Germa van den Boom: Verdwenen op zaterdag 28 juli 1984

In 1984 is dit één van de meest beruchte zaken. De Verdwijning van Germa van den Boom. Op zaterdag 28 juli 1984 verdwijnt scholiere Germa van den Boom (19) uit Nieuwendijk. Zij was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Haar ouders zijn een weekendje weg naar Overijssel. Op zaterdagavond is Germa uit met vriendinnen in het nabije Gorinchem. Normaal brengen die vriendinnen haar dan met de auto thuis. Omdat ze een buurjongen tegenkomt, krijgt ze van hem een lift naar huis. Dat is het verhaal. Buurjongen Marinus zet haar zogezegd om 1.45h ‘s nachts af voor haar huis aan de Dwarssteeg 7. Sinds die nacht ontbreekt van Germa ieder spoor. 

Op 5:22s in onderstaande video, wordt de zaak kort besproken.

 

De is gewoon weer een vreemde zaak, met heel veel details waarvan iedereen zich afvraagt: “hoe kan dat nu?”. Daar doen ze het om. Waar is ze verdwenen? Wanneer is ze dan verdwenen? Waarom de sporen in het huis? Hoezo gaan die ouders op vakantie als de andere dochter een kind krijgt? Wie wist dat Germa alleen thuis zou zijn? Is ze misschien naar haar vriendje gegaan? Er zijn teveel mogelijkheden en teveel vraagtekens. En dat is nu juist kenmerkend. Het lijkt de Puttense moordzaak wel, met Ambrosius destijds. Ik heb geen bewijs gezien dat ze uberhaupt bij die buurjongen in de auto is gestapt.

Straat Dwarssteeg 

Nieuwendijk ligt onder de rook van Dordrecht. Germa van den Boom woonde aan de straat Dwarssteeg nummer 7, een straat die haaks op de rivier de Bakkerskil staat.

 

Foto links is de zus Conny van den Boom en haar man Henk. Rechts het ouderlijk huis. 

Het is een twee-onder-een-kap, aan een rustige weg aan de rand van een klein dorp. Haar directe buren aan die kant (nummer 8), hebben die nacht en dat weekend helemaal niets gehoord (normaal horen ze alles, want het is gehorig). De buren aan de andere kant (nummer 6B), geven aan dat hun zoon thuis gekomen is, op het tijdstip waarop hij zegt Germa afgezet te hebben. Van Germa is vanaf dat moment niets meer vernomen.

Als dit verhaal klopt, wat Marinus zegt: Dan is Germa thuis gekomen om 1.45 ‘s nachts, maar heeft zij haar bed niet meer beslapen. Ergens tussen thuiskomst en slapen gaan, zou ze in dat geval aangevallen zijn? Zelf is Marinus op dat moment nog in gesprek met zijn ouders om te zeggen dat hij thuis is gekomen, op slechts 50 meter van de vermeende plaats delict. Wat voor dader zou dat zo doen? Je zou verwachten dat een dader even wacht tot de straat weer stil is?

 

Sporen in de woning

Peter R de Vries beschrijft de sporen binnen die wijzen op een misdrijf, die de ouders van Germa -na haar verdwijning- aan de politie laten zien:

“De keukentafel, die normaal strak tegen de verwarming aan staat, is daar nu los van, onder aan de wasmachine zit een klepje los, soepkommen in de keukenkast zijn omgevallen en op het keukenzeil zitten krassen afkomstig van de keukenstoelen. Het is alsof iemand de stoelen daar hardhandig overheen heeft geschoven. En daarbij blijft het niet. Bij nadere inspectie ontdekt vader Van den Boom donkere vlekken op de kokosmat en bij de achterdeur op de stoeptegels buiten. Het zijn stuk voor stuk sporen die duiden op een schermutseling.” 

Dus door het hele huis zijn er dingen die “niet kloppen” en/of bloedsporen. Maar er is niets kapot en het gehele huis is netjes schoongemaakt, inclusief een onbeslapen bed.

Dit komt op mij vooral bizar over. Het onderste klepje van de wasmachine waar het filter zit? Bloedvlekken op stoeptegels? Een bloedspoor over de trapleuning? Een veeg op een bedspijlknop? Kennelijk zijn er sporen door het hele huis, maar is er geen echte schade. Het is alleen bloed. Bij een gevecht dat door het hele huis plaatsvindt, verwacht je meer schade. Het komt op mij over als een geënsceneerde crime scene.

 

 

Waarvan wil men ons overtuigen? Dat Germa van den Boom in dit huis is aangevallen en op zijn minst verwond is. Er zijn geen sporen van braak. Niet alleen moet er een gevecht hebben plaatsgevonden door het gehele huis, zonder dat de buren het horen, ook is het hele huis schoongemaakt, zonder dat de buren het horen. Het kan, maar in een twee-onder-één-kap wordt het al lastiger. En maak maar eens een woning schoon in het donker. Bovendien: Een zus die net bevallen is, kan verschuivingen in de agenda van familieleden veroorzaken en dus heeft de dader kans betrapt te worden. Wie is zeker genoeg om niet betrapt te worden, om de tijd te nemen de woning te prepareren? En waarom kies je ervoor om een woning te prepareren?

Niet weggelopen 

Germa was niet het type meisje, dat er zo maar vandoor zou gaan. Haar zus uit Benschop was die dag bevallen van haar eerste kindje en Germa was hier zeer enthousiast over. Bovendien had ze met haar vriendje Marco afgesproken, dat ze hem zou ontmoeten op de camping in Burgh-Haamstede op zondag. En op maandag zou ze beginnen aan haar nieuwe vakantiebaantje in het bejaardenhuis.

Het roept bij mij direct wat vragen op.

 • Hoe zeker is het dat Germa van den Boom die nacht is thuisgekomen?
 • Is Germa van den Boom wel degelijk die nacht uit haar huis ontvoerd? Of eerder?
 • Wanneer zijn haar vriendinnen naar huis gegaan? Hoe laat? Waar? Thuis?
 • Is kraambezoek aan haar zus op  zaterdagmiddag of zondagochtend niet logisch?
 • Als haar zus is bevallen op zaterdag 28 juli, komen de ouders dan niet thuis?
 • Wie heeft er tijd, gelegenheid, en de zekerheid gehad, om het huis te prepareren?
 • Wie waren de buren die zagen dat de lichten in de woning op nr 7 even aangingen?
 • Wáár waren de ouders van Germa op vakantie in Overijssel? (Aagje & Rikus vd Boom)

arie-van-der-stelt

Mijn eerste inschatting is, dat de buren op 6B en de ouders van Germa van den Boom zélf de beste gelegenheid gehad hebben, om het huis te prepareren. Echter, de ouders van Germa kunnen er niet zomaar vanuit gaan, dat niemand hen ziet als ze eerder thuiskomen (op zaterdagavond of zondagochtend). Er is zicht op de woning vanuit verschillende andere woningen. De buurman van enkele huizen verderop heeft niets gezien en is die nacht buiten geweest, om een sigaretje te roken (Arie van der Stelt, nr 2, familie van Nataschja van der Stelt?). Echter, de beschadigingen die er zijn stellen weinig voor en kunnen snel en opvallend gerealiseerd worden. Het hele huis schoonmaken, dat duurt langer en de kans dit onopvallend te doen is klein. Waarom zou je als dader? Ik vermoed, dat Germa niet vanuit huis is ontvoerd en dat de (kleine) sporen dwaalsporen zijn.

Als allereerste wil ik weten met wie ze uit was die avond vanaf 21.00h. Werd ze vanaf huis opgehaald met de auto? Hoe laat was dat? En in welke (examenfeest) horecagelegenheden ze is geweest tot half 2 in de nacht? Waar was dat? Dat is namelijk het laatste moment dat verschillende mensen haar moeten hebben gezien. Wie hebben haar daadwerkelijk allemaal gezien? (per horecagelegenheid) Was ze wel uit die avond? Het is vreemd, dat de politie niet eens de namen van die tenten bekend maakt (Maddox?). Willen ze nu getuigen van die laatste avond? Of willen ze dat niet? 

Dit is weer eens typisch een zaak, waarvan je weet, dat er meerdere partijen rondom Van den Boom betrokken moeten zijn. In de dagen vóór de verdwijning is er dan ook nog een vreemde ontmoeting geweest met een man bij de VVV (waar Germa tijdelijk assisteerde). Ook heeft een leraar van haar een vreemde opmerking gehoord in de supermarkt bij de vleeswarenafdeling en wel van een man die tegen zijn kind zei, dat “Germa niet meer terug zou komen”. Ik hoor dan: VVV, school en bejaardentehuis. Instituten.

ps. Germa van den Boom, was geboren op 13 juli 1965. Hierna volgden nog 171 dagen in het jaar. Het was op haar geboortedag 100% volle maan. Zij verdween op zaterdag 28 juli 1984. Op die zaterdag was de maan 0% zichtbaar. 

pps. Germa haar voornaam betekent “broer”. Achternaam Van den Boom. De boom heeft voor veel religies (en de Vrijmetselaars) een belangrijke betekenis. 

ppps. De Olympische Zomerspelen van de XXIIIe Olympiade werden in 1984 gehouden in Los Angeles, Verenigde Staten. De ceremoniële opening was op zaterdag 28 juli, als Germa verdwijnt. Er waren geen andere steden die zich kandidaat hadden gesteld om deze Spelen te organiseren. Zowel LA als de opening van de Olympische Spelen hebben een zekere reputatie wat betreft occulte rituelen. 

pppps. Germa van den Boom kwam uit een gereformeerd gezin, net als Christel Ambrosius, en Maria van der Zanden. Alle drie zijn ze volgens het verhaal min of meer uit hun eigen huis verdwenen. Van alle drie is hun lichaam niet meer gevonden. Ze hadden alle drie een broer. Ze deden -voor zover mij bekend- alle drie het VWO. Hun namen en geboortedata hebben een speciale betekenis voor de occulten. Ik vraag me af wie deze dochters heeft opgezet hiervoor. Ook Sybine Jansons kwam uit een gereformeerd gezin. In enkele van deze vier cases heb ik de indruk dat de daders in dezelfde hoek gezocht moeten worden, namelijk erg dichtbij het slachtoffer.  

ppppps. VVV staat ook voor 666, omdat de V in het Hebreeuws 6 betekent. Ik weet dat, omdat ook pal tegenover de zaak van mijn ouders een VVV gevestigd was. Het klinkt onschuldig en is dat ook, maar in de ogen van satanisten is het een “teken aan de wand”. 

pppppps. In de Trouw vinden we de volgende tekst:    “… Om Nieuwendijk van dit dilemma te verlossen, ondernam voorganger W. Hordijk van de Gereformeerde kerk in 1990 een onorthodoxe actie. Vanaf de kansel (‘s morgens in de gereformeerde, ‘s middags in de hervormde kerk) werd op 24 juni 1990 (midzomer) een klemmende oproep gedaan om voor de dag te komen met tot dan toe geheim gehouden informatie over Germa. Thema van de dienst, die geheel in het teken stond van de verdwijning van Germa, was ‘Eerlijk duurt het langst’. Het openingslied, Psalm 5 vers 2, zette meteen de toon: Gij hebt een afschuw van de zonde,/ Gij haat de hand waar bloed aan kleeft,/ de tong die van de leugen leeft./ Wie in geweld hun sterkte vonden,/ richt Gij ten gronde… ”    Het toeval wil, dat dit gaat om de datum van 24 juni 1990. Die dag zou Germa van den Boom, geboren op 13 juli 1965, exact 9112 dagen oud zijn geweest. Ja, dat is een combinatie van 911 en 112. Ook bij de moorden op Christel Ambrosius en Maria van der Zanden in Putten waren er verwijzingen naar 911 en 112, maar die zaten in de geboortedata van beide jonge gereformeerde vrouwen. 

In de 1967 berijming is Psalm 5, vers 2. (geschreven voor of over Koning David)

Gij hebt een afschuw van de zonde.
Gij haat de hand waar bloed aan kleeft,
de tong die van de leugen leeft.
Wie in geweld hun sterkte vonden
richt Gij te gronde.  

http://www.psalmboek.nl/psalmen.php?psID=5

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Germa van den Boom and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Germa van den Boom: Verdwenen op zaterdag 28 juli 1984

 1. Irma says:

  https://beerputweblog.wordpress.com/category/germa-van-den-boom/

  Wel verklaarde één van de buren de woensdag voor de verdwijning ‘s nachts een gluurder te hebben gezien op het erf van de familie van den Boom. Deze ‘oplettende’ buurtgenoot heeft dus wél op een doordeweekse dag – midden in de nacht – een gluurder opgemerkt, maar uitgerekend de nacht dat een buurmeisje op brute wijze uit haar huis moet zijn verdwenen, heeft dezelfde persoon niets gehoord of gezien.

  De donderdag voor de verdwijning zou Germa in het VVV-kantoor te Woudrichem – waar zij tijdelijk assisteerde – een vreemd gesprek hebben gehad met een man van middelbare leeftijd. De man wilde dezelfde oorbellen – als Germa die dag droeg – kopen voor zijn dochter . Germa zou hem hebben verteld dat ze het komende weekeinde voor het eerst alleen thuis zou zijn, omdat haar ouders met vakantie gingen. Hij zou haar ook hebben gevraagd of ze het wel fijn heeft met haar vriend.

  Op 26 februari 1985 speelt zich nog een voorval af. Een leraar van Germa zou in een supermarkt in Sleeuwijk – bij de vleeswarenafdeling – een man hebben zien staan, met een meisje van rond de vier jaar oud. Het kindje zou aan de man hebben gevraagd: “Waar is Germa? De man zou vervolgens geërgerd hebben gereageerd. Het kind vroeg volgens hem opnieuw: “Papa, waar is Germa van den Boom?” De man zou daarop geroepen hebben: “Die is dood, en hou daarover op!”, en zou daarna meteen – met het meisje – de winkel zijn verlaten.
  —————————————————–

 2. Irma says:

  https://beerputweblog.wordpress.com/category/germa-van-den-boom/

  De politie zou er – naar eigen zeggen – alles aan hebben gedaan om Germa – dood of levend – terug te vinden. Maar 17 jaar later zou blijken dat zij al die tijd een belangrijk bewijsstuk hadden achter gehouden. In de portemonnee van Germa is destijds een mysterieuze foto aangetroffen, met daarop de beeltenis van een onbekende man. Deze foto zou vervolgens pas in 2001 worden getoond in het programma ‘Opsporing Verzocht’. Achteraf blijkt dat zij destijds enkel een gemanipuleerde foto naar buiten hebben gebracht. Deze foto is in de originele staat dus tot op heden nog nooit vrijgegeven. Lees hierover meer in een eerder artikel: “De foto die niemand mag zien”.

  In 2001 – hetzelfde jaar dat deze foto werd vrijgegeven – verscheen uit het niets een columnist / sociaal werker uit Wijk en Aalburg ten tonele. Een man die jaren later zelf als mogelijkheid zou worden aangemerkt vanwege zijn treffende gelijkenis met de afgebeelde persoon.

  Samen met een buurtbewoner van Germa startte hij destijds de ‘Werkgroep Germa van den Boom’, en kwam later in opspraak nadat hij beweerde de daders te kennen. Naar de laatst levende van hen zou hij een brief hebben gestuurd. Hij werd vervolgens overladen met kritiek omdat hij weigerde de identiteit van de daders vrij te geven. Later trok hij het hele verhaal in met als verklaring dat hij zijn hand zou hebben overspeeld.
  ———————————————————————————————–

  Met die foto en die werkgroep leek het wel of ze bewust weer nieuwe intriges aan de zaak willen toevoegen. En de man is dan een sociaal werker / journalist. Prima hoor, maar weer uit de hoek van instanties.

 3. Irma says:

  ,,Onze zoon Rinus heeft haar die nacht rond 2 uur voor de deur afgezet en daarna is nooit meer iets van haar vernomen of teruggevonden”, vertelt de buurman. De vrijgezel Rinus had die zaterdagavond in een bistro in Gorinchem gewerkt, vertelt zijn vader. Hendrikus en Aagje van den Boom waren met vakantie in Overijssel. Hun dochter Germa was voor ‘t eerst alleen thuis.

  Ze was die avond met vriendinnen gaan stappen in Gorinchem. Toen die naar huis wilden, had Germa nog geen zin. Ze besloot nog te blijven, ook omdat ze met haar buurjongen Rinus kon meerijden. ,,In de auto heeft Germa nog zitten vertellen dat haar oudere zus een baby had gekregen en dat ze nu dus tante was.”

  Nadat Rinus Germa had afgezet, reed hij meteen door naar huis. De afstand tussen beide woningen bedraagt hooguit 50 meter. Binnen maakte hij nog even een praatje met zijn ouders. ,,We lagen al op bed, maar bij ons was het de gewoonte dat de kinderen zich afmeldden”, vertelt zijn vader. ,,Rinus heeft ons verteld over wat hij had beleefd in de bistro en zei dat hij Germa had meegenomen uit Gorinchem. Ik herinner me dat-ie het wat vreemd had gevonden dat ze naar hem toe was gekomen, omdat ze anders nooit toenadering zocht.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2798360/2001/04/30/Germa-kan-niet-zomaar-zijn-opgelost.dhtml

  ———————————————————-

  Germa had een vriendje en zou de volgende dag naar haar zus of vriendje gaan. Waarom zou ze blijven in Gorinchem, als vriendinnen al naar huis willen? Dat is niet logisch, tenzij je graag een avond met je buurjongen aan de bar hangt. Maar zo klinkt het niet. Die buurjongen moest werken tot half 2 ofzo.

 4. Irma says:

  Zondagochtend rinkelde de telefoon in het huis op nummer 7. Germa’s ouders wilden weten of het goed ging met hun dochter. Maar er werd niet opgenomen. Omdat het mooi weer was, gingen ze er vanuit dat Germa naar haar vriend was gegaan, die op een camping in Zeeland werkte. Toen ze ‘s avonds laat nog steeds geen gehoor kregen, begonnen ze ongerust te worden. Germa zou maandagochtend als vakantiehulp beginnen in het bejaardentehuis. De volgende ochtend belden ze heel vroeg, maar nog steeds geen Germa.

  De buurman: ,,Ik kreeg die ochtend Van den Boom aan de telefoon. Hij maakte zich ongerust over Germa. Ach, je weet hoe dat gaat met die meiden, zei ik. Ze is vast bij een vriendin gaan slapen. Maar voor de zekerheid ben ik toch maar gaan kijken. Alles was afgesloten en Germa’s fiets stond op slot achter het huis. Hendrikus heeft me toen uitgelegd hoe ik binnen kon komen. Daar was Germa ook niet en haar bed was onbeslapen.” Toen bleek dat ze ook niet was komen opdagen in het bejaardentehuis en niemand haar zondag nog had gezien, werd de politie gebeld en reisden Germa’s ouders spoorslags terug naar Nieuwendijk.

  ——————————————————————————————

  Die ouders belden dus op maandagochtend nog eens naar hun huis, om te zien of Germa er al was. Germa moest op maandagochtend werken namelijk. Wat me daaraan opvalt, is dat die ouders dus kennelijk een eerste kleinkind krijgen op zaterdag, maar op maandag nog steeds niet van plan waren terug naar huis te gaan. Dus én een kleinkind. En een dochter alleen thuis. Maar niet snel in de auto stappen? Vanwege wat? Een vakantie in Overijssel? Waar was die vakantie dan? Was dat zo’n eenmalige aangelegenheid die ze niet konden afzeggen?

  Ik zou graag weten hoeveel mensen Germa nog hebben gezien op zaterdagavond.

 5. Irma says:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2798360/2001/04/30/Germa-kan-niet-zomaar-zijn-opgelost.dhtml

  Ook in het dorp heeft de verdwijning van Germa, die indertijd net voor het eindexamen van het Atheneum was gezakt (maar vastbesloten om het diploma het jaar erop te halen) diepe sporen getrokken. ,,Ineens waren we allemaal verdachten”, vertelt de buurman. ,,Vooral onze zoon Rinus heeft het zwaar te verduren gehad, omdat hij haar als laatste heeft gezien. Hij zat toen in militaire dienst en werd door de politie uit de kazerne gehaald. Dat hakt er wel in, hoor. Maar ik ben ook verhoord. Je kunt het niet geloven wat er over ons heen is gekomen in die tijd.”
  ———————————————————————————————
  – Waarom zakken mensen voor hun eindexamen? Vaak stress, want anders blijf je wel eerder zitten. Die Anne vriendin van je was toch ook gezakt in het laatste jaar? Ook gereformeerd en jarig in juli? Trend. Ik sluit niet uit dat dit zakken het gevolg is van de stress en gevolgd worden. Onrust in je hoofd. Er klopt dan iets niet.
  – Rinus zat dus in militaire dienst. Uhhhm. Alweer iets in die hoek.

 6. Jimmy is Back says:

  Als je deze emo TV ziet, dan krijg je ook een donkerbruin vermoeden. Al die gasten met een Peter R de Vries smile op hun bek. Maar ik hoorde al dat jij het boek van Arjen Jansons hebt besteld. Dus ik wacht het rustig af of jij met hetzelfde komt.

 7. Jimmy is Back says:

  Sybine wordt voor het laatst gezien bij de Marskramer in Doorn. Die zit er nu nog.

  https://www.google.nl/maps/place/Marskramer+Doorn/@52.0337845,5.3457038,3a,75y,75.93h,88.83t/data=!3m7!1e1!3m5!1sFRQBkQSZx1LBOutBya37lA!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DFRQBkQSZx1LBOutBya37lA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D67.284073%26pitch%3D0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x47c65b7bc44b1877:0x8101c49e01bd6456!8m2!3d52.0338798!4d5.3460706!6m1!1e1

  Het gebouw is driehoek-vormig (van bovenaf gezien). Het is gelegen aan de Amersfoortseweg 8, oftewel de N227 (waar deze kruist met de N225). Aan de achterkant loopt plein 1923. Het plein is vernoemd naar het jaartal dat het is aangelegd. Daarvoor was het een moestuin.

  Het bizarre is, dat over de vader van Jansons gezegd wordt, dat ie als een soort marskramer die avond langs de deuren ging, voor zijn dochter. Het valt op. Ik vraag me af of Sybine daadwerkelijk een broodtrommel is gaan kopen die dag. Ze kunnen wel alles beweren. Wie zegt ons dat ze daadwerkelijk de school is uitgekomen?

 8. Jimmy is Back says:

  Arjen Jansons, vader van Sybine Jansons… Op zijn CV staat dit.

  ProRail, 1996 – 2009 (13 years), stafmedewerker
  Nederlandse Spoorwegen, 1984 – 1996 (12 years), Studie & Onderzoek
  NS Ingenieursbureau, technisch wetenschappelijk medewerker
  PTT (KPN), 1979 – 1984 (5 years)
  dienstplichtig officier, Defensie, June 1978 – November 1979 (1 year 6 months)

  Hij heeft het boek “In het bos zijn de wilde dieren” geschreven. Wie bedenkt nu die naam voor een boek, als je dochter is ontvoerd/misbruikt/vermoord? Zeg roodkapje waar ga je heen en zo alleen? Ik ga naar grootmoeder koekjes brengen in het bos?

 9. frank says:

  hoi las hier boven in de stukken over een theorie en overeenkomsten van de moorden ff voor de duidelijkheid bij de puttense moordzaak is het lijk gelijk aangetroffen door de oma!

 10. bb says:

  ik zat even te kijken of frits sissing germa bespeeld kan hebben
  maar de ogen staan bij Germa wat naar beneden en ze is te oud voor sissing?

 11. abc zeggen says:

  nee joh ze is zeker niet te oud, want sissing is van 1963 en dus ongeveer 20 jaar als gemma vd boom verdwijnt. dat kan je met make-up prima laten passen. ook de ogen van sissing staan iets schuin omhoog, maar dat kan je vertekenen als je vanaf een andere hoek kijkt.

  sissing heeft hangende ogen als hij niet lacht en als hij lacht staan ze ineens schuin omhoog beetje aziatisch toch wel.

 12. Sis sis sissing says:

  https://static0.persgroep.net/parool/image/28cdeab2-67fa-4cab-873a-5f7cc7cd47de?width=300

  Sissy boy
  je moet wat als je op tv wil meedoen in de mediaparking
  het mndje, de kaaklijn/kin, de neus, de ogen….. redelijk sissing
  hebben we een ouwe foto van sissing boy???

 13. psst sis sissing says:

  echt niet geert wilders, ik snap dat je t zegt maar neueueue.
  de ogen van geert zijn niet groot genoeg hiervoor.

 14. Guus goah na huus says:

  Guusje lijkt er ook wel op

  anyways welke weg ook, dit is echt weer een verhaal dat te ongewikkeld is om echt te zijn
  de media boboos krijgen helemaal een stijf piemeltje van al die rare verhalen die het volk gelooft
  maaja, cultureel gezien zouden wijzelf nooit zoveel onzin de ether ingooien want dat vinden we achterlijk maar zijzelf vinden zichzelf slim met achterlijke verhalen waar dan het volk snel wegzapt omdat ze het raar vinden maar het wegzappende volk bedenkt niet dat het een hoax shit zooi is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.