Prince called 112, oftewel 9/11, in 1998 in NL

Al die gasten die je kent van TV, zijn puppets van de Vrijmetselaars/Illuminati. Dat is dus geen club die de geschiedenis vorm geeft in opbouwende wijze. Door in groepsverband veel te vernietigen, krijgen ze een imago van “invloedrijk”. Voetbal hooligans komen immers ook in het nieuws als zij een voetbalstadion afbreken. Afbreken is makkelijker dan opbouwen of laten groeien: dus voila. Zij plannen het jaren van tevoren.

Let our people go! 

Insiders zijn vooraf op de hoogte van de plannen en krijgen daardoor het idee, dat ze onderdeel zijn van iets belangrijks. 9/11 is een voorbeeld. Prince wist iets. Hij noemde het op een manier, waardoor niemand het zou snappen in 1998. Zijn uitspraken duiken 18 jaar later wél op via Youtube en dat maakt hem weer een stukje “interessanter”. Het is 1999.

 

Mathijs zou in DWDD nooit dit onderwerp brengen, als hij geen toestemming had om het mainstream publiek lichtjes wakker te schudden. Kennelijk is dat onderdeel van het programma.


 

ps. Prince zou zijn overleden op 21 april 2016, wat de 112e dag van het jaar is (112). Prince heeft zelf verwezen naar Osama Bin Laden 2001, bij een optreden in Utrecht. Wat wil nu het geval? Na 11 september zijn er nog 111 dagen over in het jaar. Reken je achterstevoren, dan is 9/11 de 112e dag van het jaar (gerekend vanaf 31 december 2001). En dan zijn meest bekende liedje: 1999. Ik ben wel klaar met die lui. Genoeg van de satanische kleuters met grootheidswaanzin. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, hoax, Media and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.