De heroïnehoeren achter het station zijn mooier dan deze wijven. Wat een teringzooi. Waarom moet het Nederlandse volk op TV kijken naar deze tokkies. Wat een afval kuthoeren. Die Diana is een scharminkel. Neukt haar hele leven voor geld, want waarom anders trouwen met Charles die al lang semi/gehuwd was met die andere Camilla. Die Di heeft een dubbelganger de dood in gejaagd in die tunnel en vindt zichzelf stoer omdat ze dan in ruil van de Vrijmetselaars een outfit krijgt in wit en eentje in zwart en dan ben je stoer, want de mensen hebben dat niet door. Het is een lelijk wijf, waar niemand overheen wil, behalve de Illuminatie, maar die hebben geen smaak. Els Borst. Lelijke takkentrol. Die heeft geregeld dat haar `dader` die van niets wist, nu vrijuit gaat voor de moord op zijn zus, want hij wil wel toegeven dat ie Els Borst ook gedaan heeft. Alsof iemand de moeite zou nemen dat ouwe wijf om te leggen. Die was al dood. In haar hart en in haar lijf, was ze al lang morsdood. Anders doe je hier niet aan mee. Gelukkig zit die nu niet meer in Nederland, dat Holle land. Allemaal in Thailand en Argentinië.

  • . says:

   Boosahaaaffff
   Met alle respect, ik ken die Durdana niet. Maar wat voor reden heb jij om een tot op heden waarschijnlijk doorsnee burger Afvalhoer te noemen?
   Vind ik ver gaan.

  • Jimmy is Back says:

   Durdana is zeer waarschijnlijk een ordinaire soldaat voor ISIS. Geen burger, want ze heeft niet de menselijke status. Honden krijgen toch ook geen burgerschap?

 2. Kaskaas says:

  Het is gewoon waar. Dit soort wijven is te lelijk en achterlijk voor woorden. In de media worden ze neergezet alsof ze iets zijn. Domme wijven. DIe Diana is een lelijke hoer. Zelf denkt ze vast dat ze wat is, want ze is een ontzettend dure hoer, Ze kijkt neer op de vrouw die voor haar wel geslacht is in de tunnel. Die vrouw hebben ze waarschijnlijk gezellig nog een avond verkracht en haar dan hoer genoemd. Maar Diana is de lelijke hoer. Datzelfde denk ik over die andere wijven die faken dat ze dood zijn. Gedrochten. Els Borst met haar onbekende begraafplaats. Whahahahaahaaa. Het wijf zag er al dood uit toen ze nog leefde. En de familieleden maar medelijden vragen op TV. Ze lachen je vierkant uit met de schijnheilige kutkop. Theo van Gogh van dezelfde laken en pak. Wees blij dat ze weg zijn uit het land. Wat doen we om die familie van ze erachteraan te jagen, want ik kan die kop van die moe van Theo van Gogh niet meer zien. Slecht wijf. Als je neukt met een AIVD-er dan zegt dat al alles over wie je bent als mens. Die zoon van Van Gogh leert het jong en liegt en bedriegt nu ook al de boel. Te lui om school af te maken, maar wel aandacht eisen op TV met de lelijke haatkop. Die gast heeft niets te melden en alleen te liegen. Opkalfateren.

 3. Vogeltje wat zing je laat says:

  Alleen de aandachtshoeren komen in de media. De echte slachtoffers die het 10x meer verdienen en wel iets betekend hebben in de maatschappij, zijn ondergesneeuwd.

  Ik moet telkens denken aan Jackie Kennedy die op die auto springt, want ze duikt waarschijnlijk achter een kogelhuls aan. Haar man laat ze vallen op de bank. De hele wereldwijde media leurt met het verhaal dat de stijlvolle Jackie probeert de hersenen van haar man te bewaren en dat ze daarom op die auto sprong. Nou, ze liet haar man gewoon vallen op de achterbank als oud vuil. Geloof niets wat u in de media ziet, vraag je bij alles af wat er echt gebeurt.

 4. Vogeltje wat zing je laat says:

  Maud, ken jij Durdana en haar man of kinderen?

 5. waterman10 says:

  Vogeltje,ga je bek spoelen.

 6. AnneMariaKoekoek says:

  Maud, je gaat nu echt te ver. Ja, dit is verdacht, zeer verdacht en ik vertrouw het niet. Maar je kan niet mensen beschuldigen van hoax doden op basis van kleding.

  Diana was gewoon verwend, die draagt de hele dag andere kleding, dat wordt voor haar klaargelegd en ze wisselt dat gewoon om. Want moet ze anders doen de hele dag? Dat is haar werk, om er goed uit te zien voor ieder persmoment en dan lief kijken. Logisch dat je meerdere pakjes bij je hebt, daar heb je personeel voor. Het bewijst niets.

  Els Borst is ook een verdacht verhaal, maar ja, bewijs het eerst maar. Rare verdachte toestanden aan haar dood, dat is wel duidelijk. Overdreven ophemelen van Borst, eens. Ik snap dat je boos bent, want ook Borst zat in jouw verhaal je leven kapot te maken, want minister bij Wim Kok enzo, maar dan moet he juist met bewijs komen. Satanische kledingkeuze is geen bewijs. Je draagt zelf ook wel rood en wit en zwart, dussszzzzzzz. zzzzz. Verder slapen.

  O en met Jackie heb je gelijk. Dat was raar!!! En de hele wereld praatte haar naar de mond dat het zo stijlvol van haar was hoe ze de hersenen van haar man redde met die duik op de auto. hahaha.

 7. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallende berichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 8. waterman10 says:

  Het is me wat met kleding.
  Iedere kleur combinatie lijkt wel verdacht.
  Zijn er soms andere opties?
  Moet de mens misschien terug naar de oertijd?
  gewoon iedereen naakt op straat zonder kleding of een bere vel om.
  Tsjonge tsjonge tsjonge.
  Durdana vermoord?
  Dat hoeft geen hoax te zijn. iedere dag worden er wel mensen vermoord om de gekste redenen.
  De vraag moet gewoon zijn: wie heeft haar vermoord?
  Zijn het zee piraten geweest om het verhaal geloofswaardig te maken?
  Of heeft haar eigen man haar vermoord die het piratenverhaaltje als vluchtroute bedacht heeft.
  Dan Diana. Dat was een occulte moord waar de khazaarse bankenmaffia achter zit.
  Diana deed goede dingen voor mensen die hulp brood nodig hadden in Afrika.
  Dat ging tegen de Khazaarse Afrikaanse depopulatie agenda in.
  Als je teveel opvalt bij khazaarse maffia,sturen ze wel een huurmoordenaar op hem af of wordt er sabotage gepleegd aan voertuigen. Dat gaat van vliegtuigen tot aan auto’s.
  Een ongeluk ligt dan in een klein hoekje.
  Iets wat ook met Danny Jowenko gebeurd is. Hij geloofde niet de officele verklaringen die werden afgelegd over 9-11 en de ineenstorting van de twin towers.
  Tsja en Els Borst.
  Els Borst gaf aan dat het gunstbetoon door de farmaceutische industrie duidelijk minder moest worden. Zo werd bijvoorbeeld MSD (Merck Sharp & Dome) in 2003 aangepakt omdat zij artsen gefêteerd zouden hebben op Terschelling.
  Je zou dus kunnen zeggen dat Els Borst juist tegen de big farma agenda inging.
  Big farma meelopertjes leven nog.
  Zij die tegen zijn worden stuk voor stuk monddood gemaakt en iemand die ook nog eens een ministerpost heeft dus meer kan bereiken is dus voor de depopulatie agenda van de khazaarse maffia gevaarlijk.
  Ook daar zocht die maffia naar een weg om haar mondje voorgoed te snoeren.
  Een patsy moest er natuurlijk weer voor opdraaien.
  Een moord die door een professionele huurmoordenaar is gepleegd. Een geheim agent van de geheime dienst in opdracht van de khazaarse banken big farma maffia bende dus.

 9. waterman10 says:

  Maud, post jij nu ook met de naam AnneMarieKoekoek?

  • maudoortwijn says:

   nee hoezo

  • waterman10 says:

   Die indruk kreeg ik nadat vogeltje wat zing je laat jou een vraag stelde.
   Een vraag die niet beantwoord is door jou,maar door AnneMarieKoekoek.

  • maudoortwijn says:

   Ik zie het nu. Mind fuck van ze. Heb m weg gehaald nu. Ik denk dat 50% van de reageerders op mijn website van de diensten komen.

 10. The Brewer says:

  Argentina is the post-WWII Canada 🙂

 11. Linda says:

  jama jama jama… DWDD en de BBC en de Telegraaf schrijven dat dit emo-TV topwijven zijn. Dan denk ik niet meer na en pijp ik iedereen wiens naam genoemd wordt @@@. 🙂 TOCH? OF BENT U WEL MOE VAN DIE ONZIN? Denk eens na voor je slachtoffer zielig wijfjes als goed goed deponeert op basis van zielige oogopslag @!!!!!! Het enige bewijs dat heb van al die nonsens is een 1) zielige blik, 2) dure kledij en 3) media die liegt over ALLES.

  • . says:

   Je zal het wel goed bedoelen Linda maar je reactie is zo onsamenhangend dat het alsnog ongeloofwaardig overkomt.
   En die agressie hoeft ook niet 😒

 12. liesbeth says:

  Zeer scherp gezien Maud,ik vind het een pausibele verklaring,en ja de illuminati is kinderachtig.En als je het eenmaal doorziet en de patronen herkent dan doorzie je ze vrijwel allemaal.

 13. Herman says:

  L.S.,

  Beste mevrouw Boud: uw talenten zijn talrijk en uw doel en taak heeft niet veel gemeen met de vele duizenden die uw wijsheid volgen… echter zonder resultaat. Aan de bomen kent men de vruchten.
  U -als vrouw zijnde- heeft kennelijk al veel meer ontwikkeld dan zich met vijf dingen tegelijk kunnen bezig houden.
  Ook u zal waarschijnlijk al ontdekt hebben dat ook voor u nimmer een normaal even met huisje, boompje en beestje te wachten staat. U zou misschien in uw hart wel willen… maar ergens lukt dat maar niet en nooit niet, zeg maar.

  Ook ik ga op mijn eigen website gewoon door -mezelf blijvend- en doe vooral beroep op mijn paranormale aanleg. Daar rekent de tegenstander niet op. Al wat men doet is een plein (schaakbord) organiseren waar de llogisch denkkende mens niet uitkomt.
  Voorbeeld:
  teken 3 huisjes en erboven 3 rondjes (energie bedrijven). Vanaf elk huisje loopt een kabelverbinding naar elk rondje. Echter de kabels mogen elkaar niet raken!
  Probeer het eens uit en je zult zien dat je er niet uitkomt via het twee dimensionele denken.
  Zo werkte het beeld in de afgelopen eeuwen ook.
  Men moet hierbij dus een beroep doen op het drie demensionele denken… probleem zó opgelost.
  Denk aan een vliegtuig welke ruimte er opeens naar voren komt tijdens het vliegen.

  Bij Dascha (waar ikzelf vooral mee bezig ben) waait de wind uit meerdere hoeken -volgens mij.
  En het lijkt een spel van kat en muis. Wàt nu serieus te nemen of niet?
  Bij m’n onderzoekingstocht rondom Dascha’s zaak stuitte ik zeer zeker opp de vrijmetselaars (Hilversum leek vroeger wel een etalage ermee). Maar het lijkt erop dat er met Dascha een speel wordt gespeeld!

  Dus ook ik neem bijna niets aan voor de werkelijkheid… wat men zoal via via verspreidt.

  Het ga u goed.

  Herman

 14. Jimmy is Back says:

  Het ergste is dat die vrijmetselaarswijven zich weer voortplanten. Daar komen weer hele generaties foute kinderen uit voort. Die leren moorden en oplichten voor ze 12 jaar oud zijn. Wat moeten we als land doen met die generaties? De kans dat het ooit een positieve bijdrage aan de maatschappij levert is nul. Verbanning is de enige optie. Of langdurige opsluiting. Maak er groepsgevangenissen van, scheelt weer geld. Zoeken ze zelf maar uit hoe ze het onderling regelen, als ze de rest van de maatschappij maar niet meer zien. Het parasiteert en pleegt genocide, stiekem.

 15. Pingback: En het OM begint weer, op bekende data | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 16. Hoe het zit Jesse says:

  Ah joh, het is me duidelijk.

  Jesse Klaver is stiekem de zoon van lady Diana, die overigens een travo was, want zij is nu getrouwd met Elton John en heet in het echt David F. Ik sluit niets uit. Het kan zomaar.

  Die docu (4 sept) in de week van de verjaardag van 2nd life van Diana …. (ongeluk 31 aug)
  Ze lijken echt op mekaar. Politiek. Links formeel.
  Jesse wordt gepushed in de media zoals Diana dat ook werd.
  Roosendaal (English Rose).
  Prinsenbeek school. Vrije school. Hij lijkt niet eens Indisch.
  Gek? Ongeloofwaardig? Alles kan helaas.

  Al die gasten die jong omhoog geduwd worden in de politiek daar zit historie achter, zoals Asscher ook. Die is niet zelf omhoog geklommen. Dat is vanwege twee oorlog toen al.

 17. Danny de Mu says:

  Zet prins William en Jesse Klaver maar eens naast mekaar.
  Prins Willem even donker haar bedenken of Jesse blond, same same.
  Het jongere broertje sprekend !!!

  Ik zeg u William is zoon Diana en Harry is zoon van Charles.
  Alles is andersom, Wij mogen niet weten wie de ouders van Jesse zijn.
  Het zou me zelfs niet verbazen als Harry de zoon is van Charles en Camilla.

  William is duidelijk van Diana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.