En 66 dagen vóór Prince, stierf Vanity 6

Je gelooft het niet en toch is het zo. Er wordt ons allemaal onzin verkocht.

 • Prince overlijdt op 21 april 2016, de 112e dag van het jaar 2016 (112).
 • 66 dagen eerder, 15 februari 2016, overleed de lead zangeres van Vanity 6. (666)
 • Zijn meest bekende lied is: 1999. Het laatste jaar, voor de grote eeuwwisseling. 
 • Vreemde berichtgeving (DWDD), om Prince een mythische status te geven.
 • Het lichaam van Prince is een dag na zijn dood al gecremeerd.

Het kan van alles zijn. Ik sluit niet uit, dat Prince helemaal niet dood is en zelf gekozen heeft voor een pensioen met een mythische status. Dan zit hij nu gezellig een drankje te nippen met dat rare wijf van Vanity ergens op de wereld (nieuw kapsel, minder make-up).

Telegraaf: “Zangeres Denise Matthews, beter bekend als Vanity uit de door Prince opgerichte groep Vanity 6, is maandag op 57-jarige leeftijd overleden.”

Het is allemaal weer een vreselijke ordinaire rotzooi, wat u gevoerd wordt (u heeft geen keus), via de door uzelf betaalde media. Wanneer stoppen we de New World Order? Ik ben wel klaar met die rare Eindtijd thematiek.

 

 

ps. De groep Vanity 6 hield op te bestaan, omdat Denise Mathews besloot de groep te verlaten. Met een nieuwe zangeres als aanvulling, werd er een doorstart gemaakt, die Prince Appolinia 6 noemde. Laat de heilige Appolonia nu ook de beschermheilige zijn van tandartsen. Die Prince zit zeker in de hoek van de Freemasons met alles. Zijn hele loopbaan en leven zal nep zijn en doorspekt met occulte symbolen.

princesymbolpps. Op 7 juni 1993 wilde Prince niet langer de naam Prince gebruiken, omdat zijn platenmaatschappij de rechten op de ‘artiestennaam Prince’ had. In plaats van een naam gelijkend op Prince of zijn eigen naam, koos hij ervoor een onuitspreekbaar symbool te gebruiken. Het is een combinatie van het teken voor mannelijk en vrouwelijk tezamen met het alchemiesymbool voor saponiet (zeepsteen). Hij vermeldde de tekst voor het symbool: O(+>.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, hoax, Media, New York, NWO, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En 66 dagen vóór Prince, stierf Vanity 6

 1. The Brewer says:

  a tragic “death” means selling millions of extra itunes for an artist. see the pattern ? MJ made another billion or two after “retiring”. don’t we all need a good pension 🙂

 2. Kaskaas says:

  Wat een hoeren waren dat zeg. En nu is het formeel. Gewoon een meisje dat op haar 57e nog steeds kruipt voor de NWO. Als die zeggen: speel dood, dan doet ze dat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.