Het is weer zover: de GGD voor mijn deur

Slechts enkele minuten geleden, dus ik sta nu de foto’s te downloaden. 1500h 3 juni 2016. 

Nadat het Justitie niet gelukt is om met behulp van een valse aangifte mij te dwingen een gesprek aan te gaan met een psycholoog (o.a. van de reclassering!!), proberen ze het nu via de GGD. Ik heb de dames niet eens te woord gestaan. Het enige wat ze hebben gezegd is:

“Wij zijn van de GGD. De politie maakt zich zorgen over u. Wij willen u graag spreken.”

Poging 1 op 3 juni 2016

Daar doe ik niet aan mee. Ik heb gezegd de politie niet te kennen en heb de deur dicht gedaan. Je zou verwachten, dat de dames dan weggaan, maar niets is minder waar. Men blijft staan, belt meerdere malen hard aan, klopt dan nog eens op ramen en deuren…. [Gestuurd door de politie, dat geven ze eerlijk toe]

Dan kan u zien waarom u zoveel belasting betaalt. Bejaarden kunnen tegenwoordig amper op tijd zorg krijgen en bij mij lopen ze de deur plat.

DSCI1549Poging 2 op 3 juni 2016

De jongeman op de foto links, stond ruim een uur later voor mijn voordeur. Hij kwam vanuit mijn huisartsengroepspraktijk. Natuurlijk praat ik niet met dat soort mensen, het idee alleen al. Echter, het is goed te beseffen, dat de politie en GGD samenwerken. Krijgen die niet wat ze willen, dan doet de huisarts vrolijk mee.

Mijn huis en tuin zien er keurig netjes uit. Geen harde muziek. Geen harde drugs in mijn kennissenkring. Ik ben fysiek en geestelijk gezond. Ik maak geen gebruik van een uitkering, huursubsidie, of welke vorm van staatszorg ook. Bovendien bega ik geen strafbare feiten. Wat doen die mensen voor mijn deur?

ps. De huisarts is dus geen neutrale persoon, die als vertrouwenspersoon gezien kan worden. Ook ik heb mijn EPD geblokkeerd. Ook ik heb mijn huisarts jaren geleden verteld, dat ik niet wil dat deze met anderen over mij praat cq. informatie deelt. Wat gebeurt er? Ik ben in geen 10 jaren bij de huisarts geweest. Sterker nog, ik heb mijn huisarts opgezegd. In opdracht van de politie staan ze desondanks voor mijn deur. De medische stand heeft het imago dat ze netjes zijn, maar dat is niet meer dan dat: een zorgvuldig opgezet imago.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in GGZ, Maatschappij, Politie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Het is weer zover: de GGD voor mijn deur

 1. M Oortwijn says:

  Om half 5 diezelfde middag nog een meneer van de huisartsengroepspraktijk. Ze maken zich zorgen om de hongerstaking. Mensen, ik zit niet te leven op slechts water alleen. Ik drink fruitsap en melk, zelfs een biertje gehad. Incidenteel een kleine portie groenten, rijst of brood, maar dat hooguit eens in de drie dagen. Je kan overleven op fruitsap en zuivel, dus wat is het probleem? Gaan ze bij iedereen langs die een sapkuur doet?

 2. Adamas says:

  “Mensen, ik zit niet te leven op slechts water alleen. Ik drink fruitsap en melk, zelfs een biertje gehad.

  Het is sowieso een veeg teken dat die woekerpremie verdienmodellen als remedie voor je zorgmijding nu ineens er wel op uit worden gestuurd om je emotioneel verdwaasd uit de tent te kunnen lokken Maud. Het was vanuit jou belang gezien dan ook erg onverstandig om je ‘hongerstaking’ aanvankelijk zo over the top & aandacht geil hier op je blog van de daken te gaan ‘moeten’ krijsen? Ik bedoel, erken dan gewoon dat je jezelf te goed voelt om een aantal keren per maand tussen de tokkies bij de voedselbank vanwege een pecunia tekort in de rij te gaan moeten verhoeren. Echt Maud, wanneer je via ongecontroleerde ‘honger kuurtjes’ inclusief online calorieschema’s nog meer wanhopige hulpkreten denkt te kunnen ‘maskeren’, heb je helaas nog niet goed in de gaten tussen welk een hulpbehoevende randpsychoten je vanwege al eerder gemonitorde aanvaringen met de ‘hulpverlening’ gedwongen heeft doen terechtkomen! Vraag straks in de instelling waar je gedwangbuisd bent opgeborgen gerust of je je verblijfplaats hier op je blog mag plaatsen zodat ik je alsnog ter goedmaking een bos brandnetels met wat financiële armslag kan doen toekomen… Saluut!

 3. waterman10 says:

  “Wij zijn van de GGD. De politie maakt zich zorgen over u. Wij willen u graag spreken.” ?????????

  Ik zou gewoon geantwoord hebben,”Ik ben Maud een normaal mens van vlees en bloed en maak mij zorgen over de slaafse loyaliteit van de GGD aan de politie en vervolgens de slaafse loyaliteit van de politie aan een nep koningshuis. een koningshuis dat alleen maar pariciteerd door te vreten uit de Nederlandse belastings schatkist die alleen maar gevuld wordt door inkomsten van burgers te belasten”. Zou deze inkomstenbelasting niet zijn ,zou de hele nep monarchie langzaam leegbloeden en de armoede onder de rechtmatige inwoners van Nederland verdwijnen.
  Wilt U mij aub niet prive lastig vallen,want ik zit hier nu te genieten van mijn glas fruitsap.
  U pleegt huisvrede breuk en dat is mensonterend en strafbaar.
  Wilt U toch proberen contact met mij maken omdat dit de politie U slaafs opdraagt ,kunt U proberen een brief te schrijven om een afspraak met mij te maken hoewel ik niet verplicht ben om aan Uw brief gehoor te geven en op Uw uitnodiging in te gaan.

  Ik ken je niet maar en ben maar een passant die concludeert.
  Prettig weekend Maud en zet eens een plaatje op.

 4. waterman10 says:

  En als het lied voorbij is gewoon weer met een nieuw lied beginnen.
  De tijd dat nog echte muziek gemaakt werd.

  Tijden veranderen,maar vrijheid moet je je nooit laten afpakken.

 5. gilaforte says:

  Lijkt me sterk dat de politie zich zorgen maakt over jou. Die hebben wel wat ander werk te verrichten. Nee, dit is iets van hoger hand en de politie wordt als middel gebruikt om je bang te maken.
  Tuurlijk willen ze je het liefst afvoeren of in een inrichting stoppen. Allemaal bangmakerij.
  Veganisme of vegetarische consequenties zijn niet verboden en kan men in deze westerse wereld dan ook als een soort hongerstaking vertalen. Helaas zijn er nog te weinig mensen in NL die dit begrijpen.
  Het beseffen van zijn eigen leven wil men niet makkelijk accepteren omdat materie, zucht op goederen en geld, consumeren, te groot is en belangrijker.
  Dus van rechtswege kan niemand jou iets doen. Nogmaals zonder vlees leven betekend in hogere frequenties belanden en is altijd bedreigend voor de doorsnee en de mens die nog niet dat stukje bereikt heeft wegens de brainwasht… Het is voor mensen die niet zichzelf aanpakken te moeilijk, het is een emotie, een gevecht voor de waarheid, het toetreden tot andere dimensies wat het systeem niet wenst omdat het bedreigend is voor hun macht. Vandaar dat het eten van foetussen een delicatesse is waar ze power uit scheppen….denk aan varkensvlees. Het varken is de mens qua smaak het dichtste bij. In welke landen is varken eten dan niet aan de orde??? Volgende keer die gasten wegsturen en anders juist wel de politie bellen wegens “Belästigung”. Laat zeggen, je geïntimideerd voelen in je privacy.

 6. Adamas says:

  “Politiediensten staan er om bekend, dat het de meest loyale afdeling binnen het ambtenarendom is. Gezagsgetrouw en onkreukbaar. Tenminste, zolang het opperste gezag niet onkreukbaar is. De situatie verandert op het moment dat het opperste gezag”, in dit geval de “regering van amsberg II (2013-)”, niet meer zuiver op de graat is en omkoopbaar, corrupt of chantabel blijkt te zijn. Welnu, een regering met aan het hoofd een multi-miljardair/belastingontduiker die zijn geld heeft verdiend met nietsdoen en zijn vermogen heeft opgebouwd met voorvaderlijke opium-handel, is per definitie onbetrouwbaar, corrupt en veelal ook chantabel. Geld zoekt geld op, vooral als er een luchtje aan zit. Dat schept namelijk een band.”

  http://www.myfreemasonry.com/attachments/imageuploadedbymy-freemasonry-pro1405110126-170841-jpg

  BRON

 7. Johan says:

  Zodra ze merken dat je geen vla eet, dan komen ze ! Als je niet allergisch bent voor dieren ..adopteer een hond uit het asiel van middelgroot formaat..dan zijn ze vermoedelijk al wat minder ongerust,laat hem/haar wel op een veilige verlichte plek uit ‘s avonds.

 8. Adamas says:

  Vanwege een scheiding komt zij binnen niet al te lange tijd vlak bij je wonen Maud. Eng mens trouwens..;

 9. Pingback: Vandaag deed Arkin nog een brief door de bus, bij mij thuis. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 10. Pingback: De GGD, schijnt een lichtje op mij | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.