Moorden op de datum 2 november

250px-Wheel_of_the_Year.svgSommige data komen iets vaker voor in mijn dossiers, zoals 10 augustus, 9 september en 2 november. Om u een indruk te geven, hieronder een eerste overzicht van de moorden op 2 november. Ik denk niet dat ik volledig ben.

 • 2 november 2007, Tineke Verhagen-Toet (Parnassia, Den Haag).
 • 2 november 2004, Theo van Gogh [hoax?] .
 • 2 november 1989, prostituee Mientje van Balkom in Rotterdam vermoord.
 • 2 november 1959, high-end prostituee Blonde Dolly in Amsterdam .

Het gaat veelal om moorden waaraan veel media-aandacht wordt besteed. Ik zou durven stellen, dat vele high-profile zaken (seriemoorden) een link hebben met 112.

Veel geweld vindt niet plaats op 2 november, maar op een dag die aan 112 doet denken. De voorbeelden zijn talrijk, maar onderstaande lijst is een eerste begin.

 • 2 oktober 1888, romp gevonden in kelder Scotland Yard (Jack the Ripper).
 • 12 februari 1944. Als represaille voor de op een lid van de Feldgendarmerie gepleegde aanslag werd Walraven van Hall op 12 februari 1945 in Haarlem-Noord gefusilleerd.
 • 11 december 1967, verdacht ongeluk van Joke Neppelenbroek.
 • 1 december 1970, de geboortedag van Christel Ambrosius (RIP 1994).
 • 11 februari 1990, Vrijlating van Nelson Mandela (gevangenisnummer 46664).
 • 11 februari 1992, bejaarde Miet van Bommel-van der Aa in Bladel.
 • 21 januari 1995, lichaam Annelies Reinders gevonden, Groningen.
 • 22 november 1995, lichaam Nicole vd Hurk gevonden in bos Mierlo-Lierop.
 • 21 januari 1996, romp gevonden van Slachter Bergen, in Frankrijk.
 • 1 december 1999, de vrouw van de Klikomoord is anoniem begraven (112/999).
 • 1 oktober 2002, Nadia van de Ven, Utrecht.
 • 24 februari 2007, laatste foto van Cassandra van Schaijk om 2.11h gemaakt.
 • 22 november 2010, Ida Sjamsudin, Arnhem.
 • 12 januari 2012, Natalee Holloway werd officieel dood verklaard.
 • 21 april 2016, Prince overlijdt, op de 112e dag van het jaar.
 • 3 juni 2016, Mohammad Ali overlijdt, met nog 211 dagen te gaan in het jaar.
 • 24 november, een datum met meerdere moorden.

Opvallend is, dat er enkele cases zijn, waarin 112 gecombineerd wordt met 666 (of 999). Ik doel op Nelson Mandela, de Klikomoord, de slachter van Bergen.

Eenzelfde analyse kan ik doen voor 9/11. Dan komen veel dezelfde cases langs. Kennelijk betekenen de getallen 112 en 911 iets voor een moordlustige bende. Dat geldt overigens ook voor 222 en 223. De meeste van deze moordzaken krijgen juist veel aandacht in de media, maar blijven onopgelost.


ps. Op 1 november wordt het begin van de winter gevierd in Samhain

pps. Marie-Antoinette is geboren op 2 november 1755 (112). Ze werd onthoofd tijdens de Franse Revolutie op 16 oktober 1793. Haar man Lodewijk de XVI van Frankrijk was al onthoofd op 21 januari 1793 (211).  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in hoax, Maatschappij, NWO, Politie, Politiek, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Moorden op de datum 2 november

 1. Pingback: Geboortedatum: “Ze” hebben niet alleen favoriete data voor de dood, maar … | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 2. EK says:

  Wir wissen toch allen dat de datum 9 11 niet toevallig is? Wanneer 20% van wat je noemt wel toeval zijn, is de rest dat nee. Vooral wanneer 112 en 911 en 666 voorkomen, weten wij.

 3. EK says:

  POITIE: Op woensdag 12 februari 1992, zo rond 08.30 uur, wordt de 84-jarige Miet van Bommel van der Aa dood aangetroffen in haar huis in het Brabantse Bladel.

  Miet was weduwe en had jarenlang met haar man café Van Bommel in Bladel gerund. Miet woonde aan de Sniederslaan in het centrum van Bladel, in het pand waar vroeger het café gevestigd was. Miet was alleenstaand en hulpbehoevend. Ze was slechtziend en één van haar benen was geamputeerd. Haar woon- en slaapkamer lag aan de voorzijde van het pand op de begane grond. Op dinsdagavond 11 februari 1992 kwam een wijkverpleegkundige om haar naar bed te helpen. De volgende ochtend, woensdag 12 februari 1992 vond de wijkverpleegkundige Miet dood op de vloer van haar kamer. Miet was seksueel misbruikt en met grof geweld om het leven gebracht. De dader had een raampje in de voordeur kapotgeslagen waardoor hij de deur kon openmaken en naar binnen gaan. Hij is ook via de voordeur weer weggegaan. Er was geen sprake van beroving of diefstal. Tot op de dag van vandaag is niet bekend wie de dader is.

  MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  Politie
  1. Hoe laat is de wijkverpleegkundige er geweest? M/V? Was Miet de laatste klant die avond?
  2. Waarom wordt gezegd dat het één persoon is geweest en het een “hij” was, die bovendien het raampje insloeg “om zo naar binnen te kunnen gaan”? Dat is een logisch scenario maar geen zekerheid. “Hij is ook via de voordeur weer weggegaan.” Waarom is dat een zekerheid?
  3. Welk motief kan een rol hebben gespeeld? Lustmoord? Erfenis? Van een hulpbehoevende af? Wilde iemand het oude cafépand weer herontwikkelen en wilde Miet er niet uit?

 4. EK says:

  Miet van Bommel van der Aa is door verstikking om het leven gekomen.
  Sorry, maar ik vertrouw de verpleging nog steeds niet. De avond ervoor als laatste haar gezien. In de ochtend vind die het lichaam. Seksueel geweld kan je makkelijk in scene zetten ook.

 5. EK says:

  Van Bommel = de schoenen. en het is bommelen/drinken.
  Van der Aa = water

  11/2 1992 omgebracht worden?
  Wat is het adres nu precies? In de cold case kalender staat dat verkeerd.

 6. EK says:

  Nog een mort in Bladel.

  —bbbbmmmmvvvvvccccxxx—–

  Moord in Bladel na 15 jaar opgelost? Verdachte opgepakt na DNA-match

  BLADEL – In het onderzoek naar de dood van de 41-jarige Jan van Mosselveld uit Bladel heeft de politie maandagochtend in de gevangenis van het Belgische Hasselt een 35-jarige Belg aangehouden.

  De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Van Mosselveld, die op woensdag 22 augustus 2001 door meerdere schoten in zijn woning aan de Antoon Coolenlaan in Bladel om het leven kwam. De Belg zit vast voor een andere zaak.

  Uit de hand gelopen ripdeal
  De politie bracht destijds naar buiten dat het slachtoffer handelde in drugs en dat hij is gedood bij een uit de hand gelopen ripdeal. De politie gaat nog steeds uit van dat scenario, laat een woordvoerder weten. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  Europese DNA-databank
  De politie kwam de man op het spoor na een match in de Europese DNA-databank. Op de plek van het misdrijf is destijds uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Uit het onderzoek kwam naar voren dat Van Mosselveld om het leven is gekomen bij een ruzie waarbij meerdere personen betrokken waren. Daarbij is één van de daders gewond geraakt.

  Het bloed dat is veiliggesteld is destijds vergeleken met andere sporen en de Nederlandse DNA-databank. Dat leverde geen match op. Sinds kort is het mogelijk om DNA-matches op te sporen via een Europese databank. Dat leverde in 2015 wel een succesvolle match op.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2574651093/Moord+in+Bladel+na+15+jaar+opgelost+Verdachte+opgepakt+na+DNA-match.aspx

  —————–

  Welke Europa DNA databank is dat geweest?
  Het jaar 2001 was deze moord? Hoe groot dorp ist Bladel?

 7. EK says:

  De Antoon Coolenlaan is 550 m van de Sniederlaan maar dit is Blakel dus dat is niet zo raar. Het is een dorp. Bovendien is 1992 en 2001 wel ver van elkaar. Grensdorp met Belgie dus drugshandel.

 8. EK says:

  Nog een verhaal uit Bladel….. Levendig grensdorp.

  Ex-verdachte moord Bladel schrijft boek

  BLADEL – Wat doet het met iemand als hij beschuldigd wordt van moord op zijn vrouw? Dat is het thema van het boek “De maakbare dader”. Het verhaal gaat over Joost Toebast uit Bladel. Hij werd in 2004 beschuldigd van moord op zijn vrouw. Zij kwam hoogstwaarschijnlijk door een val om het leven.

  Politie en justitie lieten nogal wat steken vallen. En hoewel Joost Toebast dus vrij werd gesproken, is hij getekend voor het leven. Daarom gaf hij ook toestemming voor het boek, zegt schrijfster Ilse Jansen.

  “De maakbare dader, vrijspraak maar toch levenslang” is uitgegeven door De Boekenmakers in Eindhoven en ligt vanaf maandag in de boekhandel.

  print corrigeer
  Publicatie: maandag 17 maart 2008 – 14:43

 9. EK says:

  Bladel – Gezocht – Moord op Miet van Bommel

  Geplaatst op 12 december 2016 door 112 regio in Politieberichten met 0 reacties
  [12/12 door 112 geplaatst]

  In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 februari 1992 werd Miet van Bommel om het leven gebracht in haar huis aan de Sniederslaan in Bladel. Iemand heeft de keel van de 84-jarige mevrouw van Bommel zo hard dichtgeknepen dat ze geen lucht meer kreeg en als gevolg daarvan is overleden. Miet is die nacht seksueel misbruikt.

  Het cold case-team van de politie Oost-Brabant doet onderzoek naar deze moord, die is gepleegd door een nog altijd onbekende indringer. In het onderzoek werd al snel duidelijk dat hij via de brandgang naar de voordeur moet zijn gelopen. Door een ruitje in te tikken weet hij binnen te komen. Vreemd genoeg blijkt er niets meegenomen uit het huis. Er is zelfs niet eens naar kostbaarheden gezocht.

 10. EK says:

  Deze is de beste link voor Miet van Bommel – Van der Aa uit Bladel (1992).
  https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/zaak/dood-miet-van-bommel-84-in-1992/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.