Ook de kleur in de Zwarte Piet discussie, het is opgezet. #agenda

  • De VN laat zien “gewoon” mee te doen in afbraak van nationale culturen.
  • Er wordt een haat gecreëerd tussen bevolkingsgroepen.
  • Dit is geen constructieve discussie, maar agenda van globalisten.

De kleur van de discussie rondom Zwarte Piet, is rood-wit-zwart en soms wat blauw. Dat is geen discussie, maar propaganda. Agenda pushen. Onrust creëren. Dat randje goud is nep. Dat kunt u zelf ook zien, als de foto’s naast elkaar gelegd worden. Hier:

Ruim 100 BN’ers: Beste omroepbaas, zwaai Zwarte Piet uit  (link)

NRC: Het Sinterklaasjournaal moet een moreel kompas zijn en Zwarte Piet naar huis sturen. Dat schrijven ruim honderd schrijvers, acteurs en programmamakers in een open brief aan de NTR….. ………………………..  [en dan volgen er vele namen van BN-ers]


 

Sylvana Simons CjyDmdjVAAEzRUPDat Sint& Piet geëmancipeerd over mogen komen anno 2016, dat begrijp ik. Logisch. Terecht. Maar we gaan onszelf als land toch niet weg laten zetten als racisten, vanwege een kinderfeest !!! 

ps. Van de 100 handtekeningen van BN-ers ben ik niet onder de indruk. Die werken allemaal voor de geheime dienst, Justitie en/of de Vrijmetselarij. Gekocht en fout, 9 van de 10 keer.

pps. Als Sylvana bedreigd wordt, dan moet ze zeker aangifte doen, terecht. Maar ik zie de foto en constateer dat ook haar outfit rood-wit-zwart is. Dat zijn geen neutrale kleuren. Bovendien wandelt ze over een loopbrug, wat ook Vrijmetselaars-symboliek is. Omdat zij in de media werkt, weet ze dit verdomde goed. Een Lucia de B. kan je misschien nietsvermoedend bij een bakstenen muur fotograferen, maar Sylvana kent de symbolen van de globalisten in de Vrijmetselarij. Sorry, Sylvana. Het ziet er ineens minder oprecht uit. Dat je bij DWDD zat, zegt al genoeg. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij, NWO, VN and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.