Daniëlle verongelukt op steenworp afstand van oud-huize Willem-Jan

persbericht: VROUW DODELIJK VERONGELUKT 

http://www.opennieuwsbank.nl/bericht/2004/06/01/E184-dertigjarige-vrouw-uit-raalte-dodelijk-verongelukt.html

Raalte – Bij een verkeersongeval op Nieuwe Deventerweg, ter hoogte van de Overmeenweg, is vanmorgen rond 07.35 uur, een 30-jarige vrouw uit Raalte om het leven gekomen.

Zij reed in de richting Deventer en kwam, in een bocht naar rechts, – op de linker weghelft – in botsing met een haar tegemoet rijdende vrachtwagen. Deze vrachtwagen werd bestuurd door een 48-jarige man uit Arnhem.

Door de mist was het zicht tot enkele tientallen meters beperkt.

Vermoedelijk heeft de vrouw, bij het ingaan van de bocht, de rijstrook van de vrachtwagen, voor haar eigen rijstrook aangezien.

De vrouw overleed op de plaats van het ongeval aan haar verwondingen.

De weg is door bergingswerkzaamheden en het politieonderzoek enige tijd versperd geweest.

Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

dinsdag 1 juni 2004


 

Het is weer een raar verhaal. Maud kende Daniëlle alleen van gezicht van school (ze deed HAVO en Maud deed VWO). Daniëlle ging in die tijd veel om met allerlei jongens van de HAVO in de rokershoek. Maud heeft haar op school slechts eenmaal gesproken (ze feliciteerde me uitbundig na het behalen van mijn eindexamen).

Overigens wordt ook hier de plaatsnaam Arnhem genoemd. Ik vraag me af hoe het komt, dat ik deze plaatsnaam telkens weer opnieuw tegenkom. De leeftijd van de bestuurder was 48 jaar. Ik heb geen idee wie dat is geweest.


 

ps. Dit is wat wikipedia mij vertelt over de N348. De provinciale weg N348 tussen Arnhem en Ommen. Tussen Ommen en Raalte volgt de weg het tracé van de voormalige spoorlijn Ommen – Deventer. “De provinciale weg 348 ontstond in 1993 toen de rijksweg 48 (A48) tussen Arnhem en Ommen overgedragen werd aan de provincies Gelderland en Overijssel. Tussen Ommen en Hoogeveen is het nog een rijksweg, de N48. Rijksweg 48 was oorspronkelijk gepland als autosnelweg vanuit Arnhem richting Groningen, langs Deventer, Raalte en Ommen.”   Kortom, de A48 komt vanuit Arnhem en zou doorgetrokken worden tot Groningen, maar men is gestopt met bouwen halverwege, voorbij Raalte en Deventer. 

pps. In 2004 wist Maud niet eens van het bestaan van de foto’s van Anouk uit Bangkok. Niemand heeft er voor de zekerheid voor gezorgd dat ik deze foto’s zou kunnen bekijken. Ook van Vrijmetselaars had Maud nog nooit gehoord. Ze ging niet om met deze mensen en hield zich nooit bezig met celebrity culturen. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Groningen, Heino, Maatschappij, regio Midden and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Daniëlle verongelukt op steenworp afstand van oud-huize Willem-Jan

 1. Menu S says:

  Willem-Jan woont met gezin in een opgeknapt oud politiebureau in Utrecht. Je verzint het niet. Vastgoed werd verkocht door de staat en dan krijgt die jongen een zacht prijsje? O ja, het bouwjaar ervan is 1911. Bel jij 112 vast? Ze hebben er nu een B&B bij ook. 11-22-whats next?

 2. Adri says:

  Als Willem-Jan geboren is op 10-1-1973, dan is dat numerologie waarde van 112. Jij hebt een numerologiewaarde van 9-1-2 (of je moet de 19 van het jaartal weglaten, dan 911). Je moeder en broer Han? Han weet ik nog, dat is 13/11/1971. De 13 en 11 is al genoeg om blij van te worden als je ziek bent in je hoofd. 13/11/9. Dat is Han. Dat vinden de satanisten leuk. Je moeder is sowieso 9/1/19xx maar ik weet niet welk jaar. Je moeder is geboren tussen 1942, 1943 of 1944, want Joke is van 1945. Ik kom sowieso niet bij de 911 uit, helaas.

 3. Linda says:

  Dit is toch niet toevallig. In 1990 wordt een jonge vrouw vermoord, met een hamer (!), op steenworp van het huis van Brinkman. En dan woonde ze ook nog aan de Neppelenbroeksedijk (zo heet je moeder toch?). Hebben de ouders van Brinkman met jouw ouders een pact gesloten ofzo? Hoe satanisch was de omgeving op de middelbare school. Dit geloof je toch niet? Jij lijkt me normaal, maar verder is kennelijk iedereen knettergek daar in Raalte en Groningen.

  https://maudoortwijn.wordpress.com/2016/05/26/moord-door-klappen-op-het-hoofd-met-hamer/

 4. JanmetdeHamer says:

  Ik beschuldig niemand. Maar ….
  – Een vriendin dood gereden op steenworp van huis Brinkman, als hij gaat trouwen?
  – Een vriendin van buurman met HAMER dood geslagen in 1990 vlakbij om de hoek?

  Hadden jouw broers ook geen ongeluk op de stationsweg in Heino vlakbij het huis van Nellensteijn? Ergens in 1990? Ze werden toch aangereden door die jongen die de tent gekocht had van Hugo (donker haar, krullen, landbouwschool ofzo). Reed frontaal op ze in, zomaar.

 5. Pingback: Welke Sallandse overlijdens moeten m.i. nader onderzocht worden? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 6. Pingback: Oud-klasgenoot Jeroen, ik hoop dat dit wél een tragische toevallig ongeluk was… | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 7. Pingback: Wie zijn er overleden in mijn omgeving sinds 1990? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 8. AndyDandy says:

  dit is waarschijnlijk ook een hoax verhaal.
  danielle heeft aandacht nodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.