Elsevier: ‘Er werken minstens vijftig IS-sympathisanten op Zaventem’

Brussels_leg_wound_3598775bJe verwacht het niet. Een hoge drukpan om snel te koken. Meer bevolkingsgroepen sneller bij elkaar zetten. De gemoederen laten verhitten. De oplossing die niemand wil: meer politie. Maar nee, het is echt te duur om de grenzen te gaan bewaken !!!

Enerzijds…..

‘Er werken minstens vijftig IS-sympathisanten op Zaventem’

Elsevier: In de nasleep van de aanslagen in Brussel oordeelt de Belgische Luchthavenpolitie vernietigend over de veiligheid op photoluchthaven Zaventem. Er is sprake van een groot gebrek aan controles, waardoor iedereen zomaar naar binnen kan wandelen en onder het personeel zitten sympathisanten van Islamitische Staat (IS).

Volgens de Luchthavenpolitie zijn er minstens vijftig IS-sympathisanten die werkzaam zijn op de luchthaven. ‘Ze hebben een veiligheidsbadge en kunnen – als ze willen – tot in de cockpit van een vliegtuig raken.

Anderzijds

PvdA en SP willen meer allochtone agenten

Elsevier: PvdA en SP willen dat er bij de politie meer agenten komen met een allochtone afkomst. Daar pleiten ze al langer voor, maar PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch heeft daar nu opnieuw aangedrongen naar aanleiding van het opgelaaide geweld tussen voornamelijk Marokkaanse bendes in Amsterdam.

Volgens Marcouch is het van groot belang dat de Amsterdamse politie een veel betere informatiepositie creëert om te achterhalen wat er in Marokkaanse criminele kringen speelt. Dat kan in zijn ogen door meer politiemensen van Marokkaanse afkomst in te zetten bij de onderzoeken.

De agenda, is om door massa-immigratie in combinatie met (nep!) terreuraanslagen, de politiestaat erdoor te drukken en iedereen onder de duim te houden.

Oproep tien burgemeesters: meer politie!

Elsevier: ,,De wijkagenten snuiven op wat er is gebeurd en wat er staat te gebeuren”, zegt Van Zanen. ,,Juist als het gaat om terrorisme is dat laatste natuurlijk van het hoogste belang. De wijkagent is geen tovenaar en ook geen garantie dat er nooit een aanslag plaatsvindt, maar deze mannen en vrouwen zijn in ons deradicaliseringsbeleid onmisbaar.”

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Maatschappij, Media, Politie, Politiek, vluchtelingen, VN and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Elsevier: ‘Er werken minstens vijftig IS-sympathisanten op Zaventem’

  1. HET_SYSTEEM says:

    Er is hier al een crisis acteur in Zavnetem op heterdaad betrapt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.