RIP Quinten Bakker (30 mei 1973 – 19 april 1993)

DSCI1351In de nacht van 18 op 19 april 1993 is Quinten Bakker onverwacht overleden in Groningen (geboren 30 mei 1973). Het kwam zogezegd door een onbekend virus waardoor hij in zijn slaap is overleden. Verschillende mensen kwamen naar mij toe, met de opmerking dat dit zo’n vreemd verhaal was, van Quinten. Een onbekend virus? Ik weet nog dat er verteld werd, dat hij het virus vermoedelijk had opgedaan, bij het diepzeeduiken. Diepzeeduiken, toch gevaarlijker dan je denkt, was de boodschap.

Quinten was van mijn jaar van studentenvereniging Cleopatra. Ik heb geen idee of dat toeval is geweest of niet. In die tijd infiltreerde de geheime diensten langzaam bij Cleopatra (besefte ik achteraf), omdat ze mij immers in de gaten ‘moesten’ houden. Let wel, vanaf 1993 kwam ik in feite bijna nooit meer op de vereniging, want ik had nevenactiviteiten elders. Ik had het idee niet zo goed bij Cleopatra te passen.

Ongetwijfeld zaten er op dat moment zoontjes/dochters van vrijmetselaars/agenten bij de vereniging. Die denken minder kritisch dan Quinten die Scheikunde studeerde. Ze werken sowieso iedereen weg die zelf nadenkt. Ik weet nog hoe zowel Henriette als Frank mij hebben bevraagd (apart van elkaar) over Quinten. Het kán een nare toevalligheid zijn geweest, maar ik vrees het ergste.

Wat er met Quinten gebeurd is, kan ik niet vertellen. Ik weet het niet. RIP. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Groningen, opleiding and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.