Adamas werkt vermoedelijk voor het Koningshuis en/of Vrijmetselaars en belt me nu zelfs om 4.00h ‘s nachts!

imagesIk heb jaren geleden al aangifte gedaan tegen een internet stalker, die “Adamas” wordt genoemd. Hij belastert mij en bedreigt me met de dood.

 • In 2014 deed ik al aangifte tegen Adamas, die reageerde op website Barracude. 
 • Ook tegen de Barracude deed ik aangifte (link). 
 • De aangiften tegen Adamas zijn opgenomen in een artikel 12 procedure (link).

De foto rechts is één van de MeMe’s waarom het gaat… Niet ok.

Op 6 maart 2016 belde ene onbekende jongeman “Mark” mij op, naar aanleiding van een artikel online. Hij gaf aan me al enige tijd te volgen. Enkele dagen later kwam ik er achter, dat dit de desbetreffende Adamas moet zijn geweest. Adamas reageerde namelijk online op een voor hem kenmerkende wijze (o.a. qua zinsbouw) op mijn website, wat ik als moderator niet toestond als commentaar. Hierop stond dezelfde “Mark” geïrriteerd op mijn antwoordapparaat. Door zijn voicemail naar aanleiding van een comment, kon ik de stem van “Mark” linken aan “Adamas”, die mij online al jaren stalkt.

 

Op 15 mei 2016 heeft Adamas mijn mobiel nummer online gezet, door middel van een comment op de website van www.airvd.wordpress.com. Dit is een website van een jongeman die gestalkt wordt. De beheerder van de website heeft mij vervolgens gebeld op 15 mei in de avond. Na dit gesprek besloot hij mijn mobiel nummer niet langer op zijn website te vermelden, hoewel het comment er zelf nog wel staat.

Omdat ik slecht slaap, zat ik in de vroege uurtjes van 16 mei om 3.45h even achter de computer. Om 4.00h ging mijn mobiel over. Ik maakte mij zorgen en nam op. Het was “Mark”. Hij vroeg mij doodleuk: “wist jij dat je mobiel nummer op de website staat van AIRVD?”. [Alsof hij geen idee had door wie mijn mobiel nummer daar is neergezet] En kennelijk weet “Mark” wanneer ik achter mijn computer zit midden in de nacht!

Uit het daarop volgende gesprek, ontstond bij mij het vermoeden, dat Adamas/Mark werkt voor het Koningshuis. Ook zijn zeer agressieve anti-Joodse houding online, lijkt gespeeld. Hij geeft zelfs aan pro-Joods te zijn. Ik zal in een later blog verder berichten over de beweringen die “Mark” heeft gedaan op 6 maart. Ik wil dit gesprek nog even analyseren.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, gang stalking, Maud Oortwijn, NWO and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Adamas werkt vermoedelijk voor het Koningshuis en/of Vrijmetselaars en belt me nu zelfs om 4.00h ‘s nachts!

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. The Brewer says:

  love is in the air 🙂

 3. 😶 says:

  Bah!

 4. Mijn ‘pro’ joodse insinuatie was dus slechts bedoeld om je relnichterige krankzinnigheid voor deze ene keer ook eens over mijn zogenaamde koninklijke agenda’s van de daken te doen laten roepen dan wel ‘ontmaskeren’ hoor Maud. Voor het moment bevind ik mij trouwens zeer dicht bij een bepaald front alwaar de voorbereidingen voor een totaaloffensief tot in de puntjes door een ontembare furie worden afgerond. Je relnichterige loslippigheid kan eventueel zelf gaan bepalen waar dat zoal zou kunnen zijn hahaha. Verder moet ik je alvast ook verklappen zeer opgewonden in verwachting te verkeren waar je stalkgeile analyses omtrent onze wederwaardigheden nu weer uit zullen gaan bestaan? Voorlopig zal mijn verdere activiteit hier op deze kloot alleen nog maar verantwoordelijk moeten zijn voor het afslachten van onnoemelijk veel joden, waarna uiteraard een wereldwijde realistische joden verbranding op gang zal komen waarbij de perikelen van adolfje verrotteschild hitler als een picknick tussen koorknaapjes bij in het niets zal blijken af te steken! En daarom zullen er door jou binnenkort aanslagen in blauwe enveloppen ontvangen gaan worden voor je zwart bij elkaar geinde huurpenningen van die joods Zwitserse onderhuursters. Wat er dus weer voor gaat zorgen dat er binnen niet al te lange tijd met een restschuld incluis de pest die daarbij hoort ook door Maud O. onder de welbekende brug geslapen zal gaan worden. Geen dank, en dat je nog heel langzaam aan mag doodrotten daar op de straathoeken van een maar liefst zo koud als mogelijke Swiebertjesoord…

  • maudoortwijn says:

   Als je hier maar uit de buurt blijft.

  • Adamas says:

   “Als je hier maar uit de buurt blijft.”

   Je lijkt met je gepruts vanavond weer eens te azen op meer negatief uitgelokte feedback Maud… Waarom anders 2 reacties binnen een comment opschonen? Maar nee hoor, doe jezelf gerust niet zo achterbaks ‘bevreesd’ voor. Je stalkparanoïde toneelstukjes kan je volgen mij beter op een andere stumperd gaan botvieren die wel in je aandachtbehoeftige mensenschuwheid bereid is te trappen. Want om in 2 reacties hetzelfde te ‘moeten’ weergeven ruikt voor mij toch net iets teveel als een aandacht verslaafde die vanwege een afwerende afwijking diep in het hart wel wenst te blijven verlangen om altijd maar als een verloren loser ach en wee kreunende door het leven te willen ploeteren? Nogmaals, momenteel heb ik belangrijkere prioriteiten die wel eens meer voor het welzijn van ons allen zullen blijken uit te gaan pakken! Bovendien knap ik altijd af op losers zoals jij die vanwege een algeheel sociaal menselijke spasme hun onkunde altijd maar weer verongelijkt agressief op hun omgeving gaan lopen botvieren. Je weet uiteraard ook dat ik nooit telefonisch aanstootgevende avances naar je heb doen uitgaan, dus waar je die arrogantie vandaan haalt dat ik gelijk Gerogy en of Bankimoon enz. omheen je perceel zou gaan willen afleggen in mij een volstrekte raadsel. Doe wat je al eerder ergens weergaf en neem eens een time out of zo? Zo niet, zal er op een gegeven moment echt wel een bloedgeile retard op je hard to get aanstellerij willen ingaan en geloof me Maud, dat zijn vaak niet de meest snuggere mensen bij het pijnloos uiteenrijten van aandachtbehoeftige einze gangsters zoals gij dat nogmaals hier altijd zo doorzichtig stupide uitdraagt. Hahaha…

 5. The Brewer says:

  main news today: “bonnetje Teeuwen niet bewust achtergehouden”, i.e. Opstelten saved, and a few minutes later “afgezien van verder onderzoek door OM naar kindermisbruik Demmink”, his Minerva-friend Demmink saved 🙂 VVD style 🙂

  • 😶 says:

   Hier reageert niemand op (waarschijnlijk omdat het the Brewer is… 🤔 )
   Maar dit is op z’n minst teleurstellend nieuws 😱

 6. Liesbeth van der Hoop says:

  Te walgelijk voor woorden! Dit is zeker vrijheid van ‘meningsuiting”? Iedereen die de joden vervloekt, wordt zelf vervloekt door God! Ik hoop dat deze ‘Mark’ tot inkeer komt!

 7. Pingback: Nacht van 12 op 13 september 4.00h wéér een helikopter cirkelen over mijn huis | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 8. Thats all there is says:

  what if some men expect women to fake anyway
  for them this is the standard? all they jnow?
  some women fake it and other just pretend they are asleep? thats what they think is normal?
  of course they still yell they have a large size shoes (wink wink ) etc. sniffffff……
  but this is all they assume and have no clue about women whatsoever.
  is there any help for those men?
  or do they let them hang out until some woman is able to jail the bastard for sexual misbehaviour?

 9. Thats all there is says:

  ronnie without testosteron
  why dont men realize without the testorsteron, there is nothing left interesting about them?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.