Vuurwerkramp Enschede: Koningsgezinde PR-man filmt ramp prominent van dichtbij

De filmbeelden van de ramp die de wereld overgaan, zijn destijds “toevallig” gefilmd door (achteraf blijkt) een Koningsgezinde student Communicatie, die met een camera in een nabij gelegen tuin stond. Hij is te zien op 3.00s in de video.

 

Dit is de CV van Danny de Vries op linkedin. 


Drs Danny de Vries

Communicatiedeskundige en spin-doctor drs. Danny de Vries (42) is van oorsprong journalist en studeerde Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit Twente met risico- en crisiscommunicatie als specialiteit. Journalistiek hoogtepunt en persoonlijk dieptepunt maakte hij mee als maker van de televisie-beelden van de vuurwerkramp in Enschede.

Sinds 2005 is hij ondernemer en mede-eigenaar van Albers De Vries communicatie, een adviesbureau voor reputatiemanagement, risico- en crisiscommunicatie, PR en mediatraining met een vestiging in Twente en in Amsterdam. Voor talloze (publieke) organisaties, instanties, bedrijven en politici geeft het bureau strategisch (boardroom) advies en voert uit.

Van december 2012 tot 1 oktober 2015 was hij werkzaam voor het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Als Coördinator Bedrijven heeft hij het Nederlandse en Caribische bedrijfsleven bij de zes Nationale Evenementen betrokken, die in de periode van november 2013 tot september 2015 werden georganiseerd in Scheveningen, Den Haag, Maastricht, Zwolle, Sint Maarten en Amsterdam.

De Vries is daarnaast schrijver van het ‘Catherina-Amalia geboorteboek’, dagvoorzitter, presentator en was als communicatiedeskundige jaren vaste tafelgast bij het televisie-programma ‘EDNED’ van RTV Oost. Daarnaast is hij als voorzitter / secretaris van het bestuur of als RvA actief bij een reeks van zeer uiteenlopende maatschappelijke organisaties en verenigingen waaronder stichting Diacon. Verder is hij verantwoordelijk voor de Pers & Communicatie van de Stichting Amsterdam Gay Pride in 2014, 2015 en tijdens Europride 2016.


Dit kan toeval zijn. Maar het is wel erg toevallig.

 

Sowieso is het bizar als een vuurwerkopslag een hele woonwijk wegvaagt. Ik ga maar eens opzoeken hoeveel bommenkracht het in WO2 kostte om wat huizen omver te gooien. Een woonwijk? De opslag van één bedrijf aan vuurwerk? Dat vuurwerk zat nog deels in afgesloten containers ook nog.

Genoeg reden om hier volgende week eens verder in te duiken.

ps. Het is niet duidelijk of Danny de Vries familie is van Jannie de Vries-Moes. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in English language, regio Midden, Vuurwerkramp and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vuurwerkramp Enschede: Koningsgezinde PR-man filmt ramp prominent van dichtbij

  1. Ad says:

    Dit is de video van Danny de Vries.

  2. Pingback: Eindtijdberichten en andere opvallende nieuwsfeiten, aangeleverd door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.