Belachelijk dat een zorgverzekering verplicht is

 • Het is tegenwoordig onmogelijk on geen medisch dossier te hebben bij een huisarts. Uw lokale huisarts is verplicht een medisch dossier niet aan u mee te geven bij vertrek, maar om deze door te sturen naar uw volgende huisarts. U heeft aldus altijd een huisarts, zelfs als u dat niet wilt. Maar bent u wel goed af met een huisarts die zogezegd “uw huisarts” is? Veel huisartsen rapporteren direct aan de geheime dienst. Bovendien zijn ze vaak lid van geheime genootschappen, zoals de vrijmetselaars. Daar wilt u helemaal niets mee te maken hebben. Gezond is het niet.
 • Ik heb ondertussen uit diverse bronnen vernomen, dat veel tandartsen een RFID chip in kronen stoppen, als er een instantie is die dit aan hen vraagt. In uw gebit, terwijl u van niets weet! Op die wijze bent u eenvoudig te achtervolgen en kunnen ze u overal tegenwerken en schade aandoen. Tandartsen. Weet u wat ze aan uw gebit gedaan hebben? Weet u zeker dat het nodig was? Ik heb vraagtekens bij deze beroepsgroep.
 • Ziekenhuizen. Lucia de Berk is zomaar de hel ingegooid, mogelijk omdat er voor iets anders een cover-up nodig was. Als ik kinderen had, zou ik ze niet onbewaakt achterlaten in een ziekenhuis. Je weet niet wat er met ze gebeurt. En als ze gedrogeerd zijn, dan weten de kinderen het zelf ook niet. Ze hebben daarna wel een brandmerk, onzichtbaar, levenslang. Is je kind niet beter af zonder medisch zorg?

Mijn advies: Zoek altijd die oplossing die ú het meest controle laat behouden over uzelf. Ondertussen betalen we ons blauw aan een zorgverzekering, hoewel de zorg in Nederland niet betrouwbaar is. Het is gewoon niet pluis in die medische instellingen. En als je de facturen declareert bij een verzekering, wil deze (bij vermoeden van fraude, flinterdun excuus dus) inzage in uw zorgdossier.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in gang stalking, Vrijmetselaars and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Belachelijk dat een zorgverzekering verplicht is

 1. 🍷 says:

  Angstaanjagende gedachte 😕

 2. Ronny Driessen says:

  Je zegt; ‘Het is tegenwoordig onmogelijk om geen medisch dossier te hebben bij een huisarts’ Dat klopt niet helemaal. Naar mijn weten hebben patiënten het recht om hun medisch dossier te laten vernietigen.

  • maudoortwijn says:

   Echt waar? De assistente bij “mijn” huisarts (waar ik niet meer heen wil) wilde dat persee niet doen. Ik maakte wat stampij en een half jaar later ging mijn (foute) huisarts ineens met pensioen. Maar ik heb mijn dossier niet van ze ontvangen.

  • Ronny Driessen says:

   Zelf heb ik een paar jaar geleden m’n medisch dossier laten vernietigen. Ik ga er van uit dat dit nog steeds kan, of de regels moeten inmiddels veranderd zijn. Patiënten hebben altijd het recht om eigen dossier in te zien. Ik weet echter niet of je het dossier mag behouden wanneer je arts met pensioen gaat en je -nog- geen andere heb. Maar het recht op inzage heb je altijd.

  • gilaforte says:

   …bij een verhuizing in de jaren 90 raakte mijn dossier kwijt, is dus “zogenaamd” nooit aangekomen bij de nieuwe huisarts. Maar waar is het dan gebleven? Op welke manier worden medische dossiers ueberhaupt verzonden? Mijn dossier is in elk geval noooooooooit aangekomen. Hiermee wil ik aangeven, dat met medische dossiers gerommeld kan worden. Verder vind ik de bijdrage voor ziektekostenverzekering veel te duur in NL maar ook in Duitsland en elders. De farma-industrie wordt hiervan betaald voor alle inmiddels terminaal zieke zielen. Mensen die echt geen geld hebben om de basiskosten ziekenfonds te kunnen betalen worden als wanbetalers geregistreerd en dat vind ik kwalijk. Vooral omdat ze zelfs hiervoor kunnen worden gegijzeld en de straf binnen de muren moeten uitzitten voor iets waarvoor ze niet gekozen hebben en ook niets strafbaars gedaan hebben behalve dat ze geen geld hadden om de ziekenfonds te betalen.

 3. gilaforte says:

  ik vind het een schande dat een rijk land dan NL mensen dwingt tot betalen van ziektekosten ook maakt men er geen gebruik van… Een gedwongen lidmaatschap en anders maar dokken aan deurwaarders die zijn aangesteld door de overheid en in grof weg Duits dienen als: Arbeitsbeschaffung. (er zijn nl. in een klein land dan NL te veel mensen die rechten hebben gestudeerd of iets in die richting, die moet je wel allemaal werk geven, hehe..) Verder resteren nog de opgelopen boetes en de kans op een gevangenisstraf ! Dit noem ik Middeleeuwse praktijken die niet thuis horen in een maatschappij als de onze die zich hoog ontwikkeld wil noemen. Maar frustratie helpt niet, wel liefde en vertrouwen kweken met je medemens. Dit is de beste wapen tegen het boze. Liefde breekt alle grenzen en geen kwaad is daar resistent voor. Het leven kan zo mooi zijn als je de boze karma eenvoudig weg op zij zet en ze uit gaat lachen. LOVE

  • maudoortwijn says:

   In feite was het ziekenfonds niet raar, wat goedkoper was en vanuit loon/uitkering ingehouden werd. Nu komen er problemen, omdat mensen zelf moeten betalen en het belachelijk duur is.

   Daar bovenop komt nog de onbetrouwbaarheid van de medische stand. Hier wil je niet ingeschreven staan!

  • gilaforte says:

   …maar het is een wet dat men zich verzekerd en zo niet krijgt men boetes. En betaald men zijn boetes niet worden ze verhoogd totdat men gegijzeld wordt en de straf in het gevangenis moet uitzitten, de boetes blijven dan uiteraard staan en moet men alsnog betalen. Dit is toch gewoon gek, tenslotte hebben mensen niet gekozen voor deze wet, lijkt mij dan, wel voor de verkeerde partijen. Dit doet de tweede kamer maar de burgers wisten niet dat zulke wetten in kracht gaan treden en dat men zelfs gegijzeld kan worden bij het niet kunnen dokken van nota’s aan ziektekostenverzekeraars. Trouwens gaan miljarden naar aandeelhouders van al deze instellingen en dat mag dan wel van het kabinet, het is namelijk geprivatiseerd. En wie zijn dan al deze stille aandeelhouders? Deze nep goden verdienen geen respect maar er moet op gespuugd worden omdat burgers voor de gek gehouden worden. Ook is men niet ziek dus, moet men toch betalen en gemiddeld kost een burger per maand 5000 euro zeggen ze………hoe dan? Als iemand 20 jaar niet naar de doctor gaat kan dit helemaal niet kloppen en is dus een collectieve manier geen goede keuze voor de gemiddelde Nederlander mits de ziektekostenpremies behoorlijk omlaag gaan en de stille aandeelhouders 80 procent minder vergoedingen mogen cashen.

 4. 👁 says:

  http://wgbo.blogspot.nl/

  Alles over dossiers en misstanden/doofpotten zorg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.