Denk hier maar eens over na.

NOS: Nabestaanden Borst hebben vrede met vonnis, familie Van U. niet [link]

13 april, 14:02

Els Borst-Eilers ANP

De nabestaanden van Els Borst hebben via hun advocaat laten weten dat zij vrede hebben met het vonnis dat de rechtbank heeft uitgesproken. Die ontsloeg de man die de oud-politica in 2014 doodde van alle rechtsvervolging, omdat Bart van U. volledig ontoerekeningsvatbaar is. Wel kreeg hij tbs opgelegd.

De nabestaanden laten verder weten dat zij meeleven met de ouders en zussen van Loïs, de zus van Bart van U., die ook door hem werd gedood. Zij wensen de familie heel veel sterkte.

Hoekstra

De familie vraagt het OM, de politie, de GGZ en de politiek om de aanbevelingen van de commissie Hoekstra over te nemen. Die commissie bracht vorig jaar een vernietigend rapport uit over het optreden van deze instanties in de zaak van Bart van U. De familie hoopt dat patiënten als Bart van U. in de toekomst de zorg kunnen krijgen die nodig is.

Ook danken zij de media die hun privacy hebben gerespecteerd, en iedereen die hen in de afgelopen twee jaar heeft geholpen of gesteund.

Domper

De nabestaanden van de zus van Bart van U. beschouwen het vonnis als een “forse domper”. “Het is moeilijk emotioneel aanvaardbaar”, zeiden ze.

De familie Van U. hoopt dat het Openbaar Ministerie in hoger beroep gaat. Met enkel tbs ontkomt Bart van U. aan ,,zijn verdiende straf”, vinden ze. Ook wensen ze de familie Borst ,,alle sterkte toe”.

———————————————-

Ik zie het bovenstaande als een bericht dat mijn vermoeden een klein beetje bevestigt. De familie van de vermoorde Loïs is tevens familie van Bart, dus je zou verwachten… Of?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Den Haag, Maatschappij, New York, NWO, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.