Op 17 april 2016 openen ze de 6 torens van het Nieuwe Internationaal Strafhof

Onderstaand artikel is gekopieerd van DenHaagfm.nl 

Wat valt me op? Weinig wat verdacht is, om eerlijk te zijn.

  • De openingsdatum is 19 april 2016. Ik kan geen occulte betekenis vinden van deze datum, behalve dan dat Lord Byron is overleden op 19 april 1824. Hij is de eerste (nog voor Churchill) die de term “United Nations” gebruikte in zijn schrijven.
  • Ban Ki-Moon en Willem-Alexander zullen elkaar aldus ontmoeten in april 2016. Ik verwacht dat er veel staat te gebeuren in de zomer van dit jaar, 2016. Ze zullen het één en ander te bespreken hebben.
  • Als je echt zoekt naar occulte betekenis, zou je kunnen zeggen dat het “6 torens” zijn. Ook is de reflectie van het zonlicht op de ramen een belangrijk aspect van het design van het complex (de ramen zijn onder verschillende hoeken bevestigd).
  • Dit is de oude locatie van het Internationaal Strafhof: link. Het was precies tussen een kruispunt van spoorwegen (bij de Schenkviaduct) en een kruispunt van snelwegen (de A4 en A12). Dit is de nieuwe locatie: link. Het is gebouwd bovenop de Hubertustunnel.

Tot dusver kan ik niets verdachts opmerken aan de opening. Maar nee mensen, ik blijf die dag zeker in Amsterdam en laat mij in Den Haag niet zien. De United Nations en het Koningshuis samen op één locatie? Ze zitten te wachten op me.


KOPIE DenHaagfm.nl: Koning opent nieuw complex Internationaal Strafhof in aanwezigheid van Ban Ki-Moon

08 Apr 2016, 01:04, auteur: Gerard van den IJsel

Koning Willem-Alexander opent dinsdagmiddag 19 april het nieuwe complex van het International Criminal Court (ICC) aan de Oude Waaldorperweg. Ban Ki-moon, de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, zal daarbij aanwezig zijn.

Willem Alexander op Haagse Markt foto Gemeente 5Het Internationaal Strafhof is opgericht in 2002 om mensen te berechten die worden verdacht van genocide, misdrijven tegen de menselijkheid en oorlogsmisdrijven. Het ICC is een onafhankelijke internationale organisatie en maakt geen deel uit van de organisatie van de Verenigde Naties. Het Strafhof wordt erkend door 124 verdragspartijen.

Het nieuwe complex van het ICC is gebouwd op het terrein van de voormalige Alexanderkazerne. Het biedt ruimte aan 1.200 werkplekken.

Bezoekerscentrum

Het complex bestaat uit zes torens die op de begane grond en de eerste verdieping met elkaar zijn verbonden. In de grootste toren, de zogenaamde Court Tower, bevinden zich drie rechtszalen en een mediacentrum. In de openbare ruimte op de begane grond kunnen bezoekers naar de publieke tribunes van de rechtszalen en er is een bezoekerscentrum en café gevestigd.


ps. Op 17 juli 1998 werd op voordracht van de Verenigde Naties het Statuut van het Internationaal Strafhof in Rome ondertekend. Dat legde de basis voor de oprichting van het Internationaal Strafhof. 17 juli is een bekende datum voor iedereen die deze website vaker bezoekt. Op 1 juli 2002 werd het statuut van kracht.

ICC_member_states_world_mappps. Een 124 landen hebben het statuut ondertekend (alle EU-staten), maar niet overal is het effectief. Drie landen (VS, Israël en Soedan) hebben hun handtekening onder het statuut herroepen, waarmee ze te kennen geven, dat zij geen uit het statuut voortvloeiende verplichtingen meer erkennen. Nederland werd een verdragsstaat op 17 juli 2001  (wederom 17 juli). De landen die ondertekend hebben zijn onder te verdelen in drie categorieën: 1) Donkergroen: verdragsstaten; 2) Lichtgroen: staten die toegetreden zijn en waarvoor het statuut binnenkort van kracht wordt (El Salvador); 3) Oranje: staten die het statuut ondertekend hebben maar tot nu toe geen verdragsstaat zijn geworden.

ppps. Het Internationaal Gerechtshof (International Court of Justice/Cour Internationale de Justice) in het Vredespaleis (Den Haag) staat los van dit Internationaal Strafhof. Het International Gerechtshof behandelt namelijk rechtsgeschillen tussen staten.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, New York, NWO, UN and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Op 17 april 2016 openen ze de 6 torens van het Nieuwe Internationaal Strafhof

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. 🙄 says:

    Vanaf 18-22 april de demmink verhoren…
    (In amsterdam..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.