Welke politieke kleur heeft “ons” kabinet?

De foto op de trap. De rode loper. De witte muur op de achtergrond. De klassieke (lantaarns) buitenlampen. Het kan nog toeval zijn.

 

De kleuren rood, zwart en wit representeren de hogere graden in de Vrijmetselarij. Blauw staat voor de lagere graden van de Vrijmetselarij. Je ziet die kleuren, als je de boeken bekijkt over cold cases in Nederland.

Ook de formele foto gemaakt bij het aantreden van iedere Nederlandse regering, heeft tot op zekere hoogte eenzelfde kleurenpalet. De zwarte en donkerblauwe pakken met een wit overhemd, het zou ons niet mogen verbazen. De rode en blauwe kleuraccenten (vooral de dames), dat is opvallend te noemen. Het is geen toeval. Het lijkt te zijn afgesproken.

De optimist in mij zegt: Maar onze vlag is toch rood-wit-blauw? En de standaardkleur voor een pak is donkergrijs. Het is waar. Ik hoop dat dit de reden is. Maar de eerste foto’s die ik zie van de Zweedse en Duitse regering, ondersteunen dit niet.

 

De mars op Parijs op 11-1-2015 liet overigens eenzelfde kleurenpalet zien. Ik zie voldoende aanleiding om mijzelf nu iets af te vragen.

Paris 1430943_orig

En dit zijn foto’s van de VN, respectievelijke de Veiligheidsraad en een foto van “ons” genomen op de 70ste Algemene Vergadering van de VN.

 

Ik begin het me echt af te vragen. En de hamvraag is nu: Wie zit dan daar weer achter.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Maatschappij, Politiek, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Welke politieke kleur heeft “ons” kabinet?

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.