PowNed: VASTGOEDSECTOR <3 VLUCHTELINGEN

Zeelandhallen gereed voor opvang vluchtelingen

2015-07-17 12:58:38 GOES – De noodopvang voor vluchtelingen van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) in de Zeelandhallen. De noodopvang is ingericht omdat de asielzoekerscentra te weinig capaciteit hebben. ANP ARIE KIEVIT

Het huisvesten van ontheemden kan een lucratieve business zijn, blijkt uit onderzoek door NRC en Reporter Radio. Volgens de journalisten heeft het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) voor sommige azc’s diep in te buidel moeten tasten, waarbij soms vier keer zo veel werd gedokt als was toegestaan volgens eigen richtlijnen.

Het COA was “slecht voorbereid” op de volksverhuizing die in 2014 onze kant op kwam, schrijft NRC. Beleid uit 2013 hield rekening met ‘slechts’ 10.000 vluchtelingen. De snelgroeiende instroom zorgde dan ook voor een enorme druk op de organisatie, aldus COA-vastgoeddirecteur Peter Siebers.  [red: Ahum, de asielstroom is bewust gecreëerd door de VN en consorten]

Personen die op hun terreinen asielzoekers konden huisvesten hadden daarom een riante onderhandelingspositie. Het COA moest om die reden akkoord gaan met huurprijzen en clausules die onder normale omstandigheden volstrekt onacceptabel zijn voor het bedrijf.

‘Kostendekkend’

Een nogal prijzige tijdelijke azc is gevestigd in de Zeelandhallen in Goes. Daar wonen elf maanden lang maximaal 500 migranten voor zo’n 3 miljoen euro: Ongeveer 550 euro per azc’er per maand. Door het plaatsen van schotten zijn hun ‘onderkomens’ van elkaar gescheiden. Vastgoedbaas en miljonair Dirk Lips spreekt van een “kostendekkende” oplossing.

Pas nu even uw eigen common sense toe:
 • € 550,- per asielzoeker per maand, voor een stapelbed in een gedeelde kamer. Daar wordt een enorme marge op gemaakt, dat kan iedereen zien.
 • Men houdt vol, dat de vluchtelingenstroom “onverwacht groot” was.
 • Waarheid: de hele vluchtelingenproblematiek is opgezet (van ISIS, tot de bootjes).
 • Omdat velen paspoort weggooien, kan niemand zeggen wat de aantallen zijn, waarvoor dan de € 550,- p.p. betaald wordt. Wie controleert betalingen?

Het is allemaal onderdeel van de grotere agenda, ter vermaak van de illuminati en om hen nog wat extra vermogen toe te schuiven. De vluchtelingen zelf zijn ook maar pionnen, net als de Nederlandse belastingbetaler. Dit spel gaat zo door, tot wij massaal opstaan.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to PowNed: VASTGOEDSECTOR <3 VLUCHTELINGEN

 1. waterman10 says:

  Asielzoekers hebben geen geld bij zich.
  Inkomen uit werk hebben ze ook niet. Ze willen misschien wel werken maar kunnen niet communiceren op de werkvloer. Ervaring in moderne technieken die huidige banen nu eenmaal met zich meebrengen hebben asielzoekers ook niet. Hun land van afkomst ligt decennia’s achter op gebied van ontwikkeling.
  Wat de asielzoeker rest is een basis uitkering proberen te verschaffen. Daarvoor moet hij/zij eerst een verblijfsvergunning zien te verschaffen en een vast woonverblijf.
  Uitkeringen kost de gemeenten geld en aangezien gemeente het geld alleen maar bij haar inwoners kan onthutselen wordt er ieder jaar weer van alles verzonnen om geld binnen te harken.
  Dit gebeurd niet altijd rechtstreeks bij inwoners maar ook via een omweg genaamd overheid.Overheid geeft namelijk subsidies aan gemeenten die slaafs aan de overheids agenda meewerken.
  De overheid doet dus dit en legt de rekening gewoon telkens weer neer bij jan met de pet oftewel werkend Nederland.
  De diefstal /rekening is genaamd: inkomsten belasting en die luie gekweekte nepperd op de oranje troon eet ook mee uit deze ruif.

 2. waterman10 says:

  Ik wist niet dat de M Vrijland/Alberda zo vrouw onvriendelijk was.
  Sinds wanneer heeft een vrouw een kop? Een beschaafd mens noemt dit een hoofd.
  In het hoofd van M Vrijland/Alberda zijn mensen die nuchter onderzoek doen en nadenken allemaal “trollen”
  Zou de M Vrijland/Alberda soms zelf gevangen zitten in zijn wereldje ?
  Het zijn vooral gelovigen die hij vaak bestempeld als “idioten”
  Bij het realiseren van de nieuwe wereld orde moet vooral het geloof vernietigd worden.(lees morals&dogma)
  Is het dan niet dat M Vrijland/Alberda juist meehelpt deze agenda van de nieuwe wereld orde uit te voeren?
  http://www.beyondthematrix.nl/2016/06/02/de-staat-lanceert-complete-idioten-als-desiree-stokkel-om-de-alternatieve-media-belachelijk-te-maken/

 3. waterman10 says:

  Blauwe spijkerbroeken:

 4. waterman10 says:

  Maud,opvallend nieuws over wat zich onder de grond afspeelt.
  Ik kan maar niet begrijpen dat mensen zo dom zijn om mee te doen aan zo’n idioot ritueel.
  Gotthard Base Tunnel Satanic Opening Ceremony

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.