Het moest ervan komen… ISIS tegen de Vrijmetselaars meetlat

 • ISIS is de Islamitische Staat in Irak en al-Sham.
 • ISIS numerologische waarde is 9-19-9-19, oftewel 9191.
 • Isis is één van de belangrijkste godinnen uit de Egyptische mythologie (foto rechts). Zij heeft twee horens op het hoofd en daartussen een ronde, wat de opkomende zon symboliseert. Isis staat in de vrijmetselarij bekend als de lichtdraagster. Illuminatie betekent ook lichtdrager. Op de Vrijmetselaars trading boards staat de lichtgevende ster voor Isis. Het allerbekendste Isis-beeld, is het Vrijheidsbeeld in Amerika.
 • De ISIS vlag is zwart met een wit rondje, welke doet denken aan de ronde voor de opkomende zon op het hoofd van godin Isis. Een cirkel staat daarnaast symbool voor het satanisme.
 • De kleuren waarmee ISIS naar buiten komt, zijn zwart en wit. Gevangenen worden meestal gepresenteerd in een oranje-rode overal. Rood-zwart-wit zijn de kleuren van de Vrijmetselarij.
 • ISIS rijdt veelal in witte Toyota trucks. Het Toyota logo combineert de ronde verwijzing naar de zon en de vorm van een oog met iris. De kleuren van het logo zijn rood-zwart-wit. Overigens zijn er analisten die claimen dat deze Toyota trucks niet nieuw verkocht worden in Irak én dat deze aangepast zijn, op exact dezelfde wijze als voor USA special troops. Ik kan dat zelf niet beoordelen, maar het klinkt logisch.
 • ISIS riep op 29 juni 2014 het wereldwijd kalifaat uit. De dag 29 juni is het Katholieke Hoogfeest van de Heilige Petrus en Paulus, naamdag van de beide apostelen. Dat zijn de beschermpatronen van de diamantbewerkers (ruwe steen).
 • Het streven naar een wereldwijd rijk, New World Order, sluit ook aan bij.
 • De snelle uitbreiding van het ISIS-gebied in Irak en Syrië is ongeloofwaardig, omdat zij zeer herkenbaar zijn en zich nadrukkelijk presenteren als een terroristische organisatie die bijna de gehele wereld geweld wil aandoen. Hoe moeilijk zou het zijn, om een dergelijk oprukkend leger tijdig te stoppen met gevechtsvliegtuigen?
 • ISIS-strijders kiezen er veelal voor het gelaat bedekt te houden, zodat zij niet herkenbaar zijn. Dat sluit aan bij de handelingswijze van Vrijmetselaars.
 • Zowel de Vrijmetselarij als ISIS geven in hun presentatie aan gebaseerd te zijn op zeer conservatieve Semitische normen en waarden.
 • ISIS-strijders zijn openlijk discriminerend/agressief naar vrouwen en ongelovigen, op een wijze die conservatief is, ook in de context van het Midden-Oosten.

 

 • Ik ben er nog niet uit, maar de raakvlakken zijn talrijk. Wie zit er anders achter ISIS?

   

  ps. De concrete aanleiding voor de Eerste Wereldoorlog lag in de moord op Frans Ferdinand, troonopvolger van Oostenrijk-Hongarije. Het gebeurde in Sarajevo op 28 juni 1914 door een Bosnisch-Servische nationalist genaamd Gavrilo Princip.  De keizer van Oostenrijk, Frans Jozef (de oom van Franz Ferdinand) reageerde koeltjes (als een Beatrix na de moord op Pim Fortuyn). Oostenrijk-Hongarije verklaarde op 28 juli 1914 de oorlog aan Servië. Omdat er verdragen waren gesloten (allianties) tussen verschillende landen in Europa, ontstond zo al snel de Eerste Wereldoorlog. Op 10 september 1898 werd reeds keizerin Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije (Sisi) in Genève vermoord door een Italiaan genaamd Luigi Lucheni. De moord op Sisi is ook een raar verhaal. 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, ISIS, NWO, vluchtelingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Het moest ervan komen… ISIS tegen de Vrijmetselaars meetlat

 1. VanV says:

  De Toyota trucks worden nog steeds geproduceerd in Japan en via Gibraltar naar Afrika getransporteerd. Niets nieuws onder zon.

 2. waterman10 says:

  ISIS is in ieder geval niet een islamitische beweging.
  Waarom zouden ze anders hun eigen kaaba willen vernietigen? Totaal tegenstrijdig,
  https://www.jihadwatch.org/2014/06/islamic-state-if-allah-wills-we-will-kill-those-who-worship-stones-in-mecca-and-destroy-the-kaaba
  Ik kan me wel een andere beweging voor de geest halen die dit wel wil.
  http://smoloko.com/?p=1132
  Oeps,nu raak ik een gevoelige snaar.

 3. waterman10 says:

  En alweer het vaticaan
  http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican33.htm

  Wij hebben de mogelijkheid en vrijheid om dit nog allemaal te onderzoeken.
  Maar goed ook, anders zouden we helemaal meegaan in die leugens wat vertelt worden op tv.
  Dus de tv gaat uit!
  Maar hoeveel mensen hebben die mogelijkheid en vrijheid niet in hun land, laat staan dat ze begrijpend kunnen lezen en zelf nadenken.
  Juist dit soort mensen zijn makkelijke prooi voor de kabal lieden want zij laten zich te gemakkelijk door het boze indoctrineren.

 4. Jimmy is Back says:

  En dan heeft hij ook nog rood haar.

  • Jimmy is Back says:

   Rick Ashley – Never gonna
   Vergeet het never gonna in de tekst en de rest wordt 1984

   – zwarte witte kleding
   – streepjesmotief
   – rood haar
   – poorten
   – stenen muur
   – kerkramen

   het lied stond lang op 1 snapte er niets van …. zo duidelijk.

 5. Pingback: Ik weet dat George Clooney’s do-good persoptredens fake zijn, maar nu bewijs! | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.