Freedom 4 Maud: Vanaf 26 mei 2016 hongerstaking

Vanaf morgen zal ik stoppen met eten. Sinds 1 september 1989 word ik gevolgd door autoriteiten, met als enig motief, dat men wil parasiteren op het leven van vrouwelijk talent. Dat is lang. Op alle vlakken van mijn leven ben ik tegengewerkt en zijn er misdaden gepleegd. Dit kan niet. Het is één van de gruwelijkste misdaden van de afgelopen 100 jaar. In de afgelopen jaren heb ik bewijs daarvan al naar buiten gebracht. Wat kan ik nog doen?

Justitie weet ervan. De politiek weet ervan. De AIVD weet ervan. Het is algemeen bekend voor veel staatsinstellingen en andere instanties. Dat betekent, dat wij als burgers wel >80% belasting betalen, maar dat ambtenaren dat geld deels gebruiken om misdaden te plegen tegen gewone burgers. Dat gebeurt in ziekenhuizen, scholen, in het openbaar vervoer, binnen de horeca en bij de politie. Kortom: overal.

 

Voor mijzelf eis ik het volgende:

 1. Stoppen van iedere bemoeienis met mijn leven, in welke vorm ook.
 2. Overdragen van alle dossiers die over mij zijn aangelegd, aan mij en niemand anders.
 3. Compensatie voor de schade die mij is aangericht in 27 jaar tijd.

Morgen zal ik meer publiceren, ook over wat ik eis voor Nederland als land. Vanavond wil ik genieten: het nuttigen van een laatste maaltijd.

Als er een hongerstaking nodig is om aandacht te vragen voor mijn eigen zaak en de vele andere misdaden die er vanuit het systeem (en de Vrijmetselarij) gepleegd zijn, dan is dat wat wij gaan doen.  Whatever it takes.


ps. Tijdens mijn hongerstaking zal ik water, koffie, thee, melk en vruchtensap drinken.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Free Maud, Maud Oortwijn and tagged , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Freedom 4 Maud: Vanaf 26 mei 2016 hongerstaking

 1. Jimmy is Back says:

  Een hongerstaking kan men niet negeren. Het is wel ongezond, maar dat is jouw leven sowieso geweest de afgelopen 27 jaar. Zorg je wel goed voor jezelf? Ik zal alles doen om mijn sociale contacten hierop te wijzen. Het is godsvergeten erg, dat het zover moet komen. Als ze je nu nog negeren, dan weet ik het niet meer.

  Heb ik het even opgezocht. Een hongerstaking is geen reden tot gedwongen ingrijpen vanuit de overheid want daar moet jij op passen. Hou die zogenaamde hulpverleners buiten de deur.

  Zonder eten kan je 49-79 dagen blijven leven. Gemiddeld 60 dagen. Als je het meer dan een maand volhoudt, dan moet je echt oppassen. Dan kom je in de gevarenzone.

 2. The Brewer says:

  Cheers Maud !!! Jimmy says you have 49-79 days left before you die from hunger strike. Enjoy those final days !!! 🙂 And start eating again afterwards !!!

 3. John-Duka Thoral says:

  Misschien wat voor Obese medestanders om je te steunen voor je Gewichtige Zaak. Het is van groot medisch belang wel je pillen te slikken want een psychose is een ernstige zaak.

  • maudoortwijn says:

   Op basis waarvan concludeer jij dat ik een psychose heb? Fout hoor.

 4. Pingback: Vrijmibeau: Gin o’clock | Swap I. Chou

 5. The Brewer says:

  i would like to invite you for a nice dinner – let us know when you start eating again, so i can invite you personally 🙂

 6. st13v13 says:

  Trap set, let’s dive in …. Deze website is geconstrueerd om al mijn hoop weg te nemen, en meer nog … het belachelijk te maken. (wat niet lukt, omdat diegenen tegen mij daar professionele in zijn, tenzij het voor hun natuurlijk is om paarden & honden te pijpen, om maar 1 aspect van hun delicatessen op te noemen). Al wat die Maude doortwijn vertelt afgezonderd van de details is wel waar, maar dat is exactly wat er met mij al jaren aan de gang is, lol …. dus , het bespaart mij een hoop tijd het allemaal te moeten uitleggen/typen met mijn niet echt vlotte stijl van typen.
  Mocht je verder willen gaan, met te doen alsof …dan heb ik nog een hoop van informatie, die jij
  (voor de ene of andere reden niet ter hore/ziens brengt, en dat is namelijk eel gemakkelijk te bewijzen, en zou je veel meer mensen aan je kant mee krijgen, voor onder andere hulp enzo, maar daar vertel je niets over … ??)
  Waarom ben je zo moeilijk bereikbaar, laat je geen mail adres/of een tweede of derde tel na om mensen die reageren, positief dan, op jou situatie, of begrijpend in ieder geval, hun te rekruteren, al is het maar om een kleine functie van de 1ne of andere vorm van hulp te verlenen…nee, je gaat een zogenaamde hongerstaking aan (waarschijnlijk moet je vermageren, voor een weer een ander
  nep profiel aan te maken, waar je weer eens voor de duizend en zoveelste keer iemand anders uitbeeld, voor welke reden dan ook)

  Ik heb echt! iedereen tegen me, en schat ik heb nog genoeg energie om 67 boeken te schrijven,
  maar kan zelfs geen eten kopen, en alle zogenaamde sociale instanties, zijn gewaarschuwd, en verlenen me glimlachend, geen hulp, heb de meeste op genomen op m’n oude iPhone, toen ze me nog lieten afwassen in 1 van hun restaurant kennissen, maar nu draaien ze de kraan helemaal dicht…Mijn hele kanker familie zit erbij, ben geadopteerd, en al m’n contacten zijn vanaf kleins af
  opgezet, om me te begeleiden, en tegen te houden.Ik weet dit al (maar kom elke dag meer te weten) sinds m’n Dertiende, en was al weggelopen van huis …echt weg …op m’n Tiende, maar werd 70km verder gespot, door het absolute toeval door een vriend van m’n adoptie zuster, Veerle Conings). Waar zijn jou familie, en die psychose praat, is helemaal wat ze mij proberen van te overtuigen, t’enige verschil is … dat zij moeten blijven liegen, en ik helemaal niet zo dom ben
  als ik eruit zie, en ze dus bij elk debat die, wie dan ook van hun een debat of liever discussie met me aangaat … altijd verliest. Omdat zij steeds meer moeten verbergen, want bij elke psychose melding …breng ik 10 (als ik in form ben) feiten er tegenaan die van hun kant niet te bewijzen valt,
  omdat het allemaal fictief is (fictief is Nederlands? ben lange tijd engels geweest, dus … lol)
  Dus kunnen ze allen nog maar stalken, met z’n 50 tegelijk, en omdat ik niet in het park wil liggen, tenminste nog niet, ben ik genoodzaakt bij hun in te wonen, en hun eten te aanvaarden, en naar hun leugens te moeten luisteren, of als ze met ge-bo-toxte gezichten langs komen, en dan een heel verhaal te beginnen, dat ergens mee te make heeft met de situatie waar ik nu in zit, en dan er zo’n plezier in hebben dat ik hun niet herken, alsof t’iets uitmaakt welke pedo ik moet tolereren,
  en hun bedanken voor hun zogenaamde hulp, en hun medeleven.Een media hoer blijft een media hoer, t’is als dat oude gezegde: men kan een stuk stront decoreren met wat men ook wil, t’blijft stront. En ik weet dat al wie dat ik ontmoet, ” toevallig ” bij de stront kliek hoort, dus acteer ik gewoon mee, ik zie wel … k’ga me niet druk maken over een paar janetten, die niks beter te doen hebben dan achter mijn kloten aan te hollen … en mochten ze me beroven, van t’beetje oostelijke dat ik nog bezit, zorg ik wel dat ik, een oor , een oog, of wat dan ook van 1 van hun meeneem naar walhalla, en zij hebben meer te verliezen dan mezelf op dat gebied! Ze zitten nu ook met vliegtuigjes en met helicopters elke 2 a 3 uur rond de plek waar ik logeer rond te hangen in Crooswijk!En laatst liep ik helemaal naar 1 van die dorpen buiten Rotterdam, 2 u s’nachts en een zwarte helicopter volgde me nu echt dichtbij, t’enige da miste was de zoekstraal, maar … heb dan ook geen batman pak, of soortgelijke hobby! lol.
  Mocht het nu zijn … dat al wat je daar geschreven hebt, waar is, wat m’n eerste fout zou zijn
  op dat gebied, maar heb je nog niet ontmoet …dan weet ik het gelijk …! There’s no hiding, zei je? maar dat geld voor hun net zo goed! En t’vergt veel meer werk om al m’n volgelingen op pad te krijgen, dan het is voor mij ze te tolereren, ik doe dat! al vanaf m’n geboorte ….
  En jij hebt relaties met royalties, die jongetjes pijpen, luister weet niks af van die royalties, ik praat alleen maar wat ik zie, en dat is dat ze ALLEMAAL, want George Carlin had gelijk:
  ” t’is een grote club, en ik hoor d’r (gelukkig) niet bij ” dus dat ze ALLEMAAL met hun kinderen,
  vanaf zeer jonge leeftijd sex hebben, heb ik gezien, geroken, gehoord en zelfs op film.
  Moeders liggen hun 10 jarige zoontjes en zelfs jonger te krikken, en te pijpen, Vaders dochters,
  ze doen’t allemaal met alle dieren van de kinder boerderij, en ik denk niet dat ze daar extra- entree
  voor moeten betalen hoor!lol. Ik kan met moeite een trein nemen, of geholpen worden in een supermarkt, maar jij Maude laten ze nog Twee boeken schrijven, meer nog … je krijgt ze ook nog gepubliceerd, chapeau zenne !! Amai… 0644 869 887 steviecotterli@outlook.com , je weet ook wel, dat ik in hun kamertje hier zit, en dat er ingebouwde cam’s zitten, in al! hun huizen, en waar ze oo wonen, ze wonen altijd in klieken, om mekaar hun fake profiel, meer zekerheid te geven tegenover een twijfelende burger. 0644 869 887 steviecotterli@outlook.com, voor de idioten die gaan probere dom commentaar te geven, op deze toch extensieve mail, doe maar niet, ik lees nooit terug wat ik schrijf, hoop dat kanker jewgle m’n dictee corrigeert, en de rest interesseert me niet. Iedereen met een beetje menselijk gevoel weet dat dit geen attentie trekkerij is, …wel toch niet van attentie, lol.
  Plus, ben niet zoals Maud, ik heb keihard bewijs, on-ontkomelijk, maar niemand geeft erom, dus waarom zou ik? Plus zoals ik al zei … elke dag leer ik (met tegenzin) wel wat nieuws over hun M.O.
  Wa leid tot het onvermijdelijk feit, dat ze allemaal meerdere profielen uitbelde, en hoe ze dat doen …en jij ben een boek schrijvende journaliste, (suzanne?toch lol), en daar vertel je niets van???
  Alle ik reageer normaal nooit op dit soort van ”val kuilen” in de vorm een website, maar ze hebben
  ZO hun best gedaan, zelfs met een hongerstaking, ik geen eten, en de bitch gaat in hongerstaking … get it! LMAO. gelukkig is ze wel grappig …. Maude durf je een confrontatie aan, wij in dezelfde situatie zouden mekaar moeten helpen, en t’goeie van onze collaboratie, tevens een teken, dat het misschien voorbestemd is …. Ik Steve Valentin Roberto Maria Cotterli aka Slyde Doncher, ben al een hele tijd bezig met honger … ok de staking was niet echt mijn idee, maar toch, honger discrimineert niet. hehe , 10.43 Rotterdam Crooswijk 3034XE Rusthoflaan 21B, zo doe je dat Maude als je niets te verbergen hebt, en als alle instanties toch wete waar je zit, laat dan andere mensen je proberen te helpen! Dus ik kom bij jou wel je huis leeg eten, ben je ook niet geneigd, vroegtijdig af te haken,zoals in’t midden van de nacht stiekem, diene pot Cookies&cream van Haagen Daz te vermoorde (eten), want Cotterli (ikke) is er al mee weg …. Heb m’n best toch gedaan e, nu jij ….

  • .. says:

   Maud?
   😶

  • st13v13 says:

   t’Word inderdaad een zonnige dag vandaag Maud (18 July en 19 July), en morgen ook,
   als’t goed is … k’moet zeggen dat dit meer reactie is dan ik had verwacht
   …k’ga morge ff richting
   strand .. (met m’n entourage natuurlijk … ik wordt namelijk echt! gestalked,lol, jij, volgens mijn
   instinct, doet maar alsof …zoiets als een TV-Hoax, maar dit is dan een Web Hoax!).
   Toch bedankt voor je extensieve reactie, misschien kruisen onze paden wel eens, wat dan wel wat complecaties kan veroorzaken voor de volgelingen, … dat is als je echt gevolgd word dan, en ik geloof er niet in … todat ik het zie … bij mij is het overduidelijk .. en heb er honderden filmpjes van ..

  • maudoortwijn says:

   De afgelopen tijd word ik inderdaad weinig fysiek gevolgd. Ik werd langer geleden iedere dag gevolgd, maar toen had ik geen geld voor een camera. Zo gaat die dingen. Waarom zet jij jouw filmpjes niet online op een website?

 7. .. says:

  Slyde/Stevie/Stefano…
  Wat een boel info
  En als het waar is, wat een ellende ook.
  Als ik het goed begrijp zijn je ouders hier dus mee begonnen?

  • st13v13 says:

   Jaajaa, plesant ee! effekes d’r tussen Maud…Stefano zat d’r nie bij, die komt morge, als’t goed is menne oude Macbook pro overkopen!lol. Denk dattet een beetje verder gaat dan m’n ouders zenne Maudekeke! M’n moemmie emmik 14 keer gezien, en m’n vader kennik nie, van Aruba zegge ze, mor ze zegge zoveel, mor k’houd wel Aruba vast, Arubeaans gezien, zou’t wel es kunne, plus t’is 1 van de betere vlagge, stijl kunde ni kopen e!
   Heb ginne foto van mijne pappa, dus tkan wel elken ouwe neger zijn dien ier & daar rondhangt, lol.
   Iets anders, nu dawwe toch op goeie voet zitten e Maudarinneke!?
   Op’t strand zat m’n neef Bas Feys n’paar meter van me af te doen alsof ie me nie kende … hij heeft pas ‘n dochterje gekregen,
   dus veel meer te verliezen dan mezelf, voor hem zou ik wel ‘n paar jaar gaan zitte, beter dat ie oppast, lol, in Wortel emmikem mor gelate, zen broereke Freek Feys, is met schijt in z’n broek de cel uit gevlucht, ‘kheb ‘m late vluchte natuurlijk, want ‘kweet ook nie wat d’r allemaal bovekomt, 1maal als ik d’r 1ntje vast heb, ik! zal me wel amuseren natuurlijk, de vraag is: voor oelank!?LMAO.
   Ze wille me gek maken Maudette, en da wist ik allang, dus als’t aan mij ligt, gaat da echt nie gebeure.lol.t’kost hun veel meer moeite mij te volgen, dan dat het mij ambeteert, en t’zijn net kinderen, vandaag weer, ik heb er een paar compleet genegeerd, mor dan vertraagden ze nog es, zonder reden met de auto … geen map, geen parkeerplaats aan het zoeken, met z’n drieen naarmij aan het kijken, zag ik later dan, ik kreeg medelijden, met de jannettekes, ik zo van: ” Jajaaa ik ik heb u gezien, toen waren ze blij, en reden verder …LOL, Eergisteren, lieten ze twee bastaard Mechelse Herders op me af, om m;’n reactie te zien t’was in den stikdonker, Gordelpad Rotterdam,
   naast de vaart, allen hogesrtuiken, en zo donker als Moeboetoe,Ik wandelde gewoon kalm tegen ze aan, en riep samen met de twee eigenaars, die ze gemakkelijk hadden even aan de lijn kunnen doen, maar toen deden ze van … ohnee, ikke tegen die honden, luid en in’t antwoaarps, doen ik graag, eb ik er ook wat aan…Luisteren e, allez terug, voor het moraal van de honden heb ik er effe bij verteld dat ik echt bang was, toen druipten ze grommend af….benni bang maar wel voorzichtig, mij Vader was waarschijnlijk ook nen hond, k’had wel ne prikker in m’n hand, ben het plot nie helemaal kwijt, of nie .. Maudelle?
   Anyway about to embark on a new career … afwasser in Hotel Saverin Rijswijk, das t’enige da ze me geve, better da dan niks, en zoals ik al zei, ben niet jaloers geboren, als er iemand anders meer geld, vrouwe, eten, lol, auto’s heeft, succes (is maar hoe succes definieert), zal ik daar nooit jaloers op zijn, Maudelle, Mijn leven was (is) desondanks ook goed gespendeert als toerist, zo noemde ze me ook tijdens m’n 6 maanden SISA school in Antwerpen, ”Den Toerist” en d’r waren voor’t eerst meisjes in! de klas, nee de SISA school begreep me!
   Wa grafiekskes doen, en daarna naar stadswaag.
   Ondanks me moeder me vanaf kleins af verkocht heeft (sold out, in Englaize) en ik dienne neger nie ken, men fasjer, hebben ze me toch goed gegeven, (biologisch gezien dan,lol) ben snel denkend, als’k wil … Speel ‘n paar instrumente, produceerde wa, wa tekene , schilderde, zwemme, was’k echt goe, d’r zijn weinig dingen, waarvan ik zeg …. da zou ik nooit kunne! ….
   OK, … optijd kome, Maudicia,is er 1 van, en nu ik niemeer den producer hoef uit te hangen (ben allergisch voor kliek vorming, jazz kliek, hipfloppers, klassiek, ben er nooit comfortaabel, afgezien van wa sessies met conservatorium gaste, maar muziek spelen van 200jaar oude skeletten, en dannog iedentiek, maar slechter dan het origineel, nee merci) kan sinds 10 jaar echt genieten om lui te zijn, menne zwarte kant die aan’t bovekomen is, veronderstel en ik moet niemeer doen alsof met al die kutwijven, heb d’r naar normale standaart, veel gehad, maar daar zijn ze nu ook mee gestopt, omdak nu m’n bakkes opendoe, en ze laat weten dat ik het ook weet, hun extra curicullum, om het in het Grieks te zegge.ahwel…. morgen gon afswassen Maudefien! Eigenlijk spreek ik meer tegen hun dan tege jou, mor mok et wa ouit? nie echt toch! k’schrijf wel veel e, t’is net als m’n SMS’n ik hield ervan te argumenteren met die slettebakken, per SMS, zij dachten dat ik echt vboos was … t’enige waar da ik echt mee inzat was m’n verblijfplaats …ok, en ziektes, heb er geneen meegekregen …hoop ik dan, want ze zijn sneaky en cowardly, maar da krijg je als je man op man zet … : gefrustreerde niet-wijven, of mijn favoriete benaming: ” Janetten veronderstel ”
   Je kan me zoals je wel al weet ! zien in foto zeven, van dat vluchtelingen gedoe, twwede van rechtsboven, allez Maudinella, k’ga slape, want morge ga ik op schoolreis … lol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.