John Denver… In 1997, Leaving on a Jetplane

John Denver, geboren 31 december 1943 in New Mexico als Henry John Deutschendorff. Zijn meest beroemde lied is Leaving on a Jetplane. Op 12 oktober 1997 stortte zijn privévliegtuig neer om 5.18PM in de Pacific Ocean bij Monterey (CA). Daarop werd de geheel verminkte John Denver dood verklaard.

Kom aan. John Denver. Leaving on a Jetplane. U gelooft dat allemaal weer?  

In het jaar 1991 al, werden tegen mij grapjes gemaakt over hoe John Denver zou kunnen komen te overlijden. U raadt het al. Pas nu besef ik dat deze mensen (mijn broers, die de grappen maakten) fout zijn in de oorlog. Zij gingen ervan uit, dat mijn geheugen niet goed genoeg zou zijn, om casual gemaakte opmerkingen te onthouden. Ik herinner het me, want het viel me op hoe stoer (kijk mij eens interessant zijn) hun oogopslag was. Ze keken alsof ze machtig waren, maar dat is slechts de inferieure vorm van macht, die hooligans hebben.

Geloof ik het ongeluk van John Denver? Nee. Maar kan ik u overtuigen?

  • John Denver was een ervaren piloot, die al 20 jaar regelmatig vloog.
  • Denver had het vliegtuig pas één dag in zijn bezit. Het was de eerste keer dat hij met dit als veilig bekend staande vliegtuig (Long-EZ, nr N555JD) een vlucht maakte.
  • Zijn lichaam was dermate verminkt, dat identificatie niet mogelijk was. Men heeft vingerafdrukken van het lijk vergeleken met vingerafdrukken uit zijn huis. Een gesloten kist. Dat roept bij mij altijd vragen op.

John Denver groeide op in Roswell (New Mexico). Het Roswell Army Airfield (RAAF) is gelinkt aan drie vreemde zaken in het wereldnieuws: de UFO waarneming in 1947; de dood van John Denver; en de atoombommen op Hiroshima & Nagasaki. Alle drie deze zaken roepen vragen op.

  • John was de zoon van een testpiloot uit Roswell New Mexico. Zijn vader heeft dus gewerkt op het Roswell Army Airfield (RAAF). Een zoon van een militair.
  • Geboorteplaats Roswell is vooral bekend vanwege het Roswellincident. Er wordt beweerd dat er op 7 of 8 juli 1947 een UFO is neergestort. Talrijke getuigen hebben, soms tot aan hun dood, volgehouden dat een buitenaards ruimteschip met buitenaardse lijken is geborgen. Het is de meest beruchte UFO-waarneming ooit. De persdienst van het Roswell Army Air Field (RAAF) verklaarde namelijk in een officieel persbericht, dat een neergestorte vliegende schotel, een ufo, was geborgen (RAAF captures Flying Saucer, zo stond er in diverse Amerikaanse kranten). Een dag later kwam er een nieuw communiqué waarin werd gesproken over een neergestorte weerballon. Daarna werd het meer dan dertig jaar stil. Ik druf te beweren, dat er een kans is dat het Amerikaanse leger bewust “roddels” over UFO’s de wereld in helpt.
  • In Roswell zouden in de jaren veertig de enige kernbommen van de wereld zijn opgeslagen. Roswell was vanaf november 1945 ook de basis van de vliegtuigen Enola Gay en Bockscar, die in augustus 1945 de atoombommen boven Hiroshima en Nagasaki hadden afgeworpen. Dat zijn cases die ik nog moet uitzoeken.
  • Ook Denver International Airport is veelbesproken, vanwege de bizarre muurschilderingen, die apocalyptisch te noemen zijn (link).

Door dit alles worden twee scenario’s aannemelijk. John Denver wilde op deze wijze zélf met pensioen gaan, op memorabele wijze. Of hij is vermoord, als onderdeel van een groter programma. Ik vermoed het eerste.

Hieronder een goede analyse van hoe het ongeluk veroorzaakt zou zijn. Bedenk nu, dat zijn vader testpiloot was in Roswell. Een onhandige switch zou snel verholpen moeten zijn.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Clinton, hoax, international, Media, Nuclear hoax and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to John Denver… In 1997, Leaving on a Jetplane

  1. Jimmy is Back says:

    Dit is waarschijnlijk een hoax voor een vent die met 53 wel met pensioen wil. Waarschijnlijk is hij al die tijd een stiekeme agent geweest. Pa militair. Op een locatie waar ze van alles deden dat geheim moest blijven. Als je zoon dan protestzanger wordt, is dat handig. Er komen van allerlei mensen naar je toe om hulp vragen. Controlled opposition, people.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.