Weet iemand van mijn lezers wellicht meer van CC’s?

CC’s. Ik kom het nu vaker tegen in meerdere onopgeloste zaken. Dat kan toeval zijn.

Of weet iemand van mijn lezers wellicht een occulte betekenis? 

 • Natalee Holloway (2005) is als laatste gezien in de bar Carlos’n Charlies op Aruba, beter bekend als bar CCs. Het is een keten.
 • De meest bekende foto van Christel Ambrosius (1992), is die met de CC oorbellen. Die draagt ze niet vanwege een waardering voor CoCo, maar omdat haar formele naam Mw C.C. Ambrosius is. Dat gegeven leest u nergens, niet eens op haar grafsteen. Christel C. Ambrosius ging overigens tegelijkertijd als Maria van Zanden naar het Christelijk College (CC) Groevebeek in Ermelo.
 • Joanne Wilson (vermoord in 1985 in Amsterdam) werkte in een hotel aan de Warmoestraat 42, dat vlak daarna Hotel CC werd genoemd. Het pand was destijds gelegen direct naast het beruchte politiebureau.
 • Op de huwelijksreis met Diana in 1981 droeg prins Charles manchetknopen met daarin gegraveerd twee verstrengelde C’s, voor Camilla & Charles.
 • Zelfs mijn middelbare school in Raalte, welke vroeger Florens Radewijns College heette, staat nu bekend onder de naam ‘Carmel College’ Salland. Waarom?
 • CC is ook bekend van CoCo Chanel (Saumur, 19 augustus 1883 – Parijs, 10 januari 1971). Een invloedrijk Frans modeontwerpster.
 • Corpus Cristi (sacramentsdag) wordt gevierd op de tweede donderdag na Pinksteren. In 2016 valt dit Katholieke hoogfeest op 26 mei. Dan wordt gevierd dat Jezus onder de gedaante van brood en wijn aan de gelovigen wil geven enonder de mensen wil blijven in de geconsacreerde offergaven.
 • CC is het meest bekend vandaag de dag, als een kopie gestuurd wordt in een e-mail. Het staat in dat geval voor “carbon copy”, wat refereert aan de tijd dat gewerkt werd met carbonpapier, om kopieën van schrijven te maken.
 • Maar CC staat ook voor Crowd Control.
 • Het huis Windsor (UK) heet eigenlijk Saxe-Coburg-Cotha, dus SCC (omgekeerd CCS).
 • In Romeinse cijfers is C een 100. CC = 200. Met toepassen van numerologie: CC=33.
 • Naast het lichaam van weduwe Jacqueline Wittenberg werd een sleutelbos gevonden, die de politie veilig stelde en registreerde onder nummer C3 (foto onder links).

Ik ben er nog niet uit.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

5 Responses to Weet iemand van mijn lezers wellicht meer van CC’s?

 1. .. says:

  Numerologie: C =3 CC =33 of 6

  Het is een misvatting dat het getal 6 wordt beschouwd als het duivels getal, omdat het net niet volmaakt zou zijn, waarbij zeven het goddelijke getal zou zijn, 6 staat voor harmonie en liefde. Volgens de numerologie is het goddelijke getal 3. Dat het getal 6 duivels zou zijn, komt voort uit het getal 666 wat volgens de Openbaring van Johannes uit de Bijbel, het getal van het beest zou zijn.
  Dubbele getallen zijn meestergetallen. 11,22 en de hoogste is 33 en staat onder meer voor groei, transparantie, maar ook kwetsbaarheid en angst.

  Veel spannender is onderstaande verklaring via Niburu….

  Is er werkelijk iets speciaals met het getal 33 of is het zomaar een getal?

  In haar boek “The secret of the Illuminati” schreef Elizabeth van Buren: “In spirituele numerologie zijn de getallen 11, 22 en 33 de drie “Meester Getallen”, waarvan de hoogste 33 is. Dit laatste getal was de leeftijd van de Geïnitieerde Meester (Jezus) bij zijn dood, wederopstanding en hemelvaart. Het getal 33 symboliseert het spiritueel hoogst mogelijk haalbare door een mens”.

  In bepaalde kringen heeft het getal 33 in ieder geval dus wel een esoterische betekenis als het “hoogste van de Meester Getallen”. Bij de Vrijmetselaars is de hoogste orde die van de 33ste graad van The Scottish Rite. Deze afdeling werd binnen de Vrijmetselarij in 1801 opgericht met de formatie van de Mother Supreme Council in Charleston, South Carolina, Amerika.

  Het was misschien geen toeval dat Charleston de geboorteplaats was van The Scottish Rite, op een fractie ten zuiden van de 33ste breedtegraad. Interessant genoeg is het ook de plek waar de eerste schoten in de Amerikaanse Burgeroorlog werden afgevuurd.

  Zoals we zo zullen zien vonden er veel keerpunten in de recente geschiedenis plaats langs de 33ste breedtegraad.

  Een andere organisatie die door sommigen wordt beschouwd als een geheim genootschap met Luciferiaanse banden met de Illuminati is de Verenigde Naties. Ook daar vind je het getal 33 terug. Kijk maar eens naar de vlag en je zult een wereld zien verdeeld in 33 secties, omcirkeld door olijftakken. Toeval? Of heeft dit een diepere betekenis?

  Dood en vernietiging.

  Nu terug naar de 33ste breedtegraad en de cruciale rol die dit getal lijkt te spelen in vele belangrijke gebeurtenissen uit de moderne geschiedenis. Naast het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog was de 33ste breedtegraad ook het toneel van de dood van de Amerikaanse President Roosevelt die op 12 april 1945 onverwacht stierf door een hersenbloeding. Hij stierf in zijn huis in Warm Springs in Georgia, dichtbij de 33ste breedtegraad. Na zijn dood werd een 33ste graad Vrijmetselaar, Harry S. Truman, de 33ste president van de Verenigde Staten.

  Net na de Tweede Wereldoorlog, in 1945, zorgde Operatie Paperclip ervoor dat het Nazi verleden van de top Duitse raketwetenschappers werd schoongeveegd zodat ze hun werk voor Amerika konden voortzetten. Veel van hen eindigden op de White Sands V2 lanceerbasis of zoals het ook wel werd genoemd, complex 33. Wederom niet ver gepositioneerd van de 33ste breedtegraad. Hier werden de Duitse V2 raketten getest onder leiding van Wernher von Braun die de basis zouden leggen voor het latere Amerikaanse ruimteprogramma.

  De eerste ontploffing van een atoombom (voor zover wij dit kunnen weten) vond plaats op de Trinity testbasis bij Alamogordo in Nieuw Mexico. Ook deze bevindt zich op de 33ste breedtegraad. De maand daarna werden met atoombommen de steden Hiroshima en Nagasaki platgegooid, beide plaatsen van weinig of geen strategisch belang. Werden deze twee steden door de 33ste President van de Verenigde Staten uitgezocht omdat beiden rond de 33ste breedtegraad liggen?

  Twee decennia later, in1963, werd de Amerikaanse President John F. Kennedy vermoord in Dealy Plaza in Dallas, Texas, dichtbij de 33ste breedtegraad op 22 november (11/22). Enkele jaren later werd zijn jongere broer Robert F. Kennedy op 6 juni 1968 neergeschoten in het Ambassador Hotel in Los Angeles in Californië, ongeveer 2000 kilometer oostelijk op dezelfde 33ste breedtegraad als die waarop zijn broer was vermoord.

  Ufo’s en de 33ste breedtegraad.

  De gebeurtenis die tot op de dag van vandaag synoniem is voor Ufo en buitenaardsen is de crash van een buitenaards toestel in Roswell in Nieuw Mexico in 1947. Dit vond, zoals je misschien al had geraden, eveneens plaats op de 33ste breedtegraad.

  Een ander incident betreffende Ufo’s dat meer dan één overeenkomst vertoont met Roswell zijn de Lichten van Phoenix op 13 maart 1997. Duizenden mensen zagen die avond lichten in de lucht die te maken hadden met twee verschillende voorvallen met Ufo’s. De eerste golf waarnemingen kwam rond een uur of acht ’s avonds en ging om een formatie Ufo’s in de vorm van een grote winkelhaak (zoals je die terugvindt in het symbool van de vrijmetselarij) die langzaam over de stad vloog.

  De tweede golf vond twee uur later plaats in de vorm van een serie lichten die stil leken te hangen. Alles werd uitgebreid op beeld vastgelegd. De luchtmacht kwam later met een verklaring dat wat men gezien had verlichtingsfakkels waren geweest die door een trainingsvlucht van de luchtmacht waren uit een toestel waren geworpen. Net zoals Roswell ligt ook Phoenix op de 33ste breedtegraad en in beide gevallen speelt het leger een rol in ontwijken en verbergen van werkelijke gebeurtenissen.

  Disneyland.

  Ja, de gelukkigste plek op aarde ligt ook op de 33ste breedtegraad. Volgens Harrison Price van het Standford Research Insitute is de plaats inderdaad gekozen omdat het op die bewuste breedtegraad ligt en is de beroemde Disneyland carrousel precies gebouwd op de plek waar twee leylijnen elkaar kruisen.

  Ook is er de beroemde Club 33, de enige lokatie op het park waar je sterke drank kunt kopen. Sommigen zeggen dat deze Club de naam heeft gekregen van de 33 originele zakelijke sponsoren van het park, maar ja……

  Is er werkelijk iets bijzonders aan het getal 33? Of is het omdat als wij mensen zoeken naar patronen die we dan hoe dan ook wel zullen vinden? Of, zijn de machten achter de schermen bezig om gebeurtenissen zo te laten verlopen dat ze samen vallen met bepaalde getallen die in esoterische kringen als invloedrijk, machtig of zelfs magisch worden beschouwd?

  Voor de liefhebbers staat op NIBURU een filmpje een korte samenvatting van de Lichten van Phoenix.”

 2. Adju van T says:

  CC = 33 (waarschijnlijk)

 3. Beetje lui ben je wel Maud. Is het nu werkelijk zo moeilijk om te achterhalen dat de moordzaken waar je vaak uit een soort van macabere opwinding mee verbonden blijkt, inderdaad binnen een besloten politieke old boys network van satanische machtsmisbruik plaats hadden, hebben en dat helaas voorlopig nog wel even zullen blijven houden? ZOEKTERM!

  PS; Heb al meerdere keren ondervonden dat je het maar moeilijk hebt om mijn feedback zonder enige gene te mogen door modereren, maar je doorzichtige ‘vragen’ naar de bekende weg verplichten mij toch om voor deze aller laatste keer echt met een bonkend hart nog op je autorisatie te gaan zitten afwachten ook…

 4. Pingback: De Amsterdamse oude Jodenbuurt wordt langzaam CCs | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.