Prince overlijdt op 21 april 2016

Op 21 april 2016 is Prince overleden, horen wij vandaag in de media. Prince Rogers Nelson  (Minneapolis, 7 juni 1958Chanhassen, 21 april 2016). Prince werd donderdagochtend dood aangetroffen in een lift van zijn woning. Hij werd aldus 57 jaar. Volgens wikipedia zijn veelgebruikte bijnamen voor hem: His Royal Badness en Minneapolis Midget (158cm).

Ik zeg u: Het is 1999 

Ook dit kan weer waar zijn (helaas), een hoax zijn of een moord. We weten het niet vandaag de dag. Alles kan in de media en de huidige wereld van celebrities. Dat kan je mij niet kwalijk nemen als ik het schrijf, want het is simpelweg de waarheid. Wij kunnen niet weten wat we moeten denken, voelen of doen, omdat de informatie die tot ons komt, onbetrouwbaar is. Ik zou willen dat ik respectvol kon zijn, bij overlijden. Niet langer.

Ik wens Prince Rogers Nelson natuurlijk alle rust, na een veelbewogen leven. 

 

Stevie Wonder heeft een interview gegeven naar aanleiding van de dood van Prince. Op youtube is nog meer daarvan te zien. Hier een klein fragment.

ps. 21 april 2014 is de 112e dag van het jaar, omdat het een schrikkeljaar is. Normaal is 21 april de 111e dag van het jaar. Volgens de maçonnieke kalender is 21 april 2016 overigens de datum 21-2-6016, maar dat wordt bijna nooit meer gebruikt. 112. Het kan weer van alles zijn. Prince is 1999.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.