De Windsors kiezen hun data uit, op de ondergang van de Romanovs

Somehow the House of Windsor chooses “their dates” in line with the crucial dates in the ending of the House of Romanov in Russia. July 17; February 24 and July 29 were doom days for Nicholas II. 

Belangrijke data voor het versterking van de positie van het Engelse Koningshuis

 1. 17 juli 1917. Op 17 juli 1917 is het Huis Windsor (UK) opgericht. Daarvoor had deze familie de Duitse achternaam Saxe-Coburg-Cotha. Een Duitse naam lag gevoelig na WO1. Zij hadden al het Kasteel Windsor in bezit en besloten hun naam daarop aan te laten sluiten. De datum die zij kozen was 17 juli.
 2. 24 februari 1981. Kroonprins Charles en Lady Diana Spencer verloofden zich op de datum 24 februari in 1981. Lady Diana speelde een grote rol in de bekendheid van het Engelse Koningshuis wereldwijd. Zij is jarenlang zeer actief gepromoot als slachtoffer en stijlicoon (dat is geen toeval geweest). Lady Di heeft een enorme marketing campagne gekregen, vanaf het moment dat zij verloofd waren.
 3. 29 juli 1981. De trouwdag van Charles en Diana. Het leven van Diana na haar huwelijk, is vermoedelijk de duurste marketing campagne van een persoon ooit.

 

 

Belangrijke data in de ondergang van tsaar Nicholas II en de Romanov familie

 1. 29 juli 1914. Een belangrijke datum voor tsaar Nicholas II. Op 29 juli 1914 tekende Nicholas II het bevel tot mobilisatie van de troepen in Rusland. Dit wordt door vele historici als het startsein voor WO1 gezien.
 2. 24 februari 1917. WO1 mondde na een periode van strenge winters en bittere armoede uit in een volksopstand in Moskou op 24 februari 1917. Hierop werd Nicholas II met zijn familie verbannen.
 3. 17 juli 1918. Uiteindelijk is tsaar Nicolaas II met zijn gezin geëxecuteerd in de nacht van 16 juli op 17 juli 1918, op bevel van de lokale Sovjet waardoor een abrupt einde kwam aan de eeuwenlange Romanov dynastie.

Er is geen ondergang van een dynastie meer besproken, dan het einde van de Romanovs.

Er zijn parallellen te trekken tussen de opkomst van de Windsors en de ondergang van de Russische tsaren. Het meest logisch is, dat de Windsors de data bewust gekozen hebben. Zij zijn ook verwant aan de familie Romanov.

Wat willen de Engelsen hiermee bereiken?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in eindtijd, English language, international, Koningshuis, Maatschappij. Bookmark the permalink.

6 Responses to De Windsors kiezen hun data uit, op de ondergang van de Romanovs

 1. 🍷 says:

  Idd zeer opvallend!

 2. gilaforte says:

  is niet alleen maar opvallend maar waar. Duits zijn is niet alleen maar slecht. Ola ben een Duitse, haha ……..begrijp je wel en voel het zwaar. Treedt met me in contact, kan het een en ander wel met je bespreken. Trust me, i am real and good.

 3. waterman10 says:

  Einde/ondergang van de Romanovs ?
  Hoe bedoelen ze dat eigenlijk?
  Volgens mij zwerft dat Romanov DNA nog altijd rond bij die satanische monarchieën of moet ik zeggen luie paracieten?
  Die lintjes van hun mogen ze wat mij betreft allemaal insteken daar waar de zon nooit schijnen zal.

  http://jacobusderoma.blogspot.nl/2010/02/dna-koningin-bloedverwanten.html

 4. Pingback: I agree, the Stones’ Sympathy for the Devil is likely an antisemitic song. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 5. Romanov en Syndactylie says:

  opvallende details uit de geschiedenis….

  1) Romanovs hadden Syndactylie, dat is dat tenen van voeten aan elkaar gegroeid zijn. Het is erfelijk. 1 op de 3000 mensen wordt ermee geboren.
  2) Stalin had ook Syndactylie. Dus de lang heersende dynastie met syndactylie werd opgevoelgd door het communisme met de langsheersende leider staling die dat ook had?

  Soms vraag ik me af of die dan aan elkaar gerelateerd zijn egweest en ook in rusland de geschiedenis een raar gebeuren is. Of wij geloven dat anestasia nog leeft? nee veel aannemelijker is dat ze een nepper hebben neergezet in de VS om als vangertje te dienen. Alle kritische russen gaan dan naar Anastasia toe om te zien of ze kunnen helpen een nieuwe revolutie in rusland te ontketenen…. weten de commies mooi wie er tegen ze in het geweer gaat.

 6. Romanov en Syndactylie says:

  De man die over het algemeen bekend was onder de naam Jozef Stalin, had nog talloze andere pseudoniemen en bijnamen, onder welke men hem ook kan tegenkomen. De meeste van deze bijnamen kreeg Stalin tijdens de Russische burgeroorlog. De zestien bekende bijnamen van Iosif Vissarionovitsj Dzjoegasjvili waren: Josef Besosjvili, Besov, Tsjizjnikov, Ivanov, A. Ivanovitsj, David K. Kato, Koba (de bijnaam gebruikt door Lenin), G. Nizjeradze, Ryaboi Soselo, Soso, Oranness, Vartanovitsj, Totomyans, Vasili, Stalin en J.V. Stalin. Naast deze namen die in de Moskouse Centrale Index waren opgenomen, waren er waarschijnlijk nog meer, die echter niet meer te achterhalen zijn.

  (wikipedia)

  ————————

  Voor mensen die niet geloven dat het normaal is voor die lui om er meerdere identiteiten op na te houden. Dat is hun cultuur. Daar zijn ze de hele tijd mee bezig. Tijdrovend? Ja, maar zij werken niet zoals jij en ik werken. Ze lummelen wat in een baan en laten anderen het werk doen, maar worden dan desondanks goed beloond en krijgen promotie en goede beoordelingen ook als ze niets doen. Ze zijn de hele dag bezig met al die rollen naast elkaar vast houden. Vanuit die rollen kunnen ze dan de wereld manipuleren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.