De aanslag in Zaventem. Geen bewijs van vuur. Geen bewijs van een bom.

Volgens het verhaal zijn er twee bommen afgegaan en hadden de meeste mensen brandwonden en wonden van scherven. Zien we hiervoor bewijs?

 • Ik zie overal een soort mist/stof, maar geen rookontwikkeling.
 • Ik zie geen vuur.
 • Ik zie geen verbrande oppervlaktes, nergens.
 • Ik zie geen gebroken glas, behalve in de voorgevel.
 • Ik zie geen verwondingen bij de mensen die bebloed zijn.
 • De verlichting in de hal is niet eens gesprongen.
 • De bewegwijzering heeft nergens barsten of haperende lichten.
 • Tassen zijn niet eens van bagagewagentjes geblazen.
 • De palen met linten bij de incheckbalies staan nog rechtop.

 

Het enige wat ik zie:

 • Mensen zonder zichtbare verwondingen/schade, maar wel veel bloed.
 • De ramen uit de voorgevel zijn gesprongen, maar glas elders niet.
 • Het plafond ligt op de grond.
 • Het is overal zeer mistig, zonder typische (lokale) rookontwikkeling.
 • Foto rechtsboven (man in zwart) lijkt er een mistig vlak links te zijn gefotoshopt.
 • Dodelijke slachtoffers die hetzij voor de collectieve sector werken, hetzij al een zeer internationaal leven hebben (emigranten / expats).

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Brussel 22/3, hoax, international. Bookmark the permalink.

18 Responses to De aanslag in Zaventem. Geen bewijs van vuur. Geen bewijs van een bom.

 1. Marcus Ampe says:

  Geachte heer met dit artikel neemt u alle geloofwaardigheid weg van uw site.Ik vraag mij ook af om welke reden hier geen pingback staat naar mijn commentaren op dit artikel, waar ik het ware gebeuren voor leg (weliswaar in het Engels, maar eveneens in andere artikelen in het Nederlands meer gegevens van de aanslag prijs geef).

  • maudoortwijn says:

   Ik heb uw link naar dit en uw artikel ergens goed gekeurd.

  • maudoortwijn says:

   Als u op de Luchthaven Zaventem werkt, dan moet u bewijzen kunnen overhandigen. Doe dat aub !!! Ik heb tot nu toe geen aanslag ontkend, ik heb slechts gezegd, dat ik geen bewijzen gezien heb.

  • Marcus Ampe says:

   Geachte, U zou moeten weten dat als veiligheids agent ook mijn zwijgplicht heb. Alsook zijn bepaalde ruimtes waar de videowergaven van de camera’s stonden nu ook nog afgesloten. Indien u een officiële perskart hebt wil ik gerust voor u regelen dat zodra de ruimten weer vrij gegeven worden u met mij de beelden kan zien (en voor mij herkijken)

 2. Marcus Ampe says:

  Vroeger voelde ik veel sympathie voor u Maud, maar dit schrijven was het tweede artikel waar ik toch grove bedenkingen bij had. Voor dit heb ik zelf heel harde bewijzen en wist er meer over dan een ander artikel waar ik ook mijn twijfels over had. Maar deze druppel deed de emmer over lopen en mij afvragen met welke frustraties u moet zitten en doet mij treuren dat er zo iets ergs is gebeurd dat het zelfs uw hersenkronkels deed verwarren en er een heel dikke knoop in legde.

  Mijn gebeden gaan naar de vele slachtoffers van het tragische gebeuren in Brussel dat vast en zeker geen opgelegd spel van de overheid is. Maar mijn gebeden gaan ook uit naar u. Biddend dat u helder zal mogen gaan zien en weer vrede in uw hart mag vinden. Want die vrede is zo hard nodig. Ik hoop dat de woede voor het u vroeger aangedane leed mag verdwijnen en er in de plaats een liefde mag komen die uw intelligentie meer zal doen gebruiken voor positief en constructief werk in de plaats van uw tijd te verliezen aan afbrekende en ondermijnende desinformatie berichten.

  Mijn gedachten zijn met u, ook al zal ik nu minder langs komen om nog teksten te lezen. Maar ik hoop dat er toch een kentering mag komen en dat ik over een tijdje weer langs zal kunnen komen om meer correcte artikelen te lezen.

  Met vriendelijke groeten, u Gods zegen toewensend,
  Marcus

 3. Jimmy de Pimmy says:

  * De bom in Zaventem is afgegaan bij balie 11. Dat is de balie van Delta Airlines, een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, die een Deltateken (piramide) als symbool heeft. Men was net bezig met het inchecken naar New York. [ik hoor wat bekende symbolen)
  * De bom bij metrostation Maalbeek ging af om 9.11h. Het is bij de Wetstraat (politiek centrum van Belgie, EU en UN in Brussel).
  * Lijn 1 en 5 komen langs Maalbeek. Het metrostation is open sinds 20 dec 1969. Het metrostation is dus exact 555 maanden oud. (ik heb jouw truukje eens toegepast, Maud)
  * De Maalbeek is vernoemd naar rivier de Maalbeek, die grotendeels overbouwd is in Brussel.
  * 22 maart is ook de dag dat de Slachter van Bergen de meeste lichaamsdelen gedumpt heeft, zodat die gevonden zouden worden. Een bekende datum dus. Op 22 maart in het jaar 1312 heft Paus Clemens V de Orde van de Tempeliers op.

 4. Johan Veenstra says:

  @Maud, hoe denk je over Johan Cruijff en de rest van de sportwereld? Het lijkt wel alsof zijn snelle dood wordt gebruikt/misbruikt om de aandacht van andere zaken af te leiden. Toen er mensen van het koningshuis of de paus dood gingen, werd er nog minder aandacht aan hun overlijden besteed. Op de dag van het overlijden van Cruijff kwam het bericht dat Koen Everink vermoord zou zijn door de tenniscoach van Haase. Ook weer die sportwereld.

 5. HET_SYSTEEM says:

  Bij de MH17 werden er evident crisis acteurs gebruikt.
  De leugens zaten ook vol met gaten, want de paspoorten waren voor een dele afgekeurde paspoorten, de tebbybeer van Frans Timmermans was geen plundering, maar een uitgeknipte presentatie bij een presentatie voor journalisten, de afgeluisterde melding was al een dag voor de ramp op internet gezet dus was duidelijk gelogen.

  Wat je in dit artikel beschrijft is weer de mogelijkheid van crisis acteurs en photoshop.

  Wat is de agenda?
  Oorlog en onrust in Europa, meer bevoegdheden voor politie, nieuwe wetgeving om de burger te knechten. Daesh is vooral door Turkije en Saoedi Arabië bewapend. De NAVO heeft niets gedaan om Daesh te stoppen, wat eigenlijk gemakkelijk was geweest toen deze organisatie aanvankelijk slechts in Irak opereerde. Mosul was de eerste stad die ze innamen. Ik hoorde vandaag dat Al Baghdadi, de leider van Deash, geselecteerd werd vanuit de gevangenis, omdat hij zo behulpzaam was met het personeel daar om rellen te stoppen en desgelijks. Daesh de schuld geven van deze aanslag verwijst wel naar de daders, maar het motief is voor mij nog minder duidelijk dan het motief voor de MH17 moorden. Misschien dat dit komende weken nog duidelijker wordt.

 6. doe normaal says:

  Misschien is het een goed idee dat jullie voortaan tegen de slachtoffers gaan zeggen dat ze zich wel erg aanstellen. Dat de begrafenis van hun kind slechts een illusie is, want als ik jullie berichten zo zie en de echt ontzettende goeie verklaring in dit soort video’s, dan snappen jullie het toch wel erg goed allemaal. Ik denk dan ook echt dat het het beste is dat jullie aanmelden als vrijwilliger bij slachtofferhulp. Dat kun je die mensen direct vertellen dat het allemaal maar een grapje was. En natuurlijk was Johan Cruijff een cover up! Die man hebben ze al maanden in een koelkast liggen zonder dat iemand dat wist. Net zolang tot er een aanval komt want dan ontdooien we hem. Ik zeg succes met jullie krankzinnige gedachte en ga eens gewoon naar buiten of zo. Stel nou in het uiterste geval dat het wel een echte aanslag was.. kan toch?? En stel nou dat slachtoffers of nabestaande jullie berichtjes lezen.. kan ook nog steeds toch? Hoe zou jij je voelen? Anyway, Ill be wachting you

  Fijne avond

 7. Gerrit Tienkamp says:

  Reblogged this on Gerrit Tienkamp and commented:

 8. ronalddolleman says:

  Zoek eens die foto van de aanslagen in Parijs, en Bekijk even het logo op de deuren van het vliegveld. Ik zie daar wel een overeenkomst in.

  • maudoortwijn says:

   Ik heb er direct een artikel aan gewijd. In Parijs is het namelijk overduidelijk geen toeval geweest. Iemand heeft op 2 locaties van aanslagen op de plek van de crime scene hartjes getekend in roze/rood. Nu weer! Goed gezien. Dank.

  • Marcus Ampe says:

   Beste Ronald, in de luchthaven werkend en de plaatsen goed kennend valt het mij ook op dat er in andere landen (cfr. Thailand) luchthavens zijn die gelijkaardige infrastructuren hebben. In de States is er zelfs een feuilleton opgenomen dat even goed hier op pier A zou kunnen opgenomen zijn.als zulke gelijke beelden op het scherm komen moet men daarom dus nog niet denken dat er vals spel of opzet aan het werk zijn.

   Overeenkomsten kan men steeds in meerdere plaatsen vinden.

 9. Johan Veenstra says:

  @Maud, de avond voor de aanslagen in Brussel was er nog een rampenoefening in het Sportpaleis in Antwerpen. Diezelfde parallel zagen we ook vlak voor 9/11. http://atv.be/nieuws/rampenoefening-sportpaleis-hielp-hulpverleners-na-aanslagen-brussel-26673

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.