Das Leben der Anderen, de zelfmoord vanwege gang stalking

hqdefaultDe film Das Leben der Anderen. Het gaat over moord, zonder moord te hoeven plegen. De dader kan zeggen, dat hij/zij “goede bedoelingen” had en zelfs “geeft om”. Het resultaat is dat het target dood is. Zelfmoord, heet het officieel.

Gang stalking.

Mijn collega’s bij Gemini consulting vertelden mij, dat ik in feite geen keus had. Net als de mensen die vast zaten in de Twin Towers op 911. Zij sprongen het raam uit, om niet levend verbrand te worden. De keus tussen langzaam pijnlijk sterven en zelf kiezen voor een dood die prettiger is. De omstandigheden waarin die keus gemaakt is, worden gecreëerd.

Mensen, ik kies niet voor zelfmoord. Nooit. Dat gun ik jullie niet. Jullie allebei niet, (1) de hatelijke daders die kicken op macht en (2) de bezorgde meelezers die niet weten hoe de wereld te keren. Wij gaan die wereld keren. Dat weet ik zeker. Ik heb slechts 1 zorg: Laat in godsnaam de daders niet wegkomen, omdat ze 25 jaar lang hebben geoefend op een perfect “wir haben es nicht gewusst” verhaal. Wij gaan dat schip keren voor het de wal raakt.

Waarom ik geen zelfmoord pleeg? Het zit simpelweg niet in mijn karakter. En omdat ik het de daders niet gun. En omdat ik invloed wil hebben, op hoe mijn nagedachtenis eruit gaat zien. Wat als ik er zelf niet ben, om te vertellen wie ik ben geweest? Dan blijft het gajes over om verhalen te maken en dat vertelt alleen slechte leugens.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Free Maud, gang stalking, Maud Oortwijn and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Das Leben der Anderen, de zelfmoord vanwege gang stalking

  1. gilaforte says:

    Zelfmoord no way, ik mag je lezen! Kies individuele dingen voor jezelf en vergeet Internet en media af en toe. Het is te simpel. Zullen we een literair café beginnen waar men over verschillende onderwerpen kan spreken en live kan opnemen met ook goede bands? Dat zou ik leuk vinden. Ik ken iemand in A-dam die dat ook ondersteunen wil.

  2. Ze heeft wel gelijk iemand zelfmoord inpraten doen ze graag en met gangstalking en straat theater proberen te Neuro linguistic programmeren, mentaal gelabeld te krijgen en het liefst nog in het gekkenhuis te kriujgen dat is waar ze je zelfmoord inpraten.Ze willen dat je een misdaad pleegt of mentaal gelabelt word. Het is zielige tuig dat geen enkel ander vorm van verdediging heeft,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.