In 2016 staat er mogelijk wat te gebeuren; Zelfs Koningsdag wordt gevierd in Zwolle

27b8df74ed1a43abf9baa2004f102bbbNu.nl: Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren Koningsdag op 27 april 2016 in… Zwolle

 

De eerste Koningsdag ‘nieuwe stijl’ werd vorig jaar in Dordrecht gevierd. De koning, koningin en hun drie dochters bezoeken sinds de instelling van de ‘nieuwe stijl’ niet meer twee gemeenten, maar één gemeente die een centrumfunctie voor de streek vervult. Die stad krijgt de kans zichzelf én de streek optimaal te presenteren.

——————————————–

Zwolle is de dichts bijzijnde grote stad van Heino, het dorp waar ik geboren ben en opgroeide. Hier ging ik altijd winkelen voor kleding (destijds kon dat nog).

Door Koningsdag te vieren in Zwolle:

 • Is er volop excuus om de beveiliging/hofhouding aanwezig te laten zijn in Zwolle.
 • Worden de lokale politici in mijn regio nog eens gepaaid door het Koningshuis.
 • Kunnen mensen die mij verraden hebben, beloond worden door het huis.

De keuze van het Duitse huis is op Zwolle gevallen voor 2016. Ik zeg u, er is een grote kans dat 2016 een jaar gaat worden, waarin alles in beweging komt. De paus heeft 2016 al als Heilig Jaar uitgeroepen. 2016 is tevens een Jubeljaar voor Joden (eens in de 50 jaar, volgens de Joodse jaartelling het jaar 5776). Koningsdag in Zwolle is weer een klein signaal.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Den Haag, eindtijd, Koningshuis, regio Midden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to In 2016 staat er mogelijk wat te gebeuren; Zelfs Koningsdag wordt gevierd in Zwolle

 1. MV says:

  Zo lang Maud in een kelder moet schuilen en te moe is om te vrezen voor haar leven…. Wat doen dan die lui uit Zwolle met die junta nep-Oranje familie op 27 april? Schaam me diep.

  • maudoortwijn says:

   Amen. Het is zo walgelijk dat die inferieure systeemkruipers, die foute lage familie ook maar 1 dag een welkom heten. Daarmee verlies je ieder recht van spreken als Nederlander. Willem heeft geen recht van spreken. Maxima ook niet. Die kinderen van ze moeten helemaal hun mond houden. Schande dat ze welkom worden geheten in welke gemeente ook. Zwolle kan niet zeggen “wir haben es nicht gewusst”, net zoals die woorden van Maxima gelogen zijn, als het gaat om haar vader. Hoe fout kan het worden op 27 april? Die familie is niet eens afstammeling van de Duitse “koningslijn”. Er is niet 1 reden te bedenken om beleefd te zijn naar dat schorriemorrie. Niet 1 excuus. Vies. Schande voor iedereen die er aan meedoet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.