U kunt zich dat niet voorstellen, dat de informatie die tot u komt, gekleurd is?

De kleuren blauw, rood, zwart en wit representeren de verschillende graden in de Vrijmetselarij. Je ziet die kleuren, als je de boeken bekijkt over cold cases in Nederland… 

Ja, ik heb zelf ook vaak een outfit aangehad met de kleuren rood-zwart-wit. Sterker nog, ik heb ooit een website ontworpen met deze drie kleuren als kleurpalet. Het is een kleurencombinatie met een bepaald effect. Maar, het komt te vaak voor. Bekijk gerust uw boekenkast als geheel. Bekijk dan de kaften van de boeken over onopgeloste moordzaken. Het kan af en toe toeval zijn, maar een hele boekenplank rood-zwart-wit met blauw?

DSCI1507

Mijn stelling is niet, dat iedere auteur van cold cases per definitie voor de Vrijmetselarij schrijft, om u zand in de ogen te strooien. Wél ben ik ervan overtuigd, dat een deel van de misdaadboeken geschreven wordt, met als doel te helpen in een cover-up. Er is dan een verborgen agenda. Ik heb de indruk, dat hoe meer media-aandacht er aan besteed wordt, des te “hoger” de maatschappelijke positie van de dader. Men wil kennelijk, dat de eigen misdaden (verborgen blijven, maar!) berucht worden.

Van de Vrijmetselaars weet ik, dat zij in hun werk hints verwerken, die alleen intern in de groep begrepen worden. De cases die wél gerelateerd zijn aan de Vrijmetselarij, zullen herkenbaar gemaakt worden. Een voorbeeld daarvan is het kleurgebruik op de kaft: rood, zwart, wit en/of blauw. Ik vermoed dat een deel van deze boeken met dat oogmerk geschreven zijn. Het doel is dan, om enerzijds een cover-up te organiseren en tegelijk onderling allemaal “in het vuistje te kunnen lachen”. Voor ingewijden is het overduidelijk. Het gewone volk heeft geen idee en slikt het verhaal als zoete koek.

 

DSCI1501

Het boek van Lucia de Berk, heeft wit, donkergrijs en lichtblauw als dominante kleur op de kaft. Die kleuren staan haar goed. Ik ga er niet vanuit dat zij actief is binnen de Weefsters, hoewel ook hier de bakstenen muur op de achtergrond aanwezig is. Mogelijk heeft iemand haar ervan overtuigd, dat de muur als achtergrond een goed idee zou zijn?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Vrijmetselaars, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to U kunt zich dat niet voorstellen, dat de informatie die tot u komt, gekleurd is?

  1. Pingback: Al die alternatieve media in rood-wit-zwart, het is fake | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.