Muhammad Ali was een wereldburger en dus

Muhammad Ali (3 June 2016, RIP): It was 211 days before the end of the year, at 21.10h, in Phoenix, Cassius Clay, CC, 33. 

Na de dood van Prince, nu de dood van bokslegende Muhammad Ali. Ik denk dat ik daar ook even in moet duiken, want tja… Waarom zou Bill Clinton spreken op zijn begrafenis?


Uitvaart Ali vrijdag

De uitvaart van Muhammad Ali vindt vrijdag plaats in Louisville, Kentucky. De plechtigheid is in het KFC Yum! Center en is open voor publiek. Dat heeft een woordvoerder van de familie bekendgemaakt. Onder andere Bill Clinton gaat spreken tijdens de begrafenis.

“Ali was een wereldburger en vond dat iedereen hierbij mag zijn. De begrafenis wordt daarom live uitgezonden en vertaald op internet.”

De Amerikaanse bokslegende Muhammad Ali is op 74-jarige leeftijd overleden. De wereldberoemde bokser blies vrijdagavond volgens NBC News in een ziekenhuis in Arizona zijn laatste adem uit. Ali was donderdag opgenomen vanwege een stoornis in zijn ademhaling. Al snel kwamen berichten naar buiten dat de situatie van de oud-bokser hard achteruit ging.


Waarom ik graag meer zou willen weten over de dood van Ali?

 • Vrijdag 3 juni 2016 is de 155e dag van het jaar 2016. Nog 211 dagen tot het einde van het jaar. Dat zou niet zo verdacht zijn, als Prince eerder dit jaar niet op de 112e dag van het jaar was overleden (21 april). Nu is het een spiegeling.
 • Hij is overleden om 9.10 PM, dat is 21.10h in Arizona in de avond. [211]
 • Ali was opgenomen in HonorHealth Scottsdale Osborn Medical Centre. HH. Ik ben geen medicus, maar zie niet zozeer waarom hij juist daar is opgenomen (gezien hun specialistische kennis op het gebied van kanker, hartproblemen, neuroscience). Er zijn meerdere ziekenhuizen in de buurt.
 • Bill Clinton gaat spreken op de herdenking van Muhammad Ali, een NWO-man.
 • Ali wordt expliciet een wereldburger genoemd. Dat is héél New World Order.
 • Ali werd geboren als Cassius Clay, oftewel CC (numerologisch 33).
 • Muhammad Ali is meer dan welke bokser ook neergezet als “legende”. [blabla]
 • Gestorven op 3 juni in Scottsdale. Scottsdale is onderdeel van Phoenix (Arizona). Ik sluit niet uit, dat hij weer uit zijn eigen as zal herrijzen. De symboliek is er.

Ik hoop voor Muhammad Ali dat hij in vrede is gestorven. Een echte bokslegende zou niet met een suf NWO programma het podium moeten verlaten. Ik hoop dat ik ongelijk heb. In dat geval een oprechte RIP.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Clinton, English language, hoax, international, Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Muhammad Ali was een wereldburger en dus

 1. waterman10 says:

  Opmerkelijk die 33 cc .Hij veranderde zijn geboortenaam omdat hij zich bekeerde tot de islam.
  Alleen zal ik nooit kunnen begrijpen waarom een man zijn brood denkt te verdienen door betaald iemands hoofd kapot te slaan. Met zijn geweldig voetenwerk in de ring had hij ook gemakkelijk professioneel danser kunnen worden.
  Wat moet die Clinton nou ineens weer daar in beeld?

 2. AndyDandy says:

  Sommige bekende mensen worden levenslang neergezet als legende. Anderen zijn na 10 jaar vergeten. Er is een groot verschil. Het is onduidelijk waar dat verschil vandaan komt. Madonna wordt levenslang gepromoot. Hetzelfde met George Clooney. etc.etc.

 3. AndyDandy says:

  Ali was admitted into HonorHealth Scottsdale Osborn Medical Center hospital on the night of Monday, May 30, after becoming ill earlier that day, according to family spokesman Bob Gunnell, speaking at a press conference Saturday. Ali at first was admitted in fair condition and was originally expected to battle through his illness.

  “Shortly after he arrived it became clear with discussions that his condition was not going to improve,” Gunnell said.

  Gunnell said many of Ali’s close friends flew in to Scottsdale as his condition worsened, but that the boxer’s final hours were spent only with immediate family members only, who had arrived at the hospital earlier Friday to be by his side.

  Ali’s official time of death was 9:10 p.m. Friday and the official cause of death was “septic shock due to unspecified natural causes,” Gunnell said.

 4. Johan Veenstra says:

  Muhammed Ali was een negroïde racist, één van zijn quotes waren: “I’m sure no intelligent white person watching this show in his right white mind wants to have black boys and black girls marrying their white sons and daughters, and in return introducing their grandchildren as half-brown, kinky-haired black people. You know we’re different. Every intelligent person wants his child to look like him. It’s nature to want to be with your own. I want to be with my own. I love my people” (bron: http://www.gq-magazine.co.uk/article/muhammad-ali-the-greatest-king-of-kings-tony-parsons-column)

  • waterman10 says:

   Muhammad Ali is the king of kings?
   Natuurlijk,dit past ook geheel in de verdwaalde toestand waar de wereld zich in begeeft.

 5. waterman10 says:

  Cassius Marcellus Clay,
  Ik heb mij bekeerd tot islam en noem mij zelf voortaan Mohammed Ali. Mohammed is de naam van de valse profeet en ali zal wel staan voor ali-baba met zijn 40 rovers.
  Islam is anti geweld en staat voor vrede.
  Kijk maar,Mohammed zal het jullie wel bewijzen in de boksring.
  En de domme schapen verlaten de Heer Jezus en gaan met die valse profeet Mohammed meelopen. Zo is het toch?

  Ze kunnen schrijven wat ze willen en oorlogsmisdadiger Clinton kan speechen wat hij wil tijdens het in de grond stoppen van een bokser die vereerd wordt.
  Fout is blijkbaar toch goed en ze wassen hun handen toch steeds weer in onschuld met hun praatjes voor alles wat ze kapot hebben gemaakt. De wereld op z’n kop zeg ik je. Voor mensen die in Jezus geloven is er geen plaats meer in deze verrotte wereld waar het kwade overheerst van sport tot aan politiek.
  Mijn vraag: is 1+1 soms 3 ?

 6. AnneMariaKoekoek says:

  Muhammad Ali wordt volgende week vrijdag begraven in zijn geboortestad Louisville, in de Amerikaanse staat Kentucky. De uitvaart is toegankelijk voor het publiek. Een van de sprekers zal oud-president Bill Clinton zijn.

  Een woordvoerder van de familie zegt dat de bokser wilde dat mensen van alle gezindten de dienst bij kunnen wonen. Omdat Ali lid moslim was zal een imam de ceremonie leiden.

  Het lichaam van Ali zal de komende dagen naar Louisville worden overgebracht. Vrijdag volgt dan een processie door de stad, onder anderen door de wijk waar hij opgroeide en over de Muhammad Ali Boulevard.

  De uitvaart wordt gehouden in stadion van Louisville, met plek voor 20.000 mensen. De dienst wordt rechtstreeks uitgezonden via internet. Behalve Clinton spreken acteur Billy Crystal en sportpresentator Bryant Gumbel. Na de bijeenkomst wordt het lichaam van Ali in besloten kring begraven.

  De 74-jarige bokslegende overleed gisteravond in het bijzijn van familie aan de gevolgen van een septische shock. Daarbij is sprake van ernstige bloedvergiftiging met een lage bloeddruk tot gevolg. De organen krijgen dan niet meer voldoende zuurstof.

  Ali werd afgelopen week opgenomen in een ziekenhuis in Phoenix met ademhalingsproblemen. Die zouden moeilijk te behandelen zijn vanwege parkinson, waaraan Ali al sinds de jaren 80 leed.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Wat lezen we hier allemaal in?
  – Phoenix is een symbool voor de Vrijmetselaars.
  – Ademhalingsproblemen? Een infectie, die dan voor lage bloeddruk zorgt?
  – Muhammad Ali was moslim, dus een imam zal de dienst leiden.
  – Sprekers: Bill Clinton, Billy Christal, Bryant Gumbel.
  – Clinton is zeker Vrijmetselaar (Southern Baptist church, protestant). Billy Christal is van Harry met Sally en zijn volledige naam is William Edward Crystal. Beide BC, maar dan William (Joods overigens). Dan nog Bryant Gumbel wat een BG is (Katholiek voor zover ik kan nagaan. Chrystal is sowieso een symbool voor de Vrijmetselaars, want een harde steen die gepolijst wordt. We kunnen niet zeggen dat alle wereldreligies aanwezig zullen zijn, maar het komt aardig ver.

 7. waterman10 says:

  Parkinson krijg je waarschijnlijk niet van partijtjes knokken in een ring.
  Dat hij als bokser deze ziekte heeft opgelopen is natuurlijk ook een broodje aap.
  Waarom komt dit niet voor bij andere boksers? Big Farma, daarom!
  Er spelen zich vreemde dingen af in Amerika (ook in Nederland) als het om rascisme en religie gaat.
  Malcolm X hebben ze ook kalt gestelt. Met kogels.
  http://humansarefree.com/2015/03/16-famous-people-killed-by-illuminati.html
  Muhammed Ali hebben ze gedrogeerd in zijn boks carriére met thyroxine om zijn overgewicht tegen te gaan.
  Dit zal wel effect hebben gehad op zijn hersenen in de loop der jaren waarna doktoren dus parkinson bij hem hebben gediagnosticeerd . Om zijn ziekte te kunnen bestrijden heeft de Amerikaanse Big Farma hem nog meer gif op recept voorgeschreven.
  Dat gaat een tijd goed en dan plotst zegt het hart…………….ik kap er mee.
  De illuminati probeert zijn tegenstanders altijd kalt te stellen dmv fast kill of slow kill.

  Misschien dat sigaren Clinton mijn woorden wel wil kopieëren om als speech te gebruiken op Ali’s begrafenis.
  ps, ik zal het nooit eens zijn met wie dan ook die denkt geweld te moeten gebruiken om er z’n brood mee te verdienen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.