Neppelenbroek: In gang stalking programma’s worden disfunctionele mensen op een podium gezet

Het is de meest makkelijke manier om een maatschappij te ontwrichten en weinig “harde bewijzen” na te laten. Je geeft psychopaten en andere disfunctionele gefrustreerden alle middelen en mogelijkheden om ongestraft hun gang te gaan. Of gelooft u dat de politie van Raalte en Heino geen idee hadden dat Gerda Oortwijn een instabiele moeder was, met ziekelijke gedragingen? Op school het FRC was ook bekend, dat Han een notoire lastpak was. Die hebben ze dus nodig.  

In eerdere blogs heb ik reeds twee aangiftes besproken (link en link), die voldoende informatie zouden moeten geven. Je gaat een labiele mevrouw Gerda Oortwijn niet als informant gebruiken, om zonder enige aanleiding één van de meer kansrijke VWO-leerlingen (meerderjarig bovendien) het leven te blokkeren. Dan wil je niet deugen.

Kennelijk wil de politie geen aanwijzingen zien van ernstige delicten. Als je aanwijzingen ziet van zware delicten en dán daar vooral kansen ziet voor nog meer misdaad, is er iets mis met Justitie. De (onschuldige) kinderen van criminelen, die pakken ze wél aan. We zijn beter af als land, zónder Justitie.

Familiehistorie

Neppelenbroek GB 2xOpa en oma aan moeders kant van de familie, kregen samen 13 kinderen. Dat is veel, vooral als je beseft dat opa op 51-jarige leeftijd reeds is overleden. In een Rooms-Katholiek gezin was het niet ongebruikelijk in die tijd.

 • Johannes Josephus Neppelenbroek (11/3/1899 – 7/10/1950)

Van de 13 kinderen, zijn er 3 overleden, vóór zij een kans hadden het ouderlijk huis te verlaten. Dat is bijzonder veel. Na het overlijden van Gerard, werd het eerst volgende kind tevens Gerard genoemd, wat in die tijd niet vreemd was.

 • Gerard Neppelenbroek werd 3 jaar. (29/11/1935 – 22/3/1939)  [322]
 • Gerard Neppelenbroek werd 7 jaar. (23/1/1941 – 1/8/1948)
 • Joke Neppelenbroek werd 22 jaar. (27/7/1945 – 12/12/1967)  [ongeluk op 11/12, 1112]

Er is mij altijd verteld, dat één van de twee Gerardjes aan wiegendood was overleden. Nu ik dit nader onderzoek, besef ik dat zij 3 1/2 en 7 1/2 zijn geworden. Dat is te oud voor wiegendood. Doodsoorzaak is kennelijk niet bekend. Hij zou thuis in bed overleden zijn.

De andere Gerard zou zijn overreden door een traktor. Voor zover ik begrepen heb, reed de vader van mijn moeder (opa) achteruit op het erf en heeft hij zijn zoontje over het hoofd gezien. De andere Gerard is dus door mijn opa overreden met een traktor. Een traktor is een relatief open voertuig, waar je juist makkelijk achterom kan kijken. Bovendien is een 7-jarige zelf ook alert en kan snel weglopen (i.t.t. bijvoorbeeld een 2-jarige).

Joke Neppelenbroek (zij was een klassieke schoonheid) is ook overleden door een ongeluk. Zij zat zogezegd met mijn oma in de auto. Deze raakte van de weg af in de avonduren vlakbij een brug (ik meen in Raalte, net voor de brug over het kanaal van de Heinoseweg, niet ver van het spoor en drankhandel Korbeld, wat overigens dezelfde familie Korbeld is, als die Oostelaar heeft overgenomen). Oma reed dus op een rechte weg het talud af. Beide overleefden in eerste instantie het ongeluk, maar niemand had gezien dat het ongeluk had plaatsgevonden. Ook heeft niemand de auto gezien onderaan het talud. Er kwam dus geen hulp. De twee vrouwen zaten vele uren lang vast in de auto (de halve nacht, ik herinner mij dat iemand 6 uur zei, maar die herinnering is van lang geleden). Pas nadat Joke overleed, was oma in staat om uit de auto te geraken en hulp te halen. Ik heb het altijd een vreemd verhaal gevonden, gedateerd woensdag 12/12/1967. Het ongeluk vond plaats op 11/12. Mijn moeder vertelde altijd levendig over hoeveel aandacht er wel niet was vanuit het gehele dorp, na het overlijden van Joke. Aan stille tochten deden ze destijds niet, maar letterlijk het hele dorp gaf blijk van steun en was aanwezig op de begrafenis.

Drie overlijdens en driemaal in nabijheid van één van de ouders. Mijn oma ken ik als een lieve vrouw. Mijn opa heb ik nooit gekend. Toch is m.i. de kans klein, dat alles toeval is. Wat is de kans, dat drie kinderen komen te overlijden, voor zij (volwassen) het ouderlijk huis kunnen verlaten?

[Ik ken overigens nóg een gezin waar twee kinderen zijn overleden en beide door een ongeluk. Het ene ongeluk veroorzaakt door een derde (van buiten het gezin) en het andere ongeluk werd veroorzaakt door het slachtoffer zelf. Een tragische geschiedenis. Ik zou daar nooit disrespectvol over praten.]

De generatie van mijn moeder 

Er bleven 10 kinderen over, waarvan er één het klooster inging. Aldus zijn er 9 kinderen uit het gezin van mijn moeder die zelf een gezin gestart zijn. Voor zover je dat als nichtje kan inschatten, lijken mij dat 6 redelijk gelukkige gezinnen. Tante Diny, Tante Zus, Ome Joop, en Ome Tinus mocht ik graag. Ome Bertus heb ik amper gekend, omdat hij jong is overleden. Niet alle broers en zussen van mijn moeder zijn slecht, in tegendeel.

Maar, de overige drie gezinnen, daar is van alles misgegaan. Kinderen van Gerda Oortwijn (ikzelf), Ome Toon en Ome Arnold hadden het minder getroffen. In deze drie gezinnen hebben kinderen ervoor gekozen om een ouder nooit meer te willen zien. Ik weet dat alle drie deze personen hun kinderen bewust schade hebben aangericht in het leven. Zoals Ome Toon, die bij een zoon van hem ongeveer Fl. 100.000,- schulden op diens naam zette, zonder dat deze het wist. Dan zadel je iemand die jou altijd geholpen heeft (zijn zoon werkte van kinds af aan mee in het bedrijf) op met een zware schuld als “dankjewel”.

In 3 van de 9 gezinnen kiezen kinderen voor een “scheiding” van de ouders. Dat is veel, statistisch gezien. Besef dat dit geen gezinnen zijn uit de onderklasse, maar redelijk verdienende middenstandsgezinnen, zonder strafbladen, verslavingen, of andere heibel. De kinderen doen hun uiterste best om te slagen in het leven. De ouders komen over als nette mensen, maar fungeren als een betonblok aan het been van hun kinderen. Enkele kinderen namen hierop actie en dit was al jaren bekend bij instanties. Met die kinderen is niets mis.

Mijn eigen generatie

Psychopathie is erfelijk, maar niet iedereen erft de weeffout over. Ik ben ervan overtuigd dat het zich sterker manifesteert bij degene die de weeffout hebben, naarmate de omgeving meer faciliteiten voor biedt.

Instanties weten dat het niet klopt. De politie in Heino wist van kindarbeid en de beschuldigingen tegen Gerda Oortwijn-Neppelenbroek van moord en het opzettelijk veroorzaken van een auto-ongeluk. Dat werd niet onderzocht. Vier kinderen en een vader deden hun best om een normaal leven te leiden en succesvol te zijn, ondanks de last van een slecht functionerende “moeder” in het gezin. Dat lukte aardig, tot instanties haar hielpen.

Ook Han stond bekend als “te wild”. Maar hij deed niets wat crimineel was, behalve soms een fiets stelen of te hard (gevaarlijk) rijden. Als kind trok hij wel de poten uit insecten. Eenmaal heeft hij met een mes een vogeltje geopereerd, waar mijn vader zeer overstuur over was. Ook vond hij het grappig om mij zo lang onder water te duwen in het zwembad, tot ik dacht te verdrinken. Wij dachten (de andere drie kinderen) dat Han zou kunnen ontsporen, als hij niet terug gefloten zou worden. Hij is echter aangemoedigd in dit gang stalking programma! Denk je in, ik werkte in de weekenden in de zaak van mijn ouders, zodat hij naar pony concoursen kon. Ik hielp hem, als hij op school weer eens gespijbeld had. Omgekeerd levert hij me uit aan satanisten in 1990. Heb ik die gast ooit iets aangedaan? Nee, in tegendeel. Omgekeerd heb ik hem met alles geholpen.


 

ps. Oma Neppelenbroek-Tielbeke is geboren 17-1-1901 en overleden 10-12-1980. Ik herinner haar als een lieve, hartelijke vrouw en kan mij niet voorstellen dat zij haar kinderen kwaad zou doen.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, Heino, Justitie, Maud Oortwijn, WO2 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Neppelenbroek: In gang stalking programma’s worden disfunctionele mensen op een podium gezet

 1. Kaskaas says:

  Die moeder van jou is knettergek. Die moesten ze opsluiten en die broer van je ook. Je pa moet je schadevergoeding betalen, want het was zijn taak om je te waarschuwen. Hoe haal je het in de kop als de satanisten achter je kind aanzitten dat je dat niet eens aan haar verteld? Verdomme.

 2. Kaskaas says:

  Je bent je hele leven alleen geweest, want dit is geen familie. En het dan perfect doen op school. Dat dan leraren denken: Mooi, knettergekke moeder en perfect presterende dochter, die gooien we in het riool. Dan heb je geen hersens in de kop. :Letterlijk geen hersens in de kop.

  Wat moet je kunnen om gang stalking te overleven? Thuis zitten en omgaan met eenzaamheid. En die stomme video’s van Peter R de Vries uitzien zonder te kotsen. Kwijlkop. Je ziet gewoon hoe die de slachtoffers uitlacht achter een zielige blik. Vieze vent. Daar heb je toch nog geen MAVO voor nodig? Lagere school is de doelgroep van Peter R de Vries. 100 jaar eenzaamheid. Wat een vrouwenhaat. Je bent een mooi meisje. Welke kerel denkt dan, laat dat meisje maar 100 jaar alleen zijn en niets doen met haar leven. Wat voor kerels en wijven denken dat?

  Hersendood. Dat is de term. Die metselaars hebben zelf lelijke achterlijke haatwijven. Ze gaan je vermoorden Maud. Hou daar rekening mee. Ze gaan je vermoorden straks. Verzin iets slim zodat ze dat niet doen. Die jaloerse haathoeren en die foute gefrustreerde lelijke gasten.

  Na al die jaren, verdien jij meer dan wie ook geluk. Ik hoop dat je een leuke vent tegenkomt nog, maar dat moet dan wel een type selfmade billionair zijn, want anders kan het niet. Jij hebt zo’n man nog wat te bieden ook. Ik word alleen maar meer boos, hoe langer ik je site lees. Ik dacht 3 jaar geleden dat het wel zou ontploffen allemaal, maar niets, niets, niets.

  Iedere dag schud ik iemand wakker. Iedere dag. Nog steeds niets.

 3. Vogeltje wat zing je laat says:

  22/3 (lijkt op 223 skulls and bones)
  1/8 (lijkt op 10/8)
  12/12 (lijkt op 112)

  het is geen 100% match met occulte data, maar ik sluit het niet uit.

 4. Pingback: Welke motief kan een moeder hebben? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 5. Pingback: Oostelaar: Gewoon gluren naar 14-jarige meisjes die ook entree hadden betaald | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 6. Pingback: Gonda Drent: Wie kan dit allemaal opgezet hebben tegen Reinier? (deel 5) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 7. Pingback: Joke Neppelenbroek zou vandaag 71 jaar zijn geworden | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 8. Asis says:

  He Han, Stoer vent. Hoe voelt dat? Je loopbaan en netwerk heb je opgebouwd, door je hardwerkende lieve kleine zusje voor de wolven te gooien. Kan je zelf geen carriere maken dan? Dat huis van jullie in Groningen, daar heb je meegelift op Bart. Die regelde alles. Hetzelfde met pony rijden. Meeliften op Bart. Taxi rijden dankzij je ouders. Sinds Maud mocht uitgaan lift je op haar populariteit mee. Tot je alles kapot gemaakt hebt. Vieze parasiet. Wat voor vent ben je dan? Geen man. Grote bek. Verder ben je niks. En je mammie maar regelen dat jij mag parasieteren op iedereen, want je mammie is zelf ook een parasiet. Waardeloos stuk stront.

 9. Pingback: Joke H. Neppelenbroek (22), ze stond in de krant met voor- en achternaam | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 10. Pingback: Case Maud: Josephina en Josephien, ander verhaal | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 11. Pingback: Mijn moeder, dat wist iedereen, rare verhalen. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.