De Naald in Apeldoorn

Ik heb er al eerder over geschreven, de omstandigheden van de “aanslag” in 2009 tijdens Koninginnedag. Het was uiterst bizar.

fotokill477

 • Er werd door de politie niet adequaat gereageerd op mogelijk explosiegevaar.
 • Hoe kon Karst zijn rit timen, zodat hij precies dán op het kruispunt aan zou komen?
 • Bijna alle slachtoffers in het publiek zijn werkzaam in de collectieve sector.
 • De Koninklijke familie rijdt rustig door (hun veiligheid? zijn er emoties?)
 • Karst Tates kwam van de Koninklijke Marechaussee en had daarna ook bij een benzinestation vlakbij paleis ‘t Loo gewerkt, maar dat wordt stil gehouden.

Het monument de Naald800px-De_Naald_Loolaan_Apeldoorn

De Naald is een 17 meter hoge obelisk in Apeldoorn, vlakbij Paleis ‘t Loo aan de Zwolseweg. Op voordracht van de burgemeester van Apeldoorn, was de obelisk een gift van de burgers van Apeldoorn aan Koningin Wilhelmina en prins Hendrik, voor hun trouwdag op 7 februari 1901. Echter, het monument was nog niet af. Het kon pas feestelijk gegeven worden op 9 maart 1901.

Op 30 april 2009 (exact 39.499 dagen na 9 maart 1901) vond “de aanslag” plaats, op zogezegd de Oranje familie. En dan net tegen de Naald rijden. Het is die dag de geboortedag van Koningin Juliana (30 april 1909), precies 100 jaar eerder. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Koningshuis, Maatschappij, regio Midden and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to De Naald in Apeldoorn

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. gilaforte says:

  Het was niet net tegen de naald rijden maar vol tegen de naald rijden en dat was ook zijn bedoeling, tenminste……………hij raakte wel een symbool van macht van belangrijke heersers in deze wereld. Bekijk eens het bovenstuk van de naald misschien snap je het dan wel beter. Hierover is nooit ergens geschreven, de piramide. Je vindt ze overal in deze wereld en het CC of de 11, 22 of 33 positie hoe ze staan………..gek he? Waar heb je trouwens dat vreselijke foto vandaan? Dit vindt men niet in Internet namelijk.

 3. Geuz says:

  Rocc Pro had erg veel zaken ontdekt, ik vond veel van zijn observaties moeilijk te weerleggen.

  Het is spijtig dat hij alleen video’s maakt, niet blogt. Ik vind zijn uitleg voor het motief volstrekt misplaatst in ieder geval, maar wat hij zegt over de route van de auto kan ik dus niet weerleggen. Mijn uitleg zou zijn, dat Karst inderdaad mogelijk al dood was en reed in een op afstand bestuurde auto, maar dat de aanslag een waarschuwing was aan het adres van de Oranjes en een manier om de oorlog tegen het terrorisme te promoten, voor meer privacy schendingen, en verder criminaliseren van de onschuldige burger. Door hem op die obelisk in te laten rijden, kunnen mensen die complotten vermoeden achter bepaald beslissingen die anders niet te verklaren zijn, verder gedemoniseerd worden door de media.

  • maudoortwijn says:

   Karts Tates was militair bij de Koninklijke Marechaussee geweest. Dan gaat er bij mij een belletje rinkelen.

 4. Anna says:

  TROUW OVER AANSLAG APELDOORN

  APELDOORN (ANP) – Kort na de aanslag in Apeldoorn bleek een pantservoertuig van Defensie zoek. Omdat toen nog niet bekend was dat de dader van de aanslag op de koninklijke stoet alleen handelde, kreeg deze vermissing hoge prioriteit.

  Volgens de Inspectie Openbare Orde en Veiligheid volgden later meer berichten over voertuigen waarin al dan niet munitie aanwezig zou zijn. Later bleek dat het vermiste voertuig deel zou nemen aan een defilé in Den Bosch en dus geen gevaar vormde.

  Alle problemen hebben echter amper gevolgen gehad voor de afhandeling van het incident, zei hoofd van de inspectie Ric de Rooij. ,,Er is gedaan wat is afgesproken. Alles is conform planning verlopen.” Zo handelden de hulpdiensten wel volgens het afgesproken scenario ‘aanslag koninklijke familie’.

  Ook de voorbereiding is ,,indrukwekkend en volgens de inspectie gedegen” geweest. Zo noemde De Rooij het handelen van de beveiligers bij de hekken bij De Naald pragmatisch. ,,Een logische keuze want er was immers al een fysieke afscheiding door politieagenten. Zij namen de functie van de hekken over.

  —————————————————–

  Een pantservoertuig is een rups (wordt in theorie vlinder).
  Alles is volgens plan gelopen? Jee.
  De hekken die er niet waren waar ze er wel zouden moeten zijn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.