De duurste kaviaar ter wereld

Ik las enkele dagen een rustpauze in van de hongerstaking. Daar was ik afgelopen weekend al mee begonnen. De bedoeling was, vandaag, maandag, de draad weer op te pakken. De koelkast was leeg, op karnemelk, fruitsap en appels na. Maar dan dit.

Vroeger zou ik nu mijn beste vrienden bellen, maar die heb ik niet. Voelt iemand zich geroepen? 

Eén van mijn huurders werkt als (sub-sous) kok bij Librije’s Zusje. Enkele maanden geleden mocht hij koken voor de Koning van Marokko, die op bezoek was. Zo’n man laat dan alle ingrediënten invliegen. Als er een klein butsje op een blikje kaviaar zit, is het ze al te min.

DSCI1653Aldus kwam mijn huisgenoot thuis met de duurste kaviaar ter wereld in een megagroot blik. Er staat vandaag voor € 2000,- kaviaar in mijn koelkast. Mijn huisgenoot kookt iedere dag met kaviaar, dus geeft het nu aan mij. De vervaldatum is letterlijk 6 juni 2016. Ik maak mij er geen zorgen over, behalve dat er een kans is dat ze me testen of ik kaviaar nuttig met 6/6/16 op de verpakking. Het kan me niet schelen.

Er staat voor € 2000,- kaviaar in de koelkast en hij geeft het aan mij. Het weer is fantastisch. De tuin ligt er goed bij. Het is voorjaar. Mensen, ik stop nog een dag met de hongerstaking. Genieten van vers stokbrood, zilvergrijze kaviaar en witte wijn. Alleen, maar heel oké. Ik voel me even rijk. De kaviaar smaakt zoals gewone kaviaar die ik wel eens geproefd heb, maar is subtieler en zachter van smaak. Minder zout en zuur, maar cremiger.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , . Bookmark the permalink.

25 Responses to De duurste kaviaar ter wereld

 1. Adamas says:

  Het feit dat je 2e getoonde huurder eveneens van het uitverkorene satandom schijnt te zijn doet mij ineens zeer geschrokken beseffen dat Vrijland met zijn gestelde diagnose omtrent je door geheime diensten opgelegde bijbedoelingen wel eens in het centrum v/h stieren oog geschoten blijkt te hebben Maud?! Toeval bestaat niet, en dat vooral omdat specifiek bepaalde producten nooit en te nimmer op occult schimmige data als deze (ook al is het maar een dag over tijd!) genuttigd kunnen worden. Bovendien lijk je aan te dringen op een goed gesprek met deze of gene. Met je vandaag getoonde onderhuurders op de achtergrond zal ik dus nooit en te nimmer welke toenaderingspoging tot je aandachtgeilheid meer aanvangen. Echt Maud, als verzetsstrijder die gekant blijft tegen de JWO zal ik wel verplicht moeten zijn om jou als een der moffenhoeren in dienst van het beest op de lijst van in de nabije toekomst te bezoeken facilitairs ter afrekening van je al dan niet bewust zijnde mensverraad. Proost…

  • maudoortwijn says:

   Heb jij al mijn huurders nagetrokken? Mail me dan gewoon bewijs via het contactformulier. Aan dit soort loze beschuldigingen heeft niemand iets. En etniciteit, dat is nooit een reden voor vingerwijzen (politieke keuzes of crimineel gedrag echter wel).

  • 😱 says:

   Ik vind jou grof, kwetsend en ordinair.
   Zo praat je tegen niemand!
   Wat mij betreft Blokkeer je dit heerschap Maud.

  • maudoortwijn says:

   Ik blokkeer veel van deze gast, maar soms laat ik wat door, om te laten zien hoe diep reageerders kunnen zinken. Dank voor je zorgen Marijke.

 2. maudoortwijn says:

  Ik geef er de voorkeur aan te genieten van vers stokbrood, kaviaar en wijn. Fat Bastard.

 3. maudoortwijn says:

  Moet eerlijk toegeven dat het me bevalt. Dit is echt lekkere kaviaar. Dat hoef je niet te leren eten, zal ik maar zeggen. Chardonnay. Vandaag even geen hongerstaking, kan namelijk echt niet.

 4. waterman10 says:

  Wat wordt hier voor een ziek spel gespeeld?
  Is dit soms een toetsenbord strijd?
  Heb je soms problemen met de wereld @ Adamas.
  Ik geef je geen ongelijk. Ieder wakker mens heeft problemen met deze wereld.
  Maar maak het probleem dan niet nog erger door je af te reageren op iemands voedsel.
  Kaviaar eten is niet verboden. Mag degene die zoiets eet dit zelf beslissen?

  • maudoortwijn says:

   Het ligt in mijn koelkast en zal spoedig over datum zijn. Wat kan ik doen?

 5. waterman10 says:

  Eet lekker op,vrouw. Kaviaar is rijk aan vitamines A, C en E. Ook zit er erg veel zink, ijzer en vitamine B12 in.
  http://degezondheidswinkel.be/blog/vitamine-b12-aanbevolen-dagelijkse-hoeveelheid-32-producten/
  Goed doorspoelen met die wijn. 🙂

  • 😶 says:

   Maud, ik ben oprecht blij dat je weer eet, en daar zelfs ook van geniet! 🌷

  • maudoortwijn says:

   Vanaf morgen ga ik weer 10 dagen hongerstaken. Dus wel melk en vruchtensap, maar verder niets.

 6. gilaforte says:

  Een koningshuis blijft koningshuis met al zijn aanbidders. Dure kaviaar eten van de koning uit Marokko op 6/6/ 2016 met twee harde knallen in de lucht ergens in Groningen of waar ze ook vandaan kwamen. Vreemd allemaal vandaag.

 7. 😱 says:

  Wat levert je dat hongeren op? Ze gunnen je armoede, ze gunnen je ziekte. Waarom zou je ze geven wat ze je gunnen? heb je tenminste een persoon of reactie gekregen waar uit bleek dat ze oprecht naar jouw case gaan kijken?

 8. Wouter says:

  Maud,

  Ik volg je blog inmiddels een paar jaar, en volgens mij ben je eigenlijk een hele aardige en intelligente vrouw die jammer genoeg een psychisch probleem heeft. Maar ik ben ervan overtuigd dat je je leven weer op de rails kunt krijgen. Ik wil niet doen alsof ik weet wat de oplossing is, maar neem gewoon eens contact op met je lokale GGD om te kijken of zij je kunnen helpen. Je hebt nog zo’n potentieel leuk leven voor de boeg!

  Ik moest dit even kwijt nadat ik je bericht las over hoe fijn je het vond om even weer een normaal leven te hebben. Ik hoop dat je hier iets mee doet..

  • maudoortwijn says:

   Ik snap je reactie. Maar wat, als ik ze psychisch wel op een rij heb, maar de wereld om mij heen dit mij werkelijk aandoet? Denk eens aan die optie!

  • Wouter says:

   Ik heb geen behoefte om te proberen om je via deze reply ervan te overtuigen dat dat niet zo is, want dat lukt toch niet. Daar zijn professionals voor.

 9. Linda says:

  Waarom wordt je huurder aangevallen? Jij verdient nog steeds je eigen geld, ook al is alles in je leven je onmogelijk gemaakt. Respect. Als er iets mis is met je huurders, moeten ze met feiten komen, zodat je zelf kan beslissen wie je wel/niet in huis haalt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.